igor.sk Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 To máš vodu v nafte. Resp. vo filtri. Zo spodu je aj vypúšťací ventil. Mal som to na 309. Radšej vymeň fiter. Čo sa týka vody, vymeň aj zátku chladiacej kvapaliny. Môže tam byť aj unavená struna. Vodu to nesmie pustiť ani pri 105°C. Bude to len tak odfukovať. Citovat
vix Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 1) Termostat - stojí asi 500,- Kč, a výměna je celkem opruz. Ale když to budeš mít rozkuchlý, tak můžeš zkusit ho vyřadit (vyndat), já měl tu gumu, která těsní tu menší část co se otevírá podhrnutou a jezdil jsem neustále s otevřeným termostatem - auto vůbec netopilo a nešlo uvařit) 2) Voda - chladicí okruh u 1.9 D je na cca 8 lt. A musíš ho vždy řádně ovzdušnit. 3) Spínání sahar - je přes relé, ale jestli ti sahary fungují, poznáš tak, že na 3 pin konektoru (slaboproud) na SAHARÁCH, na 205 D mám bílý konektor proklemuješ vždy 2 vodiče - sahary se na první stupeň točí pomalu, na druhý rychle. Pak už záleží na stavu a funkčnosti ovládacího čidla (zelené nebo červené na tělese termostatu, nemám teploměrv palubce, tak mám zapojené jen jedno . 4) Jestli ti někde uniká kapalina hadicí, novou hadici. Nová bude stát raketu (pryžový díl ), nebo použít starší z nějakého vraku (low-cost řešení). Jezdit bez vody je o Hlavu a motor !!! Občas se taky vymačká guma na víčku těsnění pro dolévání kapaliny a utíká to tudy 5) Baterka - čím větší kapacita, tím lepší. Ale jestli máš hladkej diesel, tak už asi 3 roky jezdím s 44 Ah. Njn, nic moc. A až se zima jednou zeptá, holt pojedu sockou 6) Kontrolka vody v palivovém filtru. Odvodnit (a ještě lépe vyměnit filtr), prostříknout Kontaktolem kontakty v konektoru (měl jsem je krásně zelené). Já ji mám asi odpojenou stále, prostě mě to znervózňovalo. Nenabádám, jen konstatuju, že je to oblíbeny \"bug\" tohoto filtru (aneb, odpojíš si ji eventl. na vlastní riziko) 7) Hlavou to nebude, to bys měl zajímavou tekutinu v chladicícm systému. 8) Mmch, po 2-3 km se motor nezahřeje Citovat
budvar Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 Dík vix... No 26. de do servisu... Už se ví, čím to konrétně je... Právě ta hadica od chladiče - stříká to z ní při větším tlaku... Dá se k tomu dostat tak že se trošku protůruje motor - trošku dýl - jinak mám ještě další problém, že mě jeden vstřikovač propouští naftu - né moc, ale přece... A když už tam bude v tom servise, tak preventivně vyměnit brzdovou kapalinu, spravit ruční brzdu, brzdí, ale né nijak uchvatně, a vyměnit vodu v tom chladiču... Tak už se těším až to bude v cajku a budu moct volný penízky využít na vylepšování a příslušenství a hlavně se furt nestresovat, jinak su s autem fakt spokojenej na ty love a roky Citovat
vix Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 vstřiky jsou na tyhle předokomůrky v pohodě... jeden stojí jen 1-1,5 tKč. Naopak vstřikovače do HDI, to je lahůdka... Citovat
budvar Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 Už se ví, čím to konrétně je... Právě ta hadica od chladiče - stříká to z ní při větším tlaku... Dá se k tomu dostat tak že se trošku protůruje motor ještě k té hadici, zkusila se tam dat jiná, ale holt mám štěstí a zase dírka - slyšel sem zvěstli o tisícových částkách o originál Peugeot hadici. Kde bych ji mohl sehnat nejlíp novou za rozumný peníze ? Už sem napsal na pár inzerátů, ale myslím, že tady se zeptat je to nejlepší Citovat
budvar Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: oddie Těhle hadic mám starších několik. Teď mě odpověděla slečna/paní z tohodle inzerátu - http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.cz/peugeot-405-hadice-znojmo-o1515923.html - za stovku, myslíš z té fotky, že to mám zkusit ? Citovat
budvar Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 Soudě podle nicku že Prodává toho požehnaně http://www.sbazar.cz/hodnoceni-uzivatele.html?user_ID=19473396 už bych chtěl mít klid s tím čuráním vody furt - je to neslušný od Frantíka takhle na veřejnosti Citovat
pastorek Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Na tom obrázku v inzeráte je hadica na prepojenie vzduchového filtra a sacieho potrubia. To nemá s vodou nič spoločné. Na tvojom obrázku je tiež nejaká náhrada. Zober starú choď do predajne so súčiastkami na Škodovky a určite tam budú mať nejakú čo bude pasovať. Cenovo to bude zlomok originálu. Citovat
Steiner Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Už bylo řečeno. Jdi do normální \"Mototechny\", kde prodávaj díly na Škodovky. Je v každém okresním městě. Tam mají hadice v metráži a koupíš si dle potřeby co potřebuješ. Nějakou podobnou snad najdeš, horší jsou tvarovky větších průměrů... Pak už jen trochu zručnosti, fantasie, příp. Cu kolínka (od topení ) nebo udělané kovové redukce a hadicu tam dopasuješ. Dělal jsem to stejně na naší 405 TD, kde nás nic nezlobilo tolik, jako styřelé hadice chladicího systému. Jednu jsem opravil, začala druhá... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.