Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

poděkování pořadatelům za báječný 22. sraz na Seči

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Původně zaslal: Marlin

aha tak to potom jo:super

a jestli sjem behem nasi konverzace usnul, tak se ti hluboce omlouvam

Ono to bylo takový oboustranný :) ... Akorát voštík se do diskuze nezapojil... :(

Vostik vzdy vytuh, ale ani se nedivim :D

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Původně zaslal: Stánička 15

Kdy bude sraz v Šebetově ...???Díky...:papa:papa

Pokud si dobře pamatuju, tak bejvá druhý víkend v červenci. ;)

a pod stanem :super

Odesláno

Dík,určitě na sraz přijedeme,slyšela jsem , že je to mooc hezký sraz pod stanama ....Díky za radu s fotečkama ,dodala jsem je /BAZAR-prodám 4O7 SEDAN,Executive 2.0 BVA/máme najeto 2.500 km od 22.4.2008 ,stále jezdíme 407 coupé ,je zbytečné platit 2 x pojistky....jsou obě hezké viz foto ID 7718...za blbost seplatí....snad si najde nového majitele,je krásný.....

Odesláno
:papa:papa:papa:papaStan:super.Apartmán na Seči -:myslim¨-špatný výběr,meme foto jako jako jejich NOVINKU,kdo neviděl....neuvěří nádobí ze smeťáku,WC se zalévalo kýblem....ale i to se může na Seči doporučovat od majitele jalo NOV....Dodo se nás zastal,a majitel se tomu divil,proč tam nechceme spinkat,Dodovi moc děkujeme,tak jsme se těšili na náš 1 sraz..,ale bereme to s úsměvem ,přijedeme zas,bylo fajn a určitě bude,ale raději pod stan:super:super:papa:papa:papa Doda zdravíme a díky mooc:papa:papa:papa :super na sraz 23 se :potlesk:potlesk uvidíme:papa
Odesláno

Taky děkuju pořadatelům za to, jak se úkolu zhostili a všem ostatním děkuji za větší než malé množství pohledů, které Helča přemístila z Letné do našeho přechodného útulku - ještě že jezdí s Pavlíkovým kočárem.

Jinak jsem z Rumunska přijel dnes ve 4 ráno a ještě jsem nespal, tak asi už brzo odpadnu

Odesláno

Medvede, jeste jeden pohled mas u me doma na letne, tak Ti ho treba vezmu na sraz :)

Jo, a kdybys to nahodou nevedel, tak Te ceka prijemny ukol - z pohledu, ktere dorazi na Tvoji adresu vybrat ten nej nej nej (originalnejsi, zajimavejsi, vtipnejsi, ..... ????) a nahlasit sem autora, protoze ma u me VYHRU :papa

Odesláno

Uzij si zivod,stejne ho nepřezijes.....dík máme stejný názor proto si vozíme zadečky v 407 coupé 0.3, ........a chtěli jsme spinkat na srazu v apartmámu zn. PA NOVINKA........Dodo viděl skutečnost,nevěřil svým očím,jak popisuji ....kýbl WC,sprcha nepoužitelná.....tak i na chodbě.....HAHA HYHY....máme foto ,můžu dodat ,to vše jen noc...500.-Kč tak proč by měl být WC???????jiný???????

Příště:papa:papa:papa raději do stanu:super:super:supera bude jistá pohoda:papa:papaDodatek,kdo nevěří může se zeptat Dodo .....smích....:D:D:D:D:Dstálo to za to,jinak ...zkažený .....,mohli jsme ject třeba do.....:papa:papa:papa:papa a bylo líp......tak na srazu 23...už se těšíme ...Dodo zdravíme,diky moooc...:papa:papa:potlesk:potlesk

Odesláno

Stanicka 15: ahoj, jmenem organizatoru bych se rad omluvil za tento problem, apartman bohuzel moc neodpovidal predstave o kvalite takoveho pokoje. Na druhou stranu, jedna se o autokemp, a bylo mozne zustat a vymenit si ubytovani za standardni chatku. Stejne jedina potrebna vec (aspon pro me :) ) byla postel :)

Mrzi me to, bohuzel to je asi tak vse co s tim muzu ja nebo ostatni delat, takze to vazne neni nutne dal rozebirat.

Odesláno

Já to nerozmázávám,ale dostala jsem dotaz domů na PC,proto jsem odpovéděla sem.Já si s toho nic nedělám,moc jsme se těšili na sraz,ale majitel ubytovny neměl dopustit pronajímat apartmán s lounskou špínou,a nazívat to Novinkou,a skazit nám setkání na srazu na které jsme se tolik těšili.......Prožili jsme víkend v Brně pro zlepšení nálady....bylo tam fajn...těšíme se na další sraz..:papa.club za tento omyl nemůže:papa:papa:papa:potlesk:potlesk:potlesk:papa

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: Stifler

Původně zaslal: Stánička 15

Kdy bude sraz v Šebetově ...???Díky...:papa:papa

Pokud si dobře pamatuju, tak bejvá druhý víkend v červenci. ;)

a pod stanem :super

css v šebu se nejlíp spí v autě...:aut:D:):super

post-0-14109600555279_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...