Jessie Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Clovek v dobre vire pro svuj klid a pro svoje vozitko zajede do servisu na pravidelnou kontrolu a autoservis vam ho vrati v neskutecne zhorsenem stavu a jeste si sproste nauctuje nehorazne castky za praci kterou ani neprovedly..!!! Dal jsem tam RCcko na pravidelnou kontrolu a auto mi vratili ve stavu ktery ohrozoval bezpecnou jizdu.... totalne rozhazenou geometri ( kterou meli opravit!) uvolnena vzpera mezi tlumici ( nebyl duvod ji uvolnovat!) uvolený a rozmotovany kontakt u baterky( nebyl duvod ho uvolnovat - drzel tam jen stestim) diky odpojenemu kontaktu se auto restartovalo a nekdy nechtelo nastartovat a napr. pri prudsim brzdeni kontakt vypadaval a vypinal se motor...!!!!! Menili zarovku u svetilka nad RZ ale zapomenili tam vratit to sklicko.... a perlicka na zaver v motorovem prostoru nechali sroubovak a znicili mi nahubek od nadrzky na vodu do ostrikovacu!!! pri predstave co by sroubovak dokazal s motorem ani radsi nepremyslet... S prihlednutím na jiz drivejsi zkušenosti se servisem Domansky na Jeremiasce kde mi dokonce auto poskrabali a nepriznali to zvazuji nejake dalsi kroky... Jednak mi predali auto ve stavu kdy pri jizde hrozilo nebezpeci... za druhe mi odmitli dat razitko a zapis do servisni knizky (pravidelna kontrola pri 80.000km) z duvodu toho ze sem si nechtel od nich nechat vymenit olej.!!! Kdo se bude chtit pridat at se prihlasi... Zjevne pan Domansky nema rad Peugeoty! [upravil dne 3/5/08 Jessie] [upravil dne 3/5/08 Jessie] Citovat
Dundee Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Raději se zdržím komentáře, nerad bych zde ventiloval sprostá slova:grr:( Citovat
PaloLM Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 ak je to pravda, prečo má reklamu na P-fóre? Citovat
qity3 Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 To by som aj ja rad vedel, ak je to s nim tak. Citovat
MatrixChose Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 Tak to je taky pěkný. No odborníci, kam si táta nechal odtáhnout 807 chtěli repasovat vysokotlaký čerpadlo a měnit vstřiky a přitom prasknul rozvoďák, ale to je jaksi nezajímalo Citovat
Rebik Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 Protože za reklamu platí, to je překvapení co? Citovat
Matthes Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 Proto bych si nikdy nedal auto do servisu a delam si vse sam Takhle vim aspon na cem sem a kdyz neco zvoram tak vim ze sem blbec. Ale nesudte cely servis podle jednoho mechanika debila ... stezuj si na jeho praci ... vsude se najde nejaky debil - nemakačenko, popripade ma tuleni nemoc Citovat
omegaalfa Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 no nejprve jsem to nechtěl komentovat - ale nechci aby to vypadalo kdo mlčí je spokojenej. Jiste vsude se najde lempl, ale cena prací tomu neodpovídá - proto každý očekává perfektní výsledek. Všechno je odfláknutý - mě zas nedaly při výměně oleje (auto v záruce jinak ted už měním sám) podložku pod výpustnej šroub. Z každýho prdu dělaj problém, nevědí co by si naučtovali za díly....a člověk aby pak hodinu oblejzal auto kde je odřený nebo co mu tam zapomněli dát...jsou výjimky ale je jich málo:roll Citovat
Berkoff Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 ja se do tyhle debaty zapojim jen mlcenim ..... Citovat
kveton Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Ani me to neprekvapuje, nejezdim tam sice do servisu, ale jen pro dily a to bohate staci! Jednak jsou dost neprijemny a neochotny a navic ani poradne nevi nic o tech autech, jak tam clovek neprijde s konkretnima cislama dilu, tak je to porod!!! Citovat
LaHab Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Měl jsem tam loni auti po menší havárii, když mi ho vraceli, naúčtovali si asi 250 za novou žárovku, že prý nesvítila, až následně jsem zjistil, že mi vyměnili kompletně všechny 4 a místo OSRAm Silverstaru jsou tam standardní Philipsy, které koupím za 60 Kč.... :-( U Autospolu mi zase vyčistili klimu tím způsobem, že to stříkli jenom do mřížky, takže tam smrděla ta chemie a jen co za týden dosmrděla, zase smrděla klima. Je ještě nějaký autorizovaný servis v Praze? Citovat
Jessie Odesláno 5. květen 2008 Autor Odesláno 5. květen 2008 kdyz sem videl vyuctovani tak me zarazili i dalsi veci.. zkusebni jizda po ukonceni praci podle tachometru ujeli tak cca max 1km a pry jim to trvalo pul hodiny a nauctovali si 270kc, vyvazovani kol jim podle vyuctovani trvalo hodinu dvacet a 4ks zavazi vyslo na 180kč k tomu opravdu neni co dodat... Buu psat stiznost na Peugeot ČR a zvazuju i dalsi kroky... Citovat
KoNG Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 stížností si nepomůžeš já řešil taky pár stížností na jejich koncesionáře (Artcom) a oni se kryjí navzájem takže ve finále jsem byl já ten blbec, kterej něco řeší a přitom je všechno v pořádku. Pokud is nevezmeš právníka a nepoženeš to přímo touhle cestou nedočkáš se ničeho bohužel tak to v tomto světě chodí [upravil dne 5.5.2008 KoNG] Citovat
permonik7 Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 o tomhle bych mohla povidat... v nejmenovanem autorizovanem servisu mi na pravidelne prohlidce zapomneli zapojit jakousi hadicku a diky tomu jsem dojela...odtahovka to spravila...a pak si jednu nedejte a presne jak rika Kong, nepomuzete si ani stiznostma ani nicim jinym... [upravil dne 5/5/08 permonik7] Citovat
MPavel Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Jo s autorizovaným servisem taky mam své zkušenosti a upřímně Jessie jsi celkem odvážný, že jsi jim RCéčko svěřil. Buď rád, že to dopadlo takhle \"dobře\". Buď rád, že ti ho ten ňoumes mechanik nerozflákl někde v první zatáčce. Do autorizovaných servisů chodím nakupovat pouze náhradní díly, které se jinde shání špatně či se nedostanou vůbec. Auto na servis bych tam nedal i kdyby mi zaplatili... Citovat
sarbi Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Taky jsem jel do Peugeotu na Jeremiašce na výměnu oleje a s tím ,že mi něco bouchá na přední nápravě.Přijímací technik (Pokorný)řekl ,že nejčastěji odcházejí čepy na stabilizační tyčce(alespoň myslím ,že to tak jmenoval),a bude to stát tolik a tolik.Odpoledne volal, že to jsou čepy řízení , a že to bude stát celkem kolem 9500,jestli s tím souhlasím a mají to vyměnit,tak jsem souhlasit.Při přebírání vozu koukám a mám výklepané koberečky a Přeřízené hodiny na letní čas.Takže si stěžovat nemůžu.Jo a pokaždé si dali na sedačky a volant návleky (taky +) Citovat
Lentilka Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 já si to nejdřív nechtěl číst celé, stejně mi to nedalo, dneska jsem scháněl doraz motoru tak jsem byl v Peugeot v Olomouci jen se zeptat a už mi to chtěli objednávat a nakonec jsem zjistil, že je to uplně jinej díl a navíc na opačné straně (řekli mi to v AutoFajt v Ol) takže do Peugotu už asi nepolezu a kdyžtak budu volit známé co mají servis a tam se alespoň můžu podívat co mi s tím dělají Citovat
Jessie Odesláno 5. květen 2008 Autor Odesláno 5. květen 2008 Původně zaslal: KoNG stížností si nepomůžeš já řešil taky pár stížností na jejich koncesionáře (Artcom) a oni se kryjí navzájem takže ve finále jsem byl já ten blbec, kterej něco řeší a přitom je všechno v pořádku. Pokud is nevezmeš právníka a nepoženeš to přímo touhle cestou nedočkáš se ničeho bohužel tak to v tomto světě chodí [upravil dne 5.5.2008 KoNG] O právníkovi přemýšlím protože mi předali auto ve kterým sem se mohl zabít a ohrozit i ostatni... Auto potrebuju dennodenne k cestovani po jednanich a ne kvuli tomu abych to diky nakejm lemplum rozvesil na strom v prvni zatacce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.