Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kontrolovali jste už letos REZERVU?  

1. 1. Kontrolovali jste už letos REZERVU?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

já si ji zkontrolovala den před technickou,ted\' v dubnu:autCvičně jsem si ji vytáhla,krásně umyla,naolejovala,nabalzamovala,protože pod autem asi dost trpí, a dofoukala....

:D:D:D typická žena :D jarné upratovanie + kozmetika :D

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Kontroloval - zrovna dneska se mi, potvůrka, rozsvítila a doplnění nádrže do plného stavu stálo 2400 Kč !!! :bojim:bojim:bojim:bojim

Tak to me ceka zitra pred srazem :myslim:roll:roll:roll

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Kontroloval - zrovna dneska se mi, potvůrka, rozsvítila a doplnění nádrže do plného stavu stálo 2400 Kč !!! :bojim:bojim:bojim:bojim

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odpověď No.1 !!!!!!! (tak tuhle rezervu taky občas kontroluju)

Medvěde máš malý plusový bodík za jedinou správnou odpověď. :super:super:super

Odesláno

:) Ja som rezervu kontroloval, ked mi stahoval blinker elektriku :) Ako som tak pozeral pod autom na kable, zbadal som tu rezervu a disk mal uz na sebe dost hrdzavych skvrn. Tak som sa premohol, dal som ju dole, vybrusil , natrel a potom nastriekal s ciernou :)

:super:super:super

Ale nafukana bola dobre ;)

Odesláno

Jo, kontroloval, včera sem ležel pod autem a zřím, že rezerva je na svém místě a nikam přes zimu neutekla, tudíž sem toto konstatoval jako uspokojivý stav a věnoval se tomu, co měl rozdělaný....:D

Odesláno
Původně zaslal: Majar

Kde to má vůbec rezervu??!!!!!:myslim:D:D:D:D:D:D

:D :D :D

Lol, na podvozku vedla vyfuku v strede :D Das ju dole tak, ze v kufri pod kobercami najdes taky velky srob, ktory odtocis a padne ty dole drziak aj s rezervou :D

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Původně zaslal: Majar

Kde to má vůbec rezervu??!!!!!:myslim:D:D:D:D:D:D

:D :D :D

Lol, na podvozku vedla vyfuku v strede :D Das ju dole tak, ze v kufri pod kobercami najdes taky velky srob, ktory odtocis a padne ty dole drziak aj s rezervou :D

Děkuji já to myslel ve srandě! Nezlob se!:papa:D
Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

já si ji zkontrolovala den před technickou,ted\' v dubnu:autCvičně jsem si ji vytáhla,krásně umyla,naolejovala,nabalzamovala,protože pod autem asi dost trpí, a dofoukala.Měla mít 2.3 a za dva roky unikla na 2.00:aut Jinak,dát ji zpátky pod auto-jsem se trochu zpotila,:bacha Je dobré u 206ky kleknout a pomoct si levou nohou rezervu na rámku nadzvednout, a pravou rukou z hora v kufru šroub zase zašroubovat..;)

No, jestlis ji opravdu NAOLEJOVALA, tedy olejem, tak začni šetřit na novou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...