Guest Scratch Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: Medvěd Permoníku, musím přiznat, že tohle je jedna z věcí, která mi na P-clubu opravdu vadí - taková zbytečná válka vůči autům z koncernu VW. Na mě to kolikrát působí spíš tak, že někteří pažouťáci spíš majitelům Oktávek a Passatů závidí a o kvalitě svého auta nejsou zdaleka tak přesvědčeni, proto tedy budu aspoň kopat kolem sebe a vyřvávat, že jedině piškot je ta správná volba (protože ho mám) a jiné auto neexistuje (snad s vyjímkou BMW). Ne, tohle mě fakt štve, už jsem to tu v mnoha diskuzích psal - prostě se za některé výlevy musím stydět. P.S. Ta Oktávka se lvem je fakt úlet, taky se mi to nelíbí - ale je to volba majitele a kdyby tam měl lejno s pampeliškama, tak mě to bude jedno. Jenže tady ta diskuze zase není o téhle konkrétní Oktávce, ale zase se začíná paušalizovat na všechny Oktávkáře a to je to, co se mi prostě nelíbí. Medvede mas pravdu, jen jsem chtel poukazat ze mozna mame sympatizanty i v koncernu VW. :-D Druha vec, smutnejsi je ta, ze kazdej priblblej ochcavkar, fabiatik a passatak nebo golfak se mnou chtej zavodit a nejlepe me nekde oprasit, protoze si rikaji, blby haaadeeeiiiiicko, ale ono ouha, passat 1,8 T me opravdu nerozhodi :-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: faget1 no ked si niekto može nalepit na VW Polo 1,2i nalepku s napisom cez pol kufra že \"Touareg\" tak to už je potom mazec :D:D videl som ho pred MAX Trnava len som nemal fotak pri sebe ale rehot teda riadny znamej mel sharana, kdyz mu potreti ukradli znacky, tak si tam dal znaky ze skodovky, a uz je tam ma asi rok a nikdo mu nic neukradl :-) Citovat
aaischa Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: Medvěd Permoníku, musím přiznat, že tohle je jedna z věcí, která mi na P-clubu opravdu vadí - taková zbytečná válka vůči autům z koncernu VW. Na mě to kolikrát působí spíš tak, že někteří pažouťáci spíš majitelům Oktávek a Passatů závidí a o kvalitě svého auta nejsou zdaleka tak přesvědčeni, proto tedy budu aspoň kopat kolem sebe a vyřvávat, že jedině piškot je ta správná volba (protože ho mám) a jiné auto neexistuje (snad s vyjímkou BMW). Ne, tohle mě fakt štve, už jsem to tu v mnoha diskuzích psal - prostě se za některé výlevy musím stydět. P.S. Ta Oktávka se lvem je fakt úlet, taky se mi to nelíbí - ale je to volba majitele a kdyby tam měl lejno s pampeliškama, tak mě to bude jedno. Jenže tady ta diskuze zase není o téhle konkrétní Oktávce, ale zase se začíná paušalizovat na všechny Oktávkáře a to je to, co se mi prostě nelíbí. Medvede mas pravdu, jen jsem chtel poukazat ze mozna mame sympatizanty i v koncernu VW. :-D Druha vec, smutnejsi je ta, ze kazdej priblblej ochcavkar, fabiatik a passatak nebo golfak se mnou chtej zavodit a nejlepe me nekde oprasit, protoze si rikaji, blby haaadeeeiiiiicko, ale ono ouha, passat 1,8 T me opravdu nerozhodi :-) souhlas pro obyč ježdění je Octavka f TDIčku úžasná na spotřebu když se s tim jede za lehko... a celkově dosti prostorný auto.. nevidim zadnej velkej problem, VW Passat dosti příjemná jízda ikdyž jediná zkušenost je s TDI 3.0 V6 ale moc pěkný... ale co v tomhle věku nemuzu soudit ale zas nevidim duvod to zakopávat já než sem viděl peugeot club tak sem taky nemel tuseni ze tenhle tvar lva je logo clubu... takže... :P :P :roll :roll Citovat
Supersonic Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: Medvěd Permoníku, musím přiznat, že tohle je jedna z věcí, která mi na P-clubu opravdu vadí - taková zbytečná válka vůči autům z koncernu VW. Na mě to kolikrát působí spíš tak, že někteří pažouťáci spíš majitelům Oktávek a Passatů závidí a o kvalitě svého auta nejsou zdaleka tak přesvědčeni, proto tedy budu aspoň kopat kolem sebe a vyřvávat, že jedině piškot je ta správná volba (protože ho mám) a jiné auto neexistuje (snad s vyjímkou BMW). Ne, tohle mě fakt štve, už jsem to tu v mnoha diskuzích psal - prostě se za některé výlevy musím stydět. P.S. Ta Oktávka se lvem je fakt úlet, taky se mi to nelíbí - ale je to volba majitele a kdyby tam měl lejno s pampeliškama, tak mě to bude jedno. Jenže tady ta diskuze zase není o téhle konkrétní Oktávce, ale zase se začíná paušalizovat na všechny Oktávkáře a to je to, co se mi prostě nelíbí. Medvede mas pravdu, jen jsem chtel poukazat ze mozna mame sympatizanty i v koncernu VW. :-D Druha vec, smutnejsi je ta, ze kazdej priblblej ochcavkar, fabiatik a passatak nebo golfak se mnou chtej zavodit a nejlepe me nekde oprasit, protoze si rikaji, blby haaadeeeiiiiicko, ale ono ouha, passat 1,8 T me opravdu nerozhodi :-) No to je věc druhá, ale tohle nedělají lidi jen v těhle značkách, to už je potom na konkrétním blbovi co za volantem sedí a garantuju, že v peugeotech je najdeš taky:aut Není to prostě o značce auta, ale o idiotovi, co ho řídí Citovat
kveton Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 No je to fakt ulet!! Ale docela by se mi ta nalepka libila na nasi 206ce, nevite, kde by se dala sehnat? Citovat
Fakir Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: Supersonic No to je věc druhá, ale tohle nedělají lidi jen v těhle značkách, to už je potom na konkrétním blbovi co za volantem sedí a garantuju, že v peugeotech je najdeš taky:aut Není to prostě o značce auta, ale o idiotovi, co ho řídí Jo, ale statisticky vedou Ochcáfky ftédéíčku, čemuž odpovídá i moje osobní zkušenost z častého ježdění na trase Budějice - Písek, občas Praha. Můžeš jet po dálnici třeba 160 - 170 a ve většině případů tě bude předjíždět akorát důležitě se cítící vidlák v mladoboleslafském naftovém supersportu (80 kW), pro kterého je předjetí otázkou cti, ikdyby mu mělo jeho tédéíčko vyplivnout ony slavné sdružené vstřikovače. Na silnicích I. třídy se děje úplně totéž, akorát se to děje při o něco nižších rychlostech a navíc jsou takoví borci ještě nebezpečnější, protože jim v jejich předjížděcím pruhu drze jezdí auta proti (no co, oni uhnou). Na většině našich silnic I. třídy se dá jezdit bezpečně i bez striktního dodržování limitu 90 km/h, jen člověk musí při řízení používat mozek a jet čitelně, což se bohužel velkého procenta řidičů a řidiček příliš netýká. A nejsou to jenom ochcáfky, před čím se mám na pozoru. Jsou to třeba votůzené postarší Golfíky, Póla, Corsy a podobné srandy, jejichž majitel bývá často taky \"ftuningu\", takže nikdy nelze pořádně čekat, co udělá. Neříkám, že jsou čuňata všichni, ale statisticky prostě vedou, protože tyhle typy lidí koncern VW a rádobyčeské hi-tech vozy Škoda nejspíš prostě vyhledávají. Ale o tom by se dalo povídat dlouho... Citovat
Medvěd Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 A nebude to třeba tím, že se Škodovka vyrábí v Čechách a proto má na našich silnicích mnohem silnější zastoupení než vozy jiných výrobců?? Proč třeba v Rumunsku jezdí nejvíc Dacií, v Itálii FIATů, v Polsku Polonezů apod.??? Prostě množství hovad na silnici se opravdu neřídí značkou auta, kterou používají - ale s rozšířeností značky přímo souvisí i množství idiotů za jejím volantem Souhlas se Supersonic - I ZA VOLANTY PEUGEOTŮ NA IDIOTA NARAZIT LZE, viz. různé zprávy z dopravních nehod, kde se to piškoty jen hemží. Citovat
lamancha Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Polonezů?? Hodně?? Ale na významu to rozhodně nic nemění Citovat
Fakir Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: Medvěd A nebude to třeba tím, že se Škodovka vyrábí v Čechách a proto má na našich silnicích mnohem silnější zastoupení než vozy jiných výrobců?? To je samozřejmě pravda, jen mi tam trošičku nesedí logika \"škodovka se dělá u nás = je nejrozšířenější\". Osobně nechápu proč, když u všech výrobních řad současných škodovek je možné na trhu najít mnoho ekvivalentních aut jiných výrobců, kde minimálně jedno je lepší a zároveň levnější, než škodovka. Škodovky jsou prostě auta průměrná a ještě k tomu relativně drahá, proto nechápu, co vede lidi k tomu, že jsou u nás nejrozšířenější. Jo, jsou dostupné, ale že by byly levné... to zrovne ne. Citovat
Medvěd Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: Medvěd A nebude to třeba tím, že se Škodovka vyrábí v Čechách a proto má na našich silnicích mnohem silnější zastoupení než vozy jiných výrobců?? To je samozřejmě pravda, jen mi tam trošičku nesedí logika \"škodovka se dělá u nás = je nejrozšířenější\". Osobně nechápu proč, když u všech výrobních řad současných škodovek je možné na trhu najít mnoho ekvivalentních aut jiných výrobců, kde minimálně jedno je lepší a zároveň levnější, než škodovka. Škodovky jsou prostě auta průměrná a ještě k tomu relativně drahá, proto nechápu, co vede lidi k tomu, že jsou u nás nejrozšířenější. Jo, jsou dostupné, ale že by byly levné... to zrovne ne. Jak jsem psal výše - stejně se můžeš zamýšlet po celé Evropě, možná i po celém světě. Jedeš - li do Německa, narazíš tam na x-násobně nižší podíl francouzských aut na silnicích, zatímco ve Francii se to Rencky, Piškoty a Citrony jen hemží, zato německých nebo italských aut je tam mnohem méně. Holt to tak je a tak to musíme brát Citovat
Supersonic Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: Medvěd A nebude to třeba tím, že se Škodovka vyrábí v Čechách a proto má na našich silnicích mnohem silnější zastoupení než vozy jiných výrobců?? To je samozřejmě pravda, jen mi tam trošičku nesedí logika \"škodovka se dělá u nás = je nejrozšířenější\". Osobně nechápu proč, když u všech výrobních řad současných škodovek je možné na trhu najít mnoho ekvivalentních aut jiných výrobců, kde minimálně jedno je lepší a zároveň levnější, než škodovka. Škodovky jsou prostě auta průměrná a ještě k tomu relativně drahá, proto nechápu, co vede lidi k tomu, že jsou u nás nejrozšířenější. Jo, jsou dostupné, ale že by byly levné... to zrovne ne. Jak jsem psal výše - stejně se můžeš zamýšlet po celé Evropě, možná i po celém světě. Jedeš - li do Německa, narazíš tam na x-násobně nižší podíl francouzských aut na silnicích, zatímco ve Francii se to Rencky, Piškoty a Citrony jen hemží, zato německých nebo italských aut je tam mnohem méně. Holt to tak je a tak to musíme brát Naprostý souhlad a myslím, že to Medvěd vystihl přesně, protože konkrétně pro němce jsou např. peugeoti a citróni necky na kolech a uznávají pouze báwa, audi, vw, mercedes. A co se týče čechů, je to prostě nejrozšířenější a nejen díky tomu, že se tu vyrábí, další věci jsou náhradní díly, atd. Zadní dveře na Fábii koupíš na vrakáči za dvojku, když do barvy tak za trojku a to jsou ty důvody, prostě jezdit, když se něco vysype, nevadí, zajedeš na první vrakáč a není co řešit. Citovat
urdemala Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 když už sme u toho škatulkování, tak podle mě sou největší hovada na silnicích poláci - po několika dnech strávených na jejich silnicích musim říct, že českej ochcávka je proti nim břídil :-) Citovat
Supersonic Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: urdemala když už sme u toho škatulkování, tak podle mě sou největší hovada na silnicích poláci - po několika dnech strávených na jejich silnicích musim říct, že českej ochcávka je proti nim břídil :-) No tak to já mám nejhorší zážitky z Paříže, protože tam snad jezdí jak chtějí. Každý troubí na každého, dopravní značky a semafory jim nic moc neříkají a za těch pár dnů co jsem tam byl jsem viděl celkem velký počet karambolů, ale na jejich obranu, řešili to s klidem, dohodli se, odjeli jako by se nic nestalo:mrk Jinak pořád lepší cestovat tam autem, než metrem. Návrat posledním metrem byl fakt zážitek, kam se hrabe IP Pavlova ve špičce:D:D Citovat
urdemala Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 no to máš recht, že pažíž je hustá, v podstatě jsem v evropě neviděl větší masakr - snad 90% aut minimálně odřený, za každou pozici v koloně boj jak na olympiádě. ale oproti těm polskejm mladíkům je docela rozdíl, páč nejde o život, jenom o plasty a plechy Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 ja si myslim, ze nejvetsi blbci za volantem jsou od Melnika, nic proti nikomu, ale ti co predvadeji...... . Vetsinou vsak postarsi ridici..... Citovat
jarajarda Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: Medvěd Permoníku, musím přiznat, že tohle je jedna z věcí, která mi na P-clubu opravdu vadí - taková zbytečná válka vůči autům z koncernu VW. Na mě to kolikrát působí spíš tak, že někteří pažouťáci spíš majitelům Oktávek a Passatů závidí a o kvalitě svého auta nejsou zdaleka tak přesvědčeni, proto tedy budu aspoň kopat kolem sebe a vyřvávat, že jedině piškot je ta správná volba (protože ho mám) a jiné auto neexistuje (snad s vyjímkou BMW). Ne, tohle mě fakt štve, už jsem to tu v mnoha diskuzích psal - prostě se za některé výlevy musím stydět. P.S. Ta Oktávka se lvem je fakt úlet, taky se mi to nelíbí - ale je to volba majitele a kdyby tam měl lejno s pampeliškama, tak mě to bude jedno. Jenže tady ta diskuze zase není o téhle konkrétní Oktávce, ale zase se začíná paušalizovat na všechny Oktávkáře a to je to, co se mi prostě nelíbí. Tahle octavia je hnus, hnus je to i normálně, strohost, postrádá nápad, eleganci a komfort. Jedno se jí však musí nechat, kvalitou je jinde a podvozek má opravdu hodně trvanlivý, což se u Peugeotu zatím moc neprojevilo, ale co se týká komfortu svezení, vede Peugeot na plné čáře. Octavii bych nechtěl, ale to neznamená, že je to auto špatné (o benzinových motorech nemluvím.....). Citovat
Lentilka Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 tak ja bych se přiklonil k názor že největší prasata sou poláci a pak bych na druhé místo zařadil naše východní bratry... Citovat
pastorek Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: Lentilka tak ja bych se přiklonil k názor že největší prasata sou poláci a pak bych na druhé místo zařadil naše východní bratry... Ako ďaleko na východ si to myslel? ...či mám s tebou súhlasiť alebo sa uraziť...:D Citovat
Pata Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Lentilka tak ja bych se přiklonil k názor že největší prasata sou poláci a pak bych na druhé místo zařadil naše východní bratry... Ako ďaleko na východ si to myslel? ...či mám s tebou súhlasiť alebo sa uraziť...:D ja myslim, ze myslel dalny vychod .... :D:D :D:D Citovat
pastorek Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Lentilka tak ja bych se přiklonil k názor že největší prasata sou poláci a pak bych na druhé místo zařadil naše východní bratry... Ako ďaleko na východ si to myslel? ...či mám s tebou súhlasiť alebo sa uraziť...:D ja myslim, ze myslel dalny vychod .... :D:D :D:D To si ma potešil. :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.