Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Odstává mi tapec na dveřích řidiče i spolujezdce. Zabývám se tím proto, že při určitých otáčkách motoru nebo při trošku víc zesíleném rádiu tapec u řidiče rezonuje o dveře, a tapec u spolujezdce zase o obložení zamykatelné schránky. Přilepit to je samozřejmě blbost. Takže potřebuji vymyslet nějaké estetické (home-made) řešení, jak to na odstávajících místech (viz fotky) připevnit tak, aby se to případně dalo bez problémů sundat a znovu připevnit. (přišroubovat?)

Předem zamýtám vyplnění tlumícím molitanem - to by se mezery ještě víc zvětšily a za nějakou dobu by se tapec mohl snad nějak zlomit.

post-0-14109600334932_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

v těch místech jsou tam čudle poz 73 mrkni na obr sundat a třeba tam nejsou či jsou poškozené

Odesláno

Díky, večer mrknu na dveře u spolujezdce. U dveří řidiče ten čudl opravdu je, ale k zalícování toho tapecírunku je potřeba taková síla, že to ten čudl neudrží:nevim

Odesláno
Původně zaslal: kajk

Díky, večer mrknu na dveře u spolujezdce. U dveří řidiče ten čudl opravdu je, ale k zalícování toho tapecírunku je potřeba taková síla, že to ten čudl neudrží:nevim

tak čudle vyměň a udrží se to, jsou vymačkaný;)
Odesláno

Ty čudle jsou plovoucí, tzn. že ve svém uložení mají vůli a vlastně se musí do té díry, do které se mají zacvaknout trefit. Možná máš ten čudl mimo otvor (např. ohnutý) a proto to nejde. Pokud zatlačíš silou, ten čudl zamačkneš ne do dveří, ale zpět do tapecu a vrátí se to a nedrží. Podívej se tou škvírou, jak pasuje ten čudl s dírou. Někdy pomůže tomu pomoci nasměrovat (šroubovák a pod.) a docvaknout tapec do dveří.

Edit: ta fotka spolujezdcovo dveří skutečně vypadá, jako by tam ten čudl byl vzpříčený.

[upravil dne 29.4.08 Kdo]

Odesláno

Takže čudle jsem vyměnil a tapec drží. Má to ale jeden háček:

předtím jsem měl dveře vytlumené impregnovaným molitanem (asi tapajomat) a teď už jsem ho tam nemohl nacpat (zase by to ten čudl neudržel). Problém je, že při určitých otáčkách motoru nebo zesílenějším rádiu už zase tapec vibruje o dveře. Co s tím?

Odesláno

předtím jsem měl dveře vytlumené impregnovaným molitanem (asi tapajomat) a teď už jsem ho tam nemohl nacpat (zase by to ten čudl neudržel). Problém je, že při určitých otáčkách motoru nebo zesílenějším rádiu už zase tapec vibruje o dveře. Co s tím?

mno otazkou je, jestli je puvodce tech vibarci opravdu tapec resp. jeho uchycení ke dveřim bo me dvere spolujezdce \"krasne\" chrastily a rezonovaly ledva jsem radio zesilil, od vcerejska nic nerezonuje a nechrasti a odstranil jsem to jen tim, ze jsem dotahl srouby kteryma je uchycenej reprak ....

Odesláno

slabsi folii, moc se nam osvedcila folie, co davaj na strechy, pod tasky a nad zatepleni, profukuje, a je tenoucka, nevim k cemu bych to prirovnal, ale treba na omezeni rezonovani, a omezeni hluku z auta a do auta je bobasticka ... zajmecum mohu natocit videjko z okavky kam sme ji davali ...

Guest servisman
Odesláno

něco jako folie co se dává pod plovoucí podlahu,ta je taky slabá

Odesláno

to na střechy to by měla být parozábrana a pod plovoučku je miralon ten je asi možná lepší a dá se koupit v různých tlouštkách;)

[upravil dne 5.5.2008 zzip]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...