kajk Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Odstává mi tapec na dveřích řidiče i spolujezdce. Zabývám se tím proto, že při určitých otáčkách motoru nebo při trošku víc zesíleném rádiu tapec u řidiče rezonuje o dveře, a tapec u spolujezdce zase o obložení zamykatelné schránky. Přilepit to je samozřejmě blbost. Takže potřebuji vymyslet nějaké estetické (home-made) řešení, jak to na odstávajících místech (viz fotky) připevnit tak, aby se to případně dalo bez problémů sundat a znovu připevnit. (přišroubovat?) Předem zamýtám vyplnění tlumícím molitanem - to by se mezery ještě víc zvětšily a za nějakou dobu by se tapec mohl snad nějak zlomit. Citovat
Guest servisman Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 v těch místech jsou tam čudle poz 73 mrkni na obr sundat a třeba tam nejsou či jsou poškozené Citovat
kajk Odesláno 29. duben 2008 Autor Odesláno 29. duben 2008 Díky, večer mrknu na dveře u spolujezdce. U dveří řidiče ten čudl opravdu je, ale k zalícování toho tapecírunku je potřeba taková síla, že to ten čudl neudrží Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Původně zaslal: kajk Díky, večer mrknu na dveře u spolujezdce. U dveří řidiče ten čudl opravdu je, ale k zalícování toho tapecírunku je potřeba taková síla, že to ten čudl neudrží tak čudle vyměň a udrží se to, jsou vymačkaný Citovat
Kdo Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Ty čudle jsou plovoucí, tzn. že ve svém uložení mají vůli a vlastně se musí do té díry, do které se mají zacvaknout trefit. Možná máš ten čudl mimo otvor (např. ohnutý) a proto to nejde. Pokud zatlačíš silou, ten čudl zamačkneš ne do dveří, ale zpět do tapecu a vrátí se to a nedrží. Podívej se tou škvírou, jak pasuje ten čudl s dírou. Někdy pomůže tomu pomoci nasměrovat (šroubovák a pod.) a docvaknout tapec do dveří. Edit: ta fotka spolujezdcovo dveří skutečně vypadá, jako by tam ten čudl byl vzpříčený. [upravil dne 29.4.08 Kdo] Citovat
Berkoff Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 souhlas s hurvajzem a Kdoem, taky sem to tak mel, po vymene cudlu za nove v celych dverich a nalepeni folie zpet, pac tam chybela, je secko OK Citovat
kajk Odesláno 5. květen 2008 Autor Odesláno 5. květen 2008 Takže čudle jsem vyměnil a tapec drží. Má to ale jeden háček: předtím jsem měl dveře vytlumené impregnovaným molitanem (asi tapajomat) a teď už jsem ho tam nemohl nacpat (zase by to ten čudl neudržel). Problém je, že při určitých otáčkách motoru nebo zesílenějším rádiu už zase tapec vibruje o dveře. Co s tím? Citovat
bure Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Původně zaslal: kajk Takže čudle jsem vyměnil a tapec drží. Má to ale jeden háček: předtím jsem měl dveře vytlumené impregnovaným molitanem (asi tapajomat) a teď už jsem ho tam nemohl nacpat (zase by to ten čudl neudržel). Problém je, že při určitých otáčkách motoru nebo zesílenějším rádiu už zase tapec vibruje o dveře. Co s tím? mno otazkou je, jestli je puvodce tech vibarci opravdu tapec resp. jeho uchycení ke dveřim bo me dvere spolujezdce \"krasne\" chrastily a rezonovaly ledva jsem radio zesilil, od vcerejska nic nerezonuje a nechrasti a odstranil jsem to jen tim, ze jsem dotahl srouby kteryma je uchycenej reprak .... Citovat
Berkoff Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Původně zaslal: kajk Takže čudle jsem vyměnil a tapec drží. Má to ale jeden háček: předtím jsem měl dveře vytlumené impregnovaným molitanem (asi tapajomat) a teď už jsem ho tam nemohl nacpat (zase by to ten čudl neudržel). Problém je, že při určitých otáčkách motoru nebo zesílenějším rádiu už zase tapec vibruje o dveře. Co s tím? slabsi folii, moc se nam osvedcila folie, co davaj na strechy, pod tasky a nad zatepleni, profukuje, a je tenoucka, nevim k cemu bych to prirovnal, ale treba na omezeni rezonovani, a omezeni hluku z auta a do auta je bobasticka ... zajmecum mohu natocit videjko z okavky kam sme ji davali ... Citovat
Guest servisman Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 něco jako folie co se dává pod plovoucí podlahu,ta je taky slabá Citovat
Guest zzip Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 to na střechy to by měla být parozábrana a pod plovoučku je miralon ten je asi možná lepší a dá se koupit v různých tlouštkách;) [upravil dne 5.5.2008 zzip] Citovat
sliznik Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 podla mna ideal riešenie aok odstranit vibrácie medzi dosadacími plochami hocičoho(nielen dverí) je molitanivá ,,naberacia páska,, (česky nabývací páska) napr ktorá sa používa pri montáži plast okien skúšal som funguje dokonale. porzrite http://www.tremco-illbruck.cz/cz/produkty/00631_index.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.