Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

videl bych tam problem v tom DHCP - adresu IP by ti mel pridelit DHCP (tedy ten router, ke kteremu se pripojujes)

Odesláno

Ne, ne. Tam je něco v nepořádku. Má na Ethernetu 192.168.1.4 a na WiFi adaptéru 192.168.0.1 bez IP gatewaye.

1. Odpojit ethernet kabel

2. Zkusit restartovat, co dostaneš za IP adresu od routeru

3. pokud to nepomůže, tak nastavit na DHCP serveru natvrdo přidělovat IP adresu konkrétní MAC

Odesláno

Máš tam viacej pripojení. Na sieťovej karte ti to funguje ale na wifi máš zakázaný DHCP. Takto si nenačíta adresu od wifi access pointu a nepripojí sa. Prípadne môže byť že provider prideľuje pevné IP pre wifi klientov a pustí iba tie.

Odesláno

KURTE !!!! Piš delší věty, pak nebudeš rychlejší než já :P

PS: To zakázené DHCP na wifi jsem přehlédl:

POVOLIT! (a vytáhnout ten ethernet kabel)

[upravil dne 15.6.08 Peta]

Odesláno

Vono to chlapi bude chtit vobracene - nedriv povolit DHCP u WiFi a pak odpojit kabel. To uz proto, aby o nas neprisel (vecna skoda). :D

edit: coz mi pripomina, ze jsme se porad nedostali ke zjisteni, jestli ta \"DLINK_WIRELESS\" co se k ni snazi pripojit, vubec umoznuje pristup k netu. Hm, nechame se prekvapit.

PS: taky jste tak napnuty? :mrk

[upravil dne 15.6.2008 Kurt]

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Vono to chlapi bude chtit vobracene - nedriv povolit DHCP u WiFi a pak odpojit kabel. To uz proto, aby o nas neprisel (vecna skoda). :D

Správne. Odpojiť kábel iba na overenie pripojenia cez wifi.

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

edit: coz mi pripomina, ze jsme se porad nedostali ke zjisteni, jestli ta \"DLINK_WIRELESS\" co se k ni snazi pripojit, vubec umoznuje pristup k netu. Hm, nechame se prekvapit.

PS: taky jste tak nepnuty? :mrk

[upravil dne 15.6.2008 Kurt]

je to velká dopolední akce :D páč se v práci vůbec nic neděje :D

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

kiazdopadne neverim ze v dnesni dobe nekdo jen tak myrnyx dyrnyx nasdili pripojeni netu a jeste tam zapne DHCP a nezamkne to aspon na MAC :)

a uz vubec ne v PA :)

¨

divil by ses kolik jich je :D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

aischa: asi jo, ale je to pro toho co to sdili omezujici :)

kurt: to mas recht, ale ty cesky site v buhvi kde se mi nezdaji :)

on o tom vecinou ten kdo sdili ani nevi ze sdili :D takovyto koupim AP zmenim nazev nebo ani nezmenim a jedu

Odesláno

Jaký český sítě?

Hele, to je jedno, kde to řeší. jde mu o to, že když se dostane někde na letiště, tak by se chtěl připojit k WiFině. A v tom se mu snažíme pomoci. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...