Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kup si radio rovnou s Bluetooth.Budeš tam mět hotove handsfree přímo do repro.Budeš moct v pohodě telefonovat a nebudeš mít další náklady skrz telefonovaní.Takové rádio lze sehnat v pohodě do pěti tisíc.I za ty čtyři se dá nové koupit.Dělají to dnes všechny značky.Mám nové půl roku a dnes mě to mrzí že to na něm nemam.Stačila mě přidat asi jen tisícovka.Je to jen můj nazor.;)

Odesláno

s bluetooth dneska sezenes i levneji.. ja mam od blaupunktu za asi 3k uz necelej rok na SD karty a nemuzu si stezovat.. osobne bych radio na SDcard doporucil protoze CD uz sou pomerne neprakticke a pc doma urcite mas.. lepsi v kastliku mit par 2G sd karet nez stos cedecek.. ale zalezi na tobe.. mne to naprosto vyhovuje ;)

Odesláno

Jak říká Southie se vším souhlasím,jen co dodat-jsou zaroven i na flešky(to tam mam,cd nepoužívam)během chvilky si na ní napraskám muziku na cestu,když jedu dál.Podle nálady si tam za okamžik dám co chci,když se mi to nelíbí,tak to zase smažu nebo pozměním.:super

Odesláno

To nevypada zle ale chcu pioneera...Te znacce verim(nic proti sony nebo kenwoodu) ale je mi nejvic..Navic delaji pripojeni na ovladani pod volantem...Nakonec sem dnes obednal jiny typ.Ve stredu dorazi tak ho sem dam....Dekan vsem..

Odesláno

Zalezi od toho, ake radio chces, a na co ho chces.

Zaklad je aby malo MOSFET zosik, co tvoje ocividne ma. Pokial sa jedna o CD, SD karty ci USB flash tak to mas zase podla chuti. Mal som autoradio i na sd a usb, ale moc som to nevyuzival. Ked tak tak SD kartu. USB kluc trci v palubovke, raz dva donho zavadis a otrhnes... Popripade ho stale vyberat pri vyberani radia neni zrovna najlepsi sposob.

SD karty su lepsie, len s tym je spojena citacka kariet v PC ( i ked to zrovna stoji 200- 300SK)

Ja mam stale najradsej cdcka. CD stoji dneska 5SK kus, ked kupis pakel. Na slnecnu clonu kupis drziak na 10 - 20 cd za 200sk, mas ich vzdy po ruke... Ked chci novou hudbu, tak si proste napalim dalsie cd (napalenie je dnes porovnatelne ako zapis na USB) A 20 CD ta vyjde na 100SK (20cd = 14 GB)

Ale ako sa hovori, to je vec vkusu, ja som mal radsej CDcka. Co sa tyka bluetoothu, tak je to zase na tebe. Ked moc netelefonujes, je ty to u prdele, ked telefonujes moc, odporucam original handsfree, napr nokia... Sadnes do auta, strcis kluc, hned ta pripoji, paradne funguju hlasove poveli, ma to dobry mikrofon.

Tie zabudovane bluetooth hadsfree so neni take dokonale, aspom teda ja co som skusal. Ale zase len osobny nazor.

Co sa tyka radii, mam asi najradsej SONY GT serie, maju paradne zosiky. Pioneery su tiez dobre - vyssie rady maju uz pri sebe celkom slusny ovladac na volant. Da sa tam celkom dobre uchytit, a mas to ako ovaldanie radia na volante. Je to celkom dobree. Popripade este kenwood alebo blaupankt (ked sa bavime okolo tej ceny 3000). Keby si chcel dat viacej odporucam ALPINE, je to fakt zazitok.

A ostatne je na tebe. Dbaj iba na to aby malo MOSFET zosik, co ocividne maju, bez toho to je na prd zvuk ...

Odesláno

Aha, tak som sa nemusel rozpisovat :D

Ale inac pozri si stranku www.pixmania.cz , u nas na slovensku bezkonkurencne najlacnejsi web shop, aj co sa tyka radii. Setky autoradia berem len odtial. Len si skus porovnat ceny :D

[upravil dne 28/4/08 Lubk0]

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Hoď odkaz,co jsi teda nakonec objednal:cool:

Jasne hned jak dorazi...Jen predbezne je v designu toho prvniho novejsi rada a je drazsi..To druhe uz se nedela a je jen ve vyprodejich ale funkce jsou stejne...Hned jak bude tak ho najdu na netu a dam odkaz..:super

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

A pozeral si ci neny na tej pixmanii lacnejsie ?

Ja nevim presny tip toho radia co sem si objednal takze nevim s cim to porovnat..jinka ja si ho obednal v normalnim obchode takze na netu bych ho sehnal levneji urcite ..

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Ja len tak, ze jako mohol si usetrit :P Ty kupujes radio a nevies co je to za tip :D

Lebo napriklad prve radio co si hore uviedol stoji na tom webshope 2790Kč

na Pixmanii stoji 2 503 Kč.

http://www.pixmania.cz/cz/cz/730100/art/pioneer/autoradio-cd-deh-3000mp.html

To len pre porovnanie, na slovensku bezkonkurencne najlacnejsie :P

Jasne to je to co rikam,ze na netu je vsechno levnejsi...

Nevim presne co je to za tip-koukal sem na parametry pak na design a nejaky pismena a cisla ze kterych je nazev me moc neserou...:bacha

[upravil dne 29.4.2008 hnjupis]

Odesláno

No jako ok :) Len nechapem ze ked vies, ze na nete najdes vsetko lacnejsie, preco si si ho kupil v obchode :)

Jako jasne, s obchodu kupuju vyhradne repro, nakolko to moze odist najskor (chrapcanie, a podobne veci) ale co sa tyka zvysku, tak jedine net. Rozdiely byvaju 500SK a vyssie. V pripade reklamacie posielam jeden balik, zabere to par min na poste a poplatok 90SK. Co je stale v pohode :)

Odesláno

Tak to dej vědět jak si dopad s tim zapojením ovládaní pod volantem. Sem kdysi vzdal výměnu rádia jen kuli tomu. Přeci jenom sem si na tu malou páčku docela zvyk a když se mi líbilo rádio, nebyla na něj redukce a naopak.

Jinak souhlas, na internetu jsou věci levnější, ale když je možnost koupit zboží v kamenym obchodě, tak nějakou tu korunu navíc rád osobně pustim. Ono přeci jenom ta možnost, že když se s tim něco stane a je možný to někomu omlátit o hlavu je k nezaplacení. Je sice dost slušnejch internetovejch obchodů, ale e-mail, papír nebo telefonát nemá takový účinek jako když se rozzuřený zákazní vřítí na prodejnu. :super

Odesláno

Tak je v aute a slusi mu to tam!!:super

http://www.dobry-obchod.cz/produkt/detail/autoradia/2-pioneer/deh3900mp-pioneer-deh-3900mp/

Navic ja ho kupoval v kamenym obchode a stalo me 3100,-Kc takze jeste min nez co sem nasel na netu-na nekterejch obhcodech-jinak je tu i za 2700....(ale nemluvim ze jeste k tomu pripoctu postovny a nervi aby to nebyl srac..)Max spokojenost....Hraje perfektne ted jeste dodelat to ovladani a bude...Nekde tu byl navod od jednoho ze clenu(zkusim najit a zjistit co a jak..):papa

[upravil dne 30.4.2008 hnjupis]

Odesláno

Tie redukcie sa predavaju po 30 SK :) Staci behnut do hocijakeho lepsieho elektra kde predavaju radia a mas to :) Oni ty ukazu, existuju myslim len nejake 3 druhy :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...