fantom Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Ahoj, taky máte u 307 nějaký měkký lak ? Snad každé bouchnutí dveří od jiného auta na parkovišti mi něco odře Citovat
omegaalfa Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 spíš ty plechy jsou extrémně měkké.....stačí když někdo vedle otevre dvere a nemusí s nima ani extremne prastit a hned je dolík....no je to peugeot no Citovat
fantom Odesláno 21. duben 2008 Autor Odesláno 21. duben 2008 jo ty plechy jsou taky hrozný jak to řešíte - nebo spíš neřešíte ? jde to nějak v servisu za pár korun opravit ? vztahuje se na to pojištění když mám allrisk ? Citovat
robozv Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Tiez sa mi to zda trosku pofiderne suseda 24 rocna /kr... jedna/ pred 2 tazdnami si kupila fiestu a uz mam jej otlacok farby na vodicovych dverach a v sobotu jeden magor stal za mnou a ako vychadzal strajchol mi zadny naraznik pako jeden neskutocny fakt najlepsie mat nejaku staru LADU 1500 a jazdit ako pako Citovat
fantom Odesláno 21. duben 2008 Autor Odesláno 21. duben 2008 jako já ty lidi fakt nechápu, ještě nikdy jsem při vystupování z auta neťukl do druhých dveří. Nechci vidět jak bude můj pežůtek vypadat za 3 roky Citovat
Guest servisman Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Původně zaslal: fantom jako já ty lidi fakt nechápu, ještě nikdy jsem při vystupování z auta neťukl do druhých dveří. Nechci vidět jak bude můj pežůtek vypadat za 3 roky nenaděláš nic co jsem koukal tak každé dvěře mám takto označkované Citovat
Guest franta Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 To je pravda, oni mají starý plečky tak je jim to u prdele. Až nekoho takhle nachytám tak si s ním trochu poházím.Sám bych to nikomu neudělal i kdybych mněl sebevětší plečku. Citovat
fantom Odesláno 8. červenec 2008 Autor Odesláno 8. červenec 2008 tak jsem to dneska zkouknul a opět pár promáčklin přibylo. Nezkoušel jste to někdo zevnitř promáčknout zpátky ? Citovat
Ferry Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 opravy promacklin bez poskozeni laku se delaji, jsou na to firmy, ktere se tim zabyvaji, chce to prece jen nejakou praxi, neni to jen o tom vymackout to z druhe strany, kdyz to clovek neumi, tak to muze dopadnout jeste hur nez to bylo predtim. Kdyz se to umi a jsou na to spravne nastroje tak to pak neni poznat vubec Citovat
lubo1978 Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Presne ako pise FERRY. osobne som si nechal odstranit asi 8x malu jamku a 1x prevalene dvere. skoro to nieje poznat. stalo ma to 800sk. Citovat
Ajdamek Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: fantom jako já ty lidi fakt nechápu, ještě nikdy jsem při vystupování z auta neťukl do druhých dveří. Nechci vidět jak bude můj pežůtek vypadat za 3 roky Parkovat přes 2 parkovací místa, nebo na štorc. Citovat
MartinR Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Spíš slabší plechy na Peugeotech jako takových, málo místa na všech parkovištích kolem auta a hlavně spousta blbů se starýma krámama, kterým je jedno, že když lezou z auta, tak automaticky musí křápnout dveřma do auta vedle stojícího.Ovšem nejsmutnější na tom je fakt, že to dělají schválně. Citovat
ANRY Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 jeli jsme do Francie a kamrad, ktery zrovna ridil myho pegotika na pumpe strejchnul pri otevirani dveri do stojanu a samo mam na hrane dveri tak 1-2cm odreny (odloupnuty) lak. Da se to nejak jednoduse spravit - neco jako nejaka korekcni tuzka na lak ci auto...existuje neco takoveho? Citovat
AnotherOne Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Původně zaslal: ANRY jeli jsme do Francie a kamrad, ktery zrovna ridil myho pegotika na pumpe strejchnul pri otevirani dveri do stojanu a samo mam na hrane dveri tak 1-2cm odreny (odloupnuty) lak. Da se to nejak jednoduse spravit - neco jako nejaka korekcni tuzka na lak ci auto...existuje neco takoveho? Existuje, je to len na menšie poškodenia, odlúpnutý lak s tým asi nepôjde len nejaké ryhy. http://www.drautolack.sk/ Citovat
@re Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Tady tohohle karosáře na BMW fóru hodně pochvalují. Prý dokáže téměř zázraky. Odkaz na karosáře Jinač někteří lidi jsou fakt prasata. Jsou naprosto lhostejní k cizímu majetku... Citovat
Neon Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Původně zaslal: Ajdamek Parkovat přes 2 parkovací místa, nebo na štorc. Nóó, tak tomu řikám kvalitní názor ... Když uděláš tohle, tak tam nebudeš mít sice jamku od otevřených dveří, nebo škrábnutý auto od nárazníku, ale budeš ho mít komplet obtažený klíčema od těch, co nikde nemohou zaparkovat ... Citovat
ANRY Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 To: AnotherOne a @re .... diky za tipy , zkusim asi oboje..mam totiz i malej dulek na strese Citovat
HonzaZ Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Přímo v Peugeotu prodávají opravné laky. Jsou to dvě plechové lahvičky, které mají v uzávěru štěteček - toto je pro metalízy - je tam barva a vrchní lak. Stojí to něco málo přes 200,-. Mají i barvy ve spreji - taky sadu barva + lak - cena nějak okolo 300,-. Je to podle kódu barvy na štítku na sloupku. Už jsem si toto kupoval u nich na druhé auto a spokojenost. Kupoval jsem to u Federal cars. Citovat
MartinR Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Ondra Coufal je skutečně šikulka.Mohu potvrdit a doporučit s osobní zkušeností.Tuším, že to je někde u Mnichova Hradiště. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.