Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim vcera som zohnal elektrony na moju 206aj s pneu. elektrony su R15 a pneu 195/50 R15. po namontovani sa mi zdali na zadnej náprave ako keby bol blatník prilis nizko. asi 3-4 cm od pneu. pritom som tam dal ako je napisane v technicaku 195/50 R15. pocas jazdy mi zadné kolesa na miernych nerovnostiach cesty zapru do blatnika. dnes som mal vzadu 2 ludi a nepytajte sa co to tam robilo a tie zvuky. co mozem spravit aby som zdvihol zadnu nápravu aspon o 5 cm.nezda sa mi ze by to bolo len tlmicmi. predok mam asi 15 cm nad kolesom.dakujem

Odesláno

Tlumičema to není ,ty jen tlumí kmity ramene nápravy. 206 nemá pružiny,je odpružená torzními (zkrutnými) tyčemi,(vzadu).

Musíš zvednout zadek pootočením těchto tyčí--možná bude stačit o jeden zub.

Odesláno
Původně zaslal: lukas666

jako to vyzera ta torzna to je rameno na ktorom je bubon.? nemate najake foto alebo tak? ako to spravit, dakujem

To rameno to není.

Zadní náprava je ta hrubá trubka a před ní a za ní jsou tenčí tyče--to jsou torzky.

První si ale zjisti,jaké ET disku potřebuješ na pneu 195-50 15.

Možná máš jen špatný typ disku.

Odesláno

Musíš vyrazit torzku z uložení a pootočit o jeden zub (předtím poznačit původní stav) a narazit ji zpět.Pěkně se to píše,horší dělá.To samé na druhé straně.Jestli si to nedělal nebo neviděl dělat,sám se do toho nepouštěj.

Odesláno

to auto mala predo mnou jedna holka 4 roky a dala si tam dost toho porobit jak chcela este pokracovat este v tuningu... mam dost velke podozrenie ze si dala ten zadok znizit.

neni namhodou nejake foto, nenecham si zodrat pomaly nove pneu na hrboloch. a co ten predok?, je to zhruba v pohode??,

Odesláno

To je blbost, že by byla 206ka se neupravovanou zadní nápravou vzadu nízká! Já teď dával taky nový kola, 195/50 R15, ET 25 (elektrony mají mít na 206 ET 28, plecháče mají ET 38) a zdá se mi to vysoký, budu snižovat. :) Minulý týden jsem měl naložené tři lidi na zadních sedačkách plus nějaký bágly v kufru a pravda, sedělo to na zadku, ale gumama jsem neškrtal, tak nevím, v čem je u tebe problém. Vyfoť to ze strany, ať je vidět, jak máš ten blatník vysoko od kola, když je to prázdný.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...