Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nemá někdo zkušenosti s pneu, kupuji nové a nemůžu se rozhodnout do jakých jít :myslim

http://www.alu-pneu.cz/detailpneu.php?v=HANKOOK&m=K105++XL&n=84&r=V&ro=195/45%20R16&gs=letn%ED>=&gv=&gsi=195&gp=45%20&gra=16

nebo

http://www.alu-pneu.cz/detailpneu.php?v=UNIROYAL&m=RAIN+SPORT+1&n=80&r=V&ro=195/45%20R16&gs=letn%ED>=&gv=&gsi=195&gp=45%20&gra=16

bo je lepší si připlatit!! Mám je na 1.6 takže žádných závratných rychlostí dosahovat nebudu :P

Guest Scratch
Odesláno

jasan, zkusenosti s nimi moc nemam, ale prodejce je OK, ale k tematu - nez hankook tak radsi barum brilantis, sam mam pirelli

Odesláno

Do Barumek bych nešel, ze všech stran na ně teď slyším, že šli s kvalitou hodně dolů a prodává je už jen jméno. Já řešil nové pneu před měsícem a nakonec jsem koupil Bridgestone Turanza ER300 a nemají chybu. :)

Odesláno

Mno a má někdo z Vás zkušenost s Goodyear F1 GSD-3 nebo NCT5?

to Scratch: Jakou máš zkušenost s Pirelkama? Slyšel jsem že jsou docela dost hlučný, hm?

Odesláno
Původně zaslal: nanux

to Scratch: Jakou máš zkušenost s Pirelkama? Slyšel jsem že jsou docela dost hlučný, hm?

Máme na P607 Pirelky 225/55/16 a v kabině je naprostej klid.

Je pravda že jsou hlučnější, ale to až když jsou hodně hodně hodně sjetý.....ale to asi každá pneu.

Odesláno

A co třeba Fulda, nebo Nokian, Nankang....určitě ne Vredestein, Barum, Hankooky nejsou špatný, ale hooodně hlučný...ale co sem zkoušel, tak ty Vredesteiny byly nejhorší....možná ještě za pokus by stály Dunlopy SP 01....

Odesláno
Původně zaslal: Vopičí

Původně zaslal: nanux

Máme na P607 Pirelky 225/55/16 a v kabině je naprostej klid.

Je pravda že jsou hlučnější, ale to až když jsou hodně hodně hodně sjetý.....ale to asi každá pneu.

Hodně hodně hodně sjetý znamená jakej vzorek (cca)? :myslim Jinak máš P7?

Odesláno

Měl jsem Goodyear Eagle F1 GS-D3 225/55/16 a byl jsem s nima spokojenej najel jsem jen 2000km pak jsem snížil auto a už se je na auto nedostal.

Ted mám Fulda Carat Exelero 205/50/16 a taky dobrý.

Co se týče hluku tak nemužu posoudit mám laďák.

Odesláno
Původně zaslal: Algol

A co třeba Fulda, nebo Nokian, Nankang....určitě ne Vredestein, Barum, Hankooky nejsou špatný, ale hooodně hlučný...ale co sem zkoušel, tak ty Vredesteiny byly nejhorší....možná ještě za pokus by stály Dunlopy SP 01....

To by mě taky zajímalo, jsou cenově dostupnější, ale málokde najdeš nějakou recenzi přímo od uživatelů... :roll

Odesláno

Mám Goodyear NCT 5 a jsem spokojen. Tiché,drží (nejsem závodník) a mají mít o 25 proc.delší životnost. Reference na ně jsou převážně dobré,cena slušná-1610 kč,tak jsem je vzal.

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Měl jsem Goodyear Eagle F1 GS-D3 225/55/16 a byl jsem s nima spokojenej najel jsem jen 2000km pak jsem snížil auto a už se je na auto nedostal.

Ted mám Fulda Carat Exelero 205/50/16 a taky dobrý.

Co se týče hluku tak nemužu posoudit mám laďák.

Dobrý :super Přemejšlím nad nimi, jsou za dobrý penízky a recenze jsou přijatelný, tedy až na to že se všude uvádí že je to určeno pro sportovní auta jako třebas BMW, MB atd...

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Mám Goodyear NCT 5 a jsem spokojen. Tiché,drží (nejsem závodník) a mají mít o 25 proc.delší životnost. Reference na ně jsou převážně dobré,cena slušná-1610 kč,tak jsem je vzal.

A kolik už mají nalítáno?

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Tak nalítáno mají 200km :D:D,má je kluk na 306ce a spokojenost:papa

Aha, mno mě zajímá jak se přímo tenhle typ chová když je trochu sjetej... Mám teď nabídku na NCT5 225/45/17 za 4500 sadu s 80% vzorkem... Když jsem koukal na net, tak se cena pohybuje kolem 4.000/ks

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...