Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny Peugeoťáky. Určitě jste zaslechli, že společnost www.ikco.com (IRAN) vyrábí v licenci Peugeoty+ vylepšené starší modely. Rád bych si domů přivezl Persii. Prodává se již v Bulharsku v zemi EU. Známej sháněl cenu. takže v základu Pars 180tis. Jenže, jak je to se schvalováním vozidel do provozu u nás!!! Něco jsem již obtelefonoval. Bulharsko je sice EU ale netuším zda není nějaká výjimka. Teď čekám,zda se mi ozvou z Bulharska jelikož je nutný C.O.C list vozidla. Kde je uvedeno na co jaké části auta jsou homologovány. (dovoz také na Ukrajinu,Ruska). Ale pokud jdou přihlásit auta z USA,tak proč ne tahle!! Sháním rady a náměty.

Odesláno

Hele já nevím, jestli je to dobrý nápad - měl jsem tu \"čest\" v podobných kárách jezdit v Číně a Indii a kvalitativně jsou to šílené zmetky - tvrdý podvozek, všechno uděláno z nejlevnějších materiálů, skoro žádné bezpečnostní prvky atd. Jsou to auta, kde se hledělo jen a jen na nejnižší cenu a taky to podle toho vypadá - já bych do toho fakt nešel... :myslim

Odesláno

Nevím, jestli to bylo přímo od této firmy, ale podle mě to bude podobné - oni nakoupí licenci a i když to auto z dálky vypadá stejně jako originál, z blízka je to úplně o něčem jiném. Všude tam jezdí auta, která v Evropě nejsou - třeba 206 sedan, 307 sedan, Fiesta sedan atd. nebo třeba i Fabie nebo Octavie (která se v Indii jmenuje Laura), ale v šíleně oholených verzích (např. úplně jiný interiér z tvrdých levných plastů), které by si tu nikdo nekoupil. Pro ně je hlavním faktorem cena, protože životní úroveň je tam kupodivu ještě horší než u nás - a to o dost. :D

Odesláno

no nicmene co mi ted prislo,tak se to prodava v BULHARSKU,Moldavii,SRBSKU, UKRAINE,RUSKU,CERNE HORE. Tak neverim,ze by to bylo az tak spatne. Jenom je to licence a asi hlavni hraci na trhu aut nemaji zajem sem pustit konkurenci, tak se lobuje, kde to jen jde.

Odesláno

Je to nejaké vysoké a celkovo divné. Mne sa to nepáči.

A ver ze pri tej cene nebudes mat ten interier co je na fotkach (aj ked aj ten je podla mna fuj), ale este nieco horsie.

Radsej by som kupil ojazdenu 406 a za 180tis kludne kupis aj rocnik 2002-2003.

Ja by som siel radsek tymto smerom.

Odesláno

Ona ta auta jsou dělaná s ohledem na stav cest (schválně nepíšu silnic :) ) v zemích, kde se to prodává, proto jsou tak vysoká a šíleně houpou. Prostě musí se to vidět na vlastní oči, na první pohled to nevypadá zle, ale když to člověk vidí na vlastní oči, tak tam rozdíl v kvalitě zpracování je a ne zrovna malý. Proč myslíš, že to prodávají jen v zemích jako je Bulhrasko, Moldávie atd.? Tam si to člověk koupí, protože neví jak má pořádné auto vypadat. Já bych taky radši koupil ojeté evropské auto, než něco takového - byl by to děsnej risk...

To je teda můj názor. :myslim

Odesláno

Já nevim, ale osobně bych si Persii klidně koupil. Jediný v čem bych viděl případný problém by bylo, kdyby došlo k nějakýmu šťouchanci, schánět na to origo náhradní díly. Podle mě by se to pak asi muselo dávat dohromady z dílů na 405:myslim

Odesláno
Původně zaslal: ajsik

me se libi ten sedan 206, dily by mohli byt shodny s obyc 206 , kazdopadne by to byla dobra raritka:D

[upravil dne 19/4/08 ajsik]

Ja som videl 206 sedan na UA v ciernej metle.. folie.. elektrony... a vyzeralo to velmi dobre... ovela lepsie ako thalia alebo napr logan.... A Persiu som videl tiez.. ale bol to len okamih a bola cca 50 m odo mna

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dej vědět jaks dopadl, jsem zvědavej jak budeš spokojenej, jen ti poradím nekupovat to v Moldávii, protože to je nejchudší stát Evropy, tak kdoví co se tam vozí. Zkus Srbsko nebo Rumunsko...

Odesláno

No jestli si to fakt pořídíš, tak jsem zvědavý jak se ti to bude zamlouvat... Jak jsem už psal výše, mám trochu zkušeností s podobnými auty a nešel bych do toho. Ta auta jsou na tom kvalitativně jako kdysi Favorit u nás i když třeba na pohled působí dobře. Každopádně bych to nekupoval naslepo a pořádně si to někde prohlédl. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...