mk405 Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: mk405 já bych se nebál a vzal nitro... ps: slivka i benzín smrdí, nafta ta voní No ona ta sekačka jezdí na Natural, Nitro bych musel koupit, takže volba byla jasná:D tak zkus nalít do sekačky nitro at má pořádnej výkon :D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: mk405 já bych se nebál a vzal nitro... ps: slivka i benzín smrdí, nafta ta voní No ona ta sekačka jezdí na Natural, Nitro bych musel koupit, takže volba byla jasná:D tak zkus nalít do sekačky nitro at má pořádnej výkon :D:D Nj, ale nevim jestli by pak táta stihal běhat za rozzuřenou sekačkou:D:D:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 Už je hotovo, viz výše, ale i tak dík:super Citovat
Ducatista Odesláno 10. duben 2014 Odesláno 10. duben 2014 oživím staré téma, nemáte někdo novej fígl? zkoušel jsem tu molitanovou lepicí pásku mechanicky dřívkem, ale jemně to poškrábe lak na ráfku. Chtělo by to necim rozpustit nebo aspoň načnout, zkoušel jsem líh, ten skoro vůbec, pak technickej benzín, ten byl lepší ale taky hrozná dřina. Nemáte někdo zkušenost čím to jde líp ale aby se neporušil lak? Aceton, toluen, ředidlo, ..... ? Citovat
Surmi Odesláno 10. duben 2014 Odesláno 10. duben 2014 vpráci na to mám gumový kotouček, který dám na vrtačku a jde to sním jedna báseň. http://www.martteskon.cz/gumovy-kotouc-k-odstraneni-lepidla/6015 Citovat
skuci Odesláno 11. duben 2014 Odesláno 11. duben 2014 já bych vzal nůž opatrně odstranil větší kousky a pak toluenové rozpouštědlo a čistič, v obi stojí asi 60kč a věci právě jako lepidlo od folie, samolepek jdou dolů jedna dvě Citovat
Ducatista Odesláno 11. duben 2014 Odesláno 11. duben 2014 jenže on není problém dostat pryč to lepidlo, spíš tu molitanovou vrstvu nad lepidlem, to člověk musí hadříkem namočeným do nějaké chemikálie doslova vydrolit. Citovat
dodo407sw Odesláno 11. duben 2014 Odesláno 11. duben 2014 toluen.... je to riedidlo na lepidla, takze aj pekne odstranuje... Citovat
skuci Odesláno 11. duben 2014 Odesláno 11. duben 2014 proto řikám, ten molitan opatrně třeba nožíkem odloupnout, navíc jestli je to zevnitř disku jako že asi jo, tak případný lehký škrábanec nebude stejně vidět... Citovat
Ducatista Odesláno 11. duben 2014 Odesláno 11. duben 2014 tak dnes koupen ten gumovej kotouc s adapterem na vrtacku a to je pohadka! to co jsem delal vcera na jednom kole benzinem 30-40 minut jsem tou vrtackou mel za cca 20 sekund... parada Citovat
joshiki Odesláno 13. duben 2014 Odesláno 13. duben 2014 Mechanické škrábání, benzín, nebo wd? To snad nemyslíte vážně! Všechny uvedené způsoby poškozují vrstu laku...a pakliže je oslabená, tak se může začít loupak a znehodnotit disk. Na odstranění lepidla existují přípravky přímo na to vyrobené. Taky jsem kdysi dávno zkoušel líh,benzín a pod bez valného úspěchu oproti spešl přípravkům Citovat
koblih69 Odesláno 13. duben 2014 Odesláno 13. duben 2014 Používám tohle, je to čistič na kopírky. Lepidlo odstraňuje dokonale... http://www.123inkcartridges.ca/p-331256-707319-katun-formula-k-8-fl-oz-bottle [upravil dne 13/4/14 13:36 od koblih69] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.