Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: mk405

já bych se nebál a vzal nitro...

ps: slivka i benzín smrdí, nafta ta voní :mrk

No ona ta sekačka jezdí na Natural, Nitro bych musel koupit, takže volba byla jasná:aut:D:D

tak zkus nalít do sekačky nitro at má pořádnej výkon :D:D:D

Odesláno

Původně zaslal: Radek Hurvajz

já bych se nebál a vzal nitro...

ps: slivka i benzín smrdí, nafta ta voní :mrk

No ona ta sekačka jezdí na Natural, Nitro bych musel koupit, takže volba byla jasná:aut:D:D

tak zkus nalít do sekačky nitro at má pořádnej výkon :D:D:D

Nj, ale nevim jestli by pak táta stihal běhat za rozzuřenou sekačkou:D:D:D:D
  • O 5 let později...
Odesláno

oživím staré téma, nemáte někdo novej fígl? zkoušel jsem tu molitanovou lepicí pásku mechanicky dřívkem, ale jemně to poškrábe lak na ráfku. Chtělo by to necim rozpustit nebo aspoň načnout, zkoušel jsem líh, ten skoro vůbec, pak technickej benzín, ten byl lepší ale taky hrozná dřina. Nemáte někdo zkušenost čím to jde líp ale aby se neporušil lak? Aceton, toluen, ředidlo, ..... ?:myslim

Odesláno

já bych vzal nůž opatrně odstranil větší kousky a pak toluenové rozpouštědlo a čistič, v obi stojí asi 60kč a věci právě jako lepidlo od folie, samolepek jdou dolů jedna dvě :)

Odesláno

proto řikám, ten molitan opatrně třeba nožíkem odloupnout, navíc jestli je to zevnitř disku jako že asi jo, tak případný lehký škrábanec nebude stejně vidět...

Odesláno

tak dnes koupen ten gumovej kotouc s adapterem na vrtacku a to je pohadka! to co jsem delal vcera na jednom kole benzinem 30-40 minut jsem tou vrtackou mel za cca 20 sekund... parada :papa

Odesláno

Mechanické škrábání, benzín, nebo wd? To snad nemyslíte vážně!

Všechny uvedené způsoby poškozují vrstu laku...a pakliže je oslabená, tak se může začít loupak a znehodnotit disk.

Na odstranění lepidla existují přípravky přímo na to vyrobené. Taky jsem kdysi dávno zkoušel líh,benzín a pod bez valného úspěchu oproti spešl přípravkům ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...