Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuji koupit motorovou pilu a ted nevím jakou :myslim

Jedná se o příležitostné práce na zahradě a pořezání metrového dřeva na zimu , takže by stačila asi hoby kategorie ale ne nějaká plečka , která se mi rozpadne při prvním řezu.

Odesláno
Původně zaslal: Miku

jj,za cenu Stihlky mám dělníka s ruční pilkou:(

:D:D:aut Zítra se ti zeptám v práci, tam to kluci nedávno řešili. Mezitím ti snad poradí někdo z fóra. :)

Odesláno

Na příležitostné práce ti stačí nějaká elektrická z hobby kategorie, já jsem koupil značku Alpine (byla na ní záruka 5 let) za cca 2500,- a říkal jsem si, že když mi za těch 5 let odejde tak za tu samou cenu koupím jinou. Nemá cenu kupovat nějakou drahou Narexku nebo něco podobnýho. Řezal jsem s ní aktivně 3 roky bez problémů, lil jsem do ní normální stolní olej na mazání řetězu, zase nemá cenu kupovat nějaký drahý olej kde litr stojí 100,-. Teď už jí nepotřebuju takže leží v krabici.

Odesláno

Husquarna 340e, mám ji doma a na takovýto klasický pořezáničko to bohatě stačí. Cena kolem 10 tis. U levnějších pil je problém s ložisky, který jsou někdy uložené v plastu, a to je naprd.

Odesláno

No já zase mužu doporučit Husqvarnu tu máme doma. ( nebo Stihl), ale totez co BoneDaddy. Ta cena je trosku jinde. Ale beru to z toho hlediska ze znamemu sme spravovali uz 2 pily (Alko,partner apod. z obchodnaku) a jednou odeslo cerpadlo mazani retezu a podruhe sel motor do haje, vse v kratke dobe (po zaruce).:nevim

Odesláno

Jasná volba je motorová , jelikož představa 50-ti metrů rozmotané prodlužovačky na zemi a já šmatlám mezi tím mě nebere :bojim . Jasně že elektrická je levnější provoz , ale zkoušel jsi někdy prořezávat stromy s elektrickou?:grr

Odesláno

Jasná volba je motorová , jelikož představa 50-ti metrů rozmotané prodlužovačky na zemi a já šmatlám mezi tím mě nebere :bojim . Jasně že elektrická je levnější provoz , ale zkoušel jsi někdy prořezávat stromy s elektrickou?:grr

Ne, nikdy jsem neměl volný celý den na kácení jednoho smrčku. :D

Odesláno

Stromy jsem prořezával s elektrickou a je pravda, že ten kabel trochu omezuje při práci, ale když to člověk dělá jednou za léto tak se to dá přežít. Navíc je ta elektrická snažší na údržbu. Podle mě jestli máte na zahradě šest stromů tak nemá cenu kupovat tu benzínku.

Odesláno

Huzgvarna ma teraz dobre ceny kvalitna pila z 40 lišta 7 500 sk pozor Hoby -profi je ohodne dalej

partner p382 do 7000sk lišta 35 ps:na vikon motoru akurat

Odesláno

je jedno aka je hlavne nie že kupiš motor okolo 32 a bude tam lišta 40 potom ju možeš hnedka p...at

motor okolo 40 a kludne lišta 40 je to akurat :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...