Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Má prísť facelift ale zatiaľ nik nevie kedy... :myslim

Inak neviem či by som odporúčal do 407my 1.8čku...keď už tak radšej dvojliter... 1.8 je slabší a má vyššiu spotrebu.

Dôvodov prečo nekúpiť nájdeš kopec pri každom aute...Veľa ľudí by Ťa tu dokázalo hneď odradiť ale to auto je super :super

A pokiaľ chceš kúpiť nové siahol by som trošku hlbšie do vrecka a priplatil by som si záruku :mrk

[upravil dne 13.4.08 hnusoba]

Odesláno

Tak keby ten facelift bol taký ako na obrázku,neváham ani chvíľu.Je ozaj pekný.Rozhodujem sa medzi 407 a Mazdou 6.Jazdím Nissan Primera benzín 1.8 som spokojný aj so spotrebou 7.2 lt.Do nafty nechcem ísť,najazdím tak 13kkm ročne.Nejazdím divoko,výrobca uvádza kombinovanú spotr.7,7lt.Alebo to jazdí za viac?O priplatení za predĺženie záruky som doteraz nevedel.

Odesláno

No předek je jak vystřižený z 308 (i Citroení zrcátka zůstaly) a zadek nevypadá špatně, ale ty světla...:bojim

Vždyť to s koncovýmí světly 4xx iček, především 405, nemá nic společného...tak nevím...

To nová C5 je krásná, ta se mi líbí moc.

Odesláno

• Předek: Nelíbí se mi kombinace vytažené haupny spolu s rozšířenou mřížkou, přes kterou jde navíc nárazník
  • Strana: Zrcátka jsou tam jak pěst na oko
  • Zadek: Celkem ujde, až na ty světla která mi připomínají novou Fabii, nemůžu si pomoct...

Odesláno

To Nanux, máš pravdu, fakt ty zadní světla jsou jak ze škodovácké kopie nějakého korejce (nová fóbie..ble..ble..ble)

Jinak jak jsem už psal sesterský Citroen C5 to je facelift :) nemůžu si poct...

FDV21c779_citroenc520.jpg

FDV21c777_citroenc518.jpg

FDV21c76c_citroenc504.jpg

A ještě kombajn :

FDV1e7d94_07141008.jpg

FDV1e7d93_07141004.jpg

Co vy na to?!

Odesláno

Už jsem si zvykl na to, že Peugeot se zpočátku nelíbí pro moc odvážný design. Časem se to vstřebá a zdá se to všem normální. Mě se ten facelift (předek) nelíbí právě proto, že stírá všechny rozdíly mezi modelovými řadami a vzhled Peugetů je uniformní. To ostatní se asi časem \"vsákne\".

Odesláno
Původně zaslal: Jamesz

Jinak jak jsem už psal sesterský Citroen C5 to je facelift :) nemůžu si poct...

To není facelift, ale fungl nový auto. ;) Ale máš pravdu, že se fakt povedlo. :super

Ale ten facelift 407 taky. :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...