Guest minimaxa Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 klidně přijeďte, nocleh zajištěn předem pro všechny dorazivší jó, tak slaninu na tenké plátky jen tak napíchanou na jehle do křupava opečené nad plamenem, chutnající jako ty nejlepší křupavé čipsíčky jsem měl včera Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 a mezi těmi plátky slaninky v olivovém oleji naložená sušená a marinovaná rajčátka lehce posypaná bylinkami, rovněž zapečená do křupava, to bylo žrádlo Citovat
Péťa Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Rajčata nebrat! Zkazil jsi celé vlákno :D:D;) Citovat
Stifler Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: minimaxa ale dušené vepřové kousky podlévané štávou ze selete nebude marnej nápad Odkdy griluješ v konterneru na komunální odpad??? to prase tam už taky leželo??? ale jinak to vypadá moooc dobře. Asi si někdy udělám cestu do Vrchlabí, zatim jezdim na grilovačky jen do Valteřic a z Valtru už to je do Vrchlabí jen z kopce. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 tak koukej z toho kopce spadnout dřív než až za rok v dubnu! hmmm? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 tak jsem dnes k naloženým žebírkům do udírny nachystal a nasolil pořádného kapra, tak jsem zvědav jak to v sobotu dopadne Citovat
MJSytic Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Děkuju za udělání hladu:bacha Na O jdu až ve 12:30 a k jídlu tu mám tak akorát nějakou sladkou buchtu - blééé Citovat
Wenouš Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Hm móóóc pěkný ,co že mi to dneska moje drahá polovička rozmrazila? Citovat
urdemala Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: minimaxa ale dušené vepřové kousky podlévané štávou ze selete nebude marnej nápad Odkdy griluješ v konterneru na komunální odpad??? to prase tam už taky leželo???..... :-) dobrej nápad, taky si před barákem něco ukuchtim akorát mam konkurenci v osobě jednoho místního čističe, kterej ty kontíky několikrát denně šacuje Citovat
Guest servisman Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 dovedete člověka přinutit něco sníst, takové nabídky a ono nic se doma nekuchtí.Asi budu muset vyrazit někam na oběd Citovat
Guest minimaxa Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 tak to mám naložené v autě a ráno šup s tím na háky :aut Citovat
Stifler Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: minimaxa tak koukej z toho kopce spadnout dřív než až za rok v dubnu! hmmm? uvidíme, třeba až začne zase hokejová sezóna, tak navštívim Vrchlabí. Citovat
Stifler Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: urdemala :-) dobrej nápad, taky si před barákem něco ukuchtim akorát mam konkurenci v osobě jednoho místního čističe, kterej ty kontíky několikrát denně šacuje Vyhrává rychlejší... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 tak to nakonec dopadlo dobře, udilo se až se z nás kouřilo Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Dovoluji si oznámit, že vzhledem k úspěchu minulého udícího víkendu bude tento zopakován 26.7.2008 případné návštěvy hlaste se v dostatečném předstihu, aby na vás taky něco zbylo Citovat
Ravel Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 U kámoše jsme při úklidu stodoly našli kamennej parapet. Nechal ho přebrousit a už je naštorc přes ohniště. A jaký jsou na tom flákoty. Citovat
lamancha Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Barevné špízy: kuřecí prsa na kostky a naložit do kari kuřecí stehenní řízky na kostky a naložit do čili x papriky dle chuti. Střídavě napichovat a prokládat cibulí, anglickou, klobásou. Celkem slušně to vypadá a je to skoro dietní Citovat
Demo Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Dneska jsem koupil v Globu hovezi rostenec. Nalozil a uz asi 0,5 kg sezral Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.