qity3 Odesláno 12. duben 2008 Odesláno 12. duben 2008 A moj peugeotik zlobi. Ked nastartujem, tazko mi niekedy, teda v poslednej dobe ide zaradit 1. neda sa tam vlozit musim ju tam narvat. Dakedy mi staci stlacit spojku a uz to ide ale leze mi to na city furt vymackavat sojku ked sa chcem rozbehnut. Tiez som si vsimol, ze spojkovy pedal zabera strasne dole kusok od podlahy. Auto mam tyzden a uz ma se.e poradite, ci to je v spojke abo co? Inak v pake vola nie je. Ostatne rychlosti v poho iba dakedy jemno ocitava zuby aj na spiatocke, ale to nam robi aj novy firemny fiat tak tomu nedavam neaky suvis. P 406. 1.8 16V LFY r.v. 96 Hladal som aj na fore ale nic som podobneho nenasiel a to to tu preluskavam uuz 5 hodin. dik [upravil dne 12.4.2008 qity3] Citovat
Dundee Odesláno 12. duben 2008 Odesláno 12. duben 2008 Piškoti rádi počítají zuby na zpátečku, to není žádná novinka, ale pokud ti spojka zabírá hodně dole, tak je spojka pravděpodobně na odchodu (předpokládám, že máš lankovou se samostavem) Citovat
qity3 Odesláno 12. duben 2008 Autor Odesláno 12. duben 2008 jj lankovu presne tak inak ide lahko, nepiska ani nic podobneho len par milimetrov a zabera ale nepreklzuje takze new spojka? inak v elite komplet sada sachs tusim 3500 takze nic strasneho Citovat
tom406 Odesláno 12. duben 2008 Odesláno 12. duben 2008 jestli ti zabírá spojka téměř od podlahy tak ti málo vypíná spojka!!jestli to jde tak přítáhni lanko od spojky nebo ho na konci vypodlož abys dostal pedál o kousek výš. když se spojka málo rozepne tak v podstatě pořád trochu klouže lamela po přítlačáku a synchron to nezabrzdí Citovat
qity3 Odesláno 12. duben 2008 Autor Odesláno 12. duben 2008 A co to tzv samostelovacie lanko ano na nom je to? nie ze to vypodlozim a nic s tym.Inak za pokus to stoji Citovat
P607Olda Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: qity3 A moj peugeotik zlobi. Auto mam tyzden a uz ma se.e poradite, ci to je v spojke abo co? P 406. 1.8 16V LFY r.v. 96 Hladal som aj na fore ale nic som podobneho nenasiel a to to tu preluskavam uuz 5 hodin. dik [upravil dne 12.4.2008 qity3] Ked si auto kupil, tak venuj dva tyzdne a nejake peniaze na vychytanie zavad. Je samozrejme, ze auto pri predaji ma urcite zavady, bolo by nespravne mysliet si, ze dvanastrocne auto bude celkom ako nove bez jedinej zavady. PS: rychlost tam nervi nasilu, lebo nieco zk.... [upravil dne 13.4.2008 P607Olda] Citovat
ozzy56 Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Tvůj problém vyřeší pravděpodobně výměna lanka spojky.(spojka nevypíná,když zabírá na podlaze) Ale k zpátečce--kolo zpátečky v převodovce NEMA synchron,tzn.,když budeš zpátečku řadit rychle a nepočkáš vteřinu,dvě ,až se zastaví hřídele v převodovce,půjde zpátečka vždy přes zuby. Jinak přeju hodně štěstí s 406kou a bezporuchový provoz. :roker Citovat
qity3 Odesláno 13. duben 2008 Autor Odesláno 13. duben 2008 P607Olda: ja si to nemyslel ze bude bezporuchove nakolko chapem ze r.v. 96 o tom povie svoje. Taktiez som pravdaze vyjednal aj cenu za dake chybicky ale to ze mi spojka zaberala dole mi neprislo take zle pac som si myslel ze sa dotiahne lanko a je to, lebo nepreklzovala ani nepisti lozisko ani nic podobneho. Len som sa zlakol, ze by mohol byt naprt pritlacak a ten mi nedokaze vymacknut spojku a nerad by som rozoberal spojku, a nakoniec zistim ze to je to lanko. Mna len zaujima, ci to je v spojke, abo je to v tom tzv samostelovacom lanku. A ako poznam ze je to lanko na prt? este poprosim pomoc. Na 405 a 306 som to mal stelovacie a v poho ale daky samostelovak som necakal a nemam ani taketo PATENTY rad.:super Citovat
ozzy56 Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Chlapi,co mají samoštel.lanka si dost stěžují, tak tam dej lanko,které si budeš seřizovat sám--jestli se taková lanka na 406ku dávala.Tu spojku přece neseřizuješ imrvére. Citovat
oddie Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 I na modely, kde se dávalo jen se samostavem jde zpravidla koupit neorig náhrada s manuálním nastavováním. A nebo se dá nechat vyrobit na míru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.