oni Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 koukal jsem, ze jich je hodne, mate nekdo s tim zkusenosti,vyplati se to?? co si o tom vubec myslite? Citovat
ozzy56 Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Podle mě je to tahání peněz za blbosti. Toť můj názor Citovat
oni Odesláno 11. duben 2008 Autor Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Myslíš jako nějaké výplachy? jj Citovat
BoneDaddy Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Stačí toto: označení CY 19- cena cca 90kč. Mají to tu! Pro tebe je to nejblíže do Jičína. Mám osobní zkušenosti. Stačí to nalít na 3min. do motoru a nechat protočit. Uvidíš co z toho poteče ven. Jo a nesmíš to tam nechat nějak dlouho. Je to dost agresivní. [upravil dne 11/4/08 BoneDaddy] Citovat
BoneDaddy Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Podle mě je to tahání peněz za blbosti. Toť můj názor Taky jsem tomu nevěřil ale když to stálo 90kč tak jsem to zkusil. V Octavii to mělo uplatnění. Odstraňuje to usazeniny a rozpouští nečistoty. Fakt v tom oleji byl humus. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: ozzy1956 Podle mě je to tahání peněz za blbosti. Toť můj názor Taky jsem tomu nevěřil ale když to stálo 90kč tak jsem to zkusil. V Octavii to mělo uplatnění. Odstraňuje to usazeniny a rozpouští nečistoty. Fakt v tom oleji byl humus. Nedal bych to do motoru ani zadarmo.Věřím výrobcům aut,že nejlepší je pravidelně měnit loej a filtr. Citovat
oni Odesláno 11. duben 2008 Autor Odesláno 11. duben 2008 kdyz ja to chtel menit ted o vejkendu,tak se mi to neche objednavat!! Citovat
Ferry Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 nic tam nelej, nech vykapat poradne starej olej, muzes trochu heverem prizvednout jednu stranu auta aby byla vana naklonena tak aby vypustak byl na co nejnizsim miste a dej tam novej filtr a novej olej a poslouzis tomu nejlip, pokud nemas s motorem nejaky problemy tak bych nic nepokousel Citovat
oni Odesláno 11. duben 2008 Autor Odesláno 11. duben 2008 no kazdopadne olej ubejva,ale pri mejch 180 000 merka na 8 000 km neni tak strasny ne? fajn,nic tam lejt nebudu,jen sem chtel slyset vase zkusenosti!! Citovat
aaischa Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 nic bych tam nedal, este to nekde neco rozpusti co zrovna dotěsnilo nějaký místečko.... Citovat
Matthes Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: aaischa nic bych tam nedal, este to nekde neco rozpusti co zrovna dotěsnilo nějaký místečko.... A nebo v horsim pripade se nejakej cucek utrhne dostane se nakalem k lozisku vacky, tim kanal ucpe a vacka se zadre a motor se potka Jestli jezdis na kvalitni syntetiku nebo aspon polo tak to nema vyznam, 306 neni stara ... Melo by to vyznam tak u favorita kdyz by nejaky blbec jezdil na M6A. Citovat
Fakir Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Vy si s tou syntetikou nedáte pokoj, co? Citovat
Matthes Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: Fakir Vy si s tou syntetikou nedáte pokoj, co? Co proc kde kdo jak? Ja sem chodim jednou za uherak nevim o co jde Citovat
Marlin Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: Fakir Vy si s tou syntetikou nedáte pokoj, co? do meho auta jo Ja jezdim bez oleje Citovat
aaischa Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 je velkej problem kdyz se to dá naopak polo mýsto plný a naopak, ? když se dodrží parametry xy nevim jak se rika tem parametrum vizkoznosti.. ? a je to od nejaky aspon trosku pouzitelny znacky ? Citovat
Fakir Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: aaischa je velkej problem kdyz se to dá naopak polo mýsto plný a naopak, ? když se dodrží parametry xy nevim jak se rika tem parametrum vizkoznosti.. ? a je to od nejaky aspon trosku pouzitelny znacky ? Dnes se dá říct že 99% běžně prodávaných olejů je směsí základových olejů na syntetickém i minerálním základě. Podle zažitého dělení olejů na minerál-polosyntetický-syntetický jsou dnes všechny oleje polosyntetické, bez ohledu na to, co se píše na láhvi. To, že je 5W40 \"syntetika\" a 10W40 \"polosyntetika\" je naprostý nesmysl (který bohužel výrobci olejů podporují etiketami - protože \"Full Synth\" olej se přece líp prodá, jelikož je v očích laického zákazníka určitě kvalitnější, než jen nějaký obyčejný polosyntetický olej). SAE klasifikace udává pouze viskozitu daného oleje a se základovými oleji nemá nic společného. To se tu psalo už mockrát. aaischa, přeformuluj tedy otázku. Co tě zajímá? Jestli můžeš dát do motoru olej jiné viskozitní klasifikace (hustší, řidší)? Pak ano, můžeš, tato volba je na uživateli a podmínkách, v jakých hodlá motor provozovat. Co ale nesmíš změnit je výkonnostní klasifikace dle API, nebo ACEA. Ta smí být jen stejná, nebo vyšší, než je předepsána výrobcem motoru. [upravil dne 11/4/08 Fakir] Citovat
aaischa Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: aaischa je velkej problem kdyz se to dá naopak polo mýsto plný a naopak, ? když se dodrží parametry xy nevim jak se rika tem parametrum vizkoznosti.. ? a je to od nejaky aspon trosku pouzitelny znacky ? Dnes se dá říct že 99% běžně prodávaných olejů je směsí základových olejů na syntetickém i minerálním základě. Podle zažitého dělení olejů na minerál-polosyntetický-syntetický jsou dnes všechny oleje polosyntetické, bez ohledu na to, co se píše na láhvi. To, že je 5W40 \"syntetika\" a 10W40 \"polosyntetika\" je naprostý nesmysl. SAE klasifikace udává pouze viskozitu daného oleje a se základovými oleji nemá nic společného. To se tu psalo už mockrát. aaischa, přeformuluj tedy otázku. Co tě zajímá? Jestli můžeš dát do motoru olej jiné viskozitní klasifikace (hustší, řidší)? Pak ano, můžeš, tato volba je na uživateli a podmínkách, v jakých hodlá motor provozovat. Co ale nesmíš změnit je výkonnostní klasifikace dle API, nebo ACEA. Ta smí být jen stejná, nebo vyšší, než je předepsána výrobcem motoru. zajímá mě, a prakticky si na to i odpověděl , jestli je jedno když je to 15W-40 polo nebo plna syntetika nebo minerální tak jestli tohle stačí, eště tam je dycky napísáný že je to pro diesely a tak.. tu dalsi klasifikaci najdu jak, ne ze bych ji hodlal hledat olej uz mam ale pro info se to hodi kdyz v knizce je napsanej olej kerej uz urcite x let ani neexistuje .. ? Citovat
pastorek Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Keď sa chceš tak podrobne zaoberať olejmi, tak sa budeš musieť oboznámiť z normami výrobcov a medzinárodnými normami. Ktorým normám daný olej vyhovuje je napísané na každom balení ako špecifikácia. Napríklad Castrol EDGE Sport 0W-40 vyhovuje špecifikáciám ACEA A3/B3/B4, C3, API SM/CF, BMW LL04, VW 502 00, 503 01, 505 00, MB 229.31, 229,51, Porsche okrem Cayenne (V6). Medzinárodné: ACEA - European Automobile Manufacturers Association, API - American Petroleum institute. Výrobcovia: BMW, VW, MB, Porsche. Napríklad pre AUDI A6 2,5 TDI je norma VW 505 01. Môže ti byť úplne jedno či je syntetický . polosyntetický alebo hoci i fritovací. Ak vyhovuje tejto norme tak ho môžeš použiť. Ešte k tej prísade: Podľa mňa je to bohapustá blbosť. Navyše ak je to agresívne. Nikdy to z toho motora po výplachu nevytečie všetko a mať to potom v oleji..... Nedávno som mal rozobraný motor z AUDI 80. Mal najazdené 180 000 km. Majiteľ používal vždy len kvalitné oleje Castrol a menil po 10 000 (norma je 15 000). Motor bol z vnútra krásne čistý, bez výraznejších usadenín. Na miestach kde normálne býva vrstva karbónu bol len trochu špinavý. Tým chcem povedať že ak niekto používa kvalitný olej nemusí tam liaľ žiadne agresívne kraviny. Citovat
Ferry Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: pastorek Keď sa chceš tak podrobne zaoberať olejmi, tak sa budeš musieť oboznámiť z normami výrobcov a medzinárodnými normami. Ktorým normám daný olej vyhovuje je napísané na každom balení ako špecifikácia. Napríklad Castrol EDGE Sport 0W-40 vyhovuje špecifikáciám ACEA A3/B3/B4, C3, API SM/CF, BMW LL04, VW 502 00, 503 01, 505 00, MB 229.31, 229,51, Porsche okrem Cayenne (V6). Medzinárodné: ACEA - European Automobile Manufacturers Association, API - American Petroleum institute. Výrobcovia: BMW, VW, MB, Porsche. Napríklad pre AUDI A6 2,5 TDI je norma VW 505 01. Môže ti byť úplne jedno či je syntetický . polosyntetický alebo hoci i fritovací. Ak vyhovuje tejto norme tak ho môžeš použiť. Ešte k tej prísade: Podľa mňa je to bohapustá blbosť. Navyše ak je to agresívne. Nikdy to z toho motora po výplachu nevytečie všetko a mať to potom v oleji..... Nedávno som mal rozobraný motor z AUDI 80. Mal najazdené 180 000 km. Majiteľ používal vždy len kvalitné oleje Castrol a menil po 10 000 (norma je 15 000). Motor bol z vnútra krásne čistý, bez výraznejších usadenín. Na miestach kde normálne býva vrstva karbónu bol len trochu špinavý. Tým chcem povedať že ak niekto používa kvalitný olej nemusí tam liaľ žiadne agresívne kraviny. souhlas jen budu trochu oponovat v pouziti toho oleje Castrol, rekl bych ze je zbytecne predrazeny, neni o nic lepsi ani teda horsi ( nez co pozaduje vykonova specifikace kterou ma splnovat ) nez ostatni oleje, ale pri chemickych testech zrovna moc dobre nevysel z hlediska oxidacni odolnosti, z tohodle hlediska vychazel dobre olej Total jinak pro Aaischu pekne cteni na dobrou noc http://www.oleje.cz/index.php?left=main&page=zajimavosti_komentare [upravil dne 11/4/08 Ferry] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.