Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Panove mam jeden problem s moji 806 1,9TD.

Po naplneni klimy mi smes vydrzi tak 3 dny a je v ... .

Uz jsme pod tim lezli s UV lampou a nic jsme nezjistili, tak jestli tam dat nejakou tekutou ucpavku, protoze to musi byt neco maleho, kdyz to 3 dny chladi, co vy na to?vince

Odesláno

vraj na to existuje nejaký kontrastný plyn kde sa ukáže kadial uniká, a ozaj ventilky su vporiadku?

Odesláno

prave ze jsme to napustily kontrastnim plynem a hledali to UV lampou a nic to je mi zahada, jinak je to bezproblemove auto, krome toho, ze mi nekdo ukradl listu na lz dverich

Odesláno

Existuje sonda na hledání úniku - taková co zvukově pípá. Je velmi citlivá, a hlavně nemusíš to plnit ničím jiným. Můj servisák ji má, tak najdi taky servisáka u Vás, který ji má. Pak je to brnkačka, oběhne auto, případně čuchne u výdechů klimy v kabině a je jasno.

Odesláno

ahoj, pokud objevis nejake zajimave misto, kde to utika, tak nam dej prosim vedet.

Ja uz takove misto u sve 806 hledam treti sezonu, napln vydrzi tak 3-4 mesice a stale to nemuzeme najit. :nevim

O zvukove sonde slysim prvne, tak se poptam v okoli....

Odesláno
Původně zaslal: tower

Kdyby tekl vyparnik, tak mam nohy v rybnicku, uz se mi to stalo u Passata

To ti pravděpodobně odešlo těleso topení,náplň je plyn tan jen vysyčí a lehce zamastí místo úniku od oleje co je v systému.Zvukovou sondu mám v práci a používám ji až po zkoušce pod UV lampou

EDIT:Ale mám to k tobě trošku z ruky

[upravil dne 19/4/08 subin]

Odesláno

To by bylo spatne, zkusim to naplnit plynem se smesi na utesneni a jestli i potom , tak prijedu na kopec a pustim to dolu:bacha.Snad se mi to podari opravit pred cestou dolu na jih.

Odesláno

To by bylo spatne, zkusim to naplnit plynem se smesi na utesneni a jestli i potom , tak prijedu na kopec a pustim to dolu:bacha.Snad se mi to podari opravit pred cestou dolu na jih.

Můžeš to pustit z kopce i na sever,východ a západ:D:D

Odesláno

Na sever ne, tam by mu byla zima a to ho mam zase rad:D,jinak mne ta klima trochu stve,zas to neni tak stare 11/99, aby to jeste nejaky rok neslouzilo

Odesláno

Na sever ne, tam by mu byla zima a to ho mam zase rad:D,jinak mne ta klima trochu stve,zas to neni tak stare 11/99, aby to jeste nejaky rok neslouzilo

tak to jsme úplně stejně staří:D:papa
  • O 6 měsíců později...
Odesláno

tak tohle jsem řešil novým kompresorem a chladičem. Táké tak 3 dny a žádný viditelný únik. Zprvu byl menší na chladiči, ale po výměně žádná větší změna. Až kompresor to vyřešil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...