tower Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Panove mam jeden problem s moji 806 1,9TD. Po naplneni klimy mi smes vydrzi tak 3 dny a je v ... . Uz jsme pod tim lezli s UV lampou a nic jsme nezjistili, tak jestli tam dat nejakou tekutou ucpavku, protoze to musi byt neco maleho, kdyz to 3 dny chladi, co vy na to?vince Citovat
ozzy56 Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Když to chladí jen tři dny tak to bude něco velkého:myslim:roker Citovat
Guest drak Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 vraj na to existuje nejaký kontrastný plyn kde sa ukáže kadial uniká, a ozaj ventilky su vporiadku? Citovat
tower Odesláno 13. duben 2008 Autor Odesláno 13. duben 2008 prave ze jsme to napustily kontrastnim plynem a hledali to UV lampou a nic to je mi zahada, jinak je to bezproblemove auto, krome toho, ze mi nekdo ukradl listu na lz dverich Citovat
subin Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Možná je problém pod palubní deskou ve výparníku.jinak občas je potřeba zkoušku opakovat,než se na únik přijde Citovat
P607Olda Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Existuje sonda na hledání úniku - taková co zvukově pípá. Je velmi citlivá, a hlavně nemusíš to plnit ničím jiným. Můj servisák ji má, tak najdi taky servisáka u Vás, který ji má. Pak je to brnkačka, oběhne auto, případně čuchne u výdechů klimy v kabině a je jasno. Citovat
tower Odesláno 14. duben 2008 Autor Odesláno 14. duben 2008 Diky zkusim to chci to mit pred dovolenou v pohode Citovat
tower Odesláno 15. duben 2008 Autor Odesláno 15. duben 2008 Kdyby tekl vyparnik, tak mam nohy v rybnicku, uz se mi to stalo u Passata Citovat
raa Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 ahoj, pokud objevis nejake zajimave misto, kde to utika, tak nam dej prosim vedet. Ja uz takove misto u sve 806 hledam treti sezonu, napln vydrzi tak 3-4 mesice a stale to nemuzeme najit. O zvukove sonde slysim prvne, tak se poptam v okoli.... Citovat
subin Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: tower Kdyby tekl vyparnik, tak mam nohy v rybnicku, uz se mi to stalo u Passata To ti pravděpodobně odešlo těleso topení,náplň je plyn tan jen vysyčí a lehce zamastí místo úniku od oleje co je v systému.Zvukovou sondu mám v práci a používám ji až po zkoušce pod UV lampou EDIT:Ale mám to k tobě trošku z ruky [upravil dne 19/4/08 subin] Citovat
tower Odesláno 24. duben 2008 Autor Odesláno 24. duben 2008 To by bylo spatne, zkusim to naplnit plynem se smesi na utesneni a jestli i potom , tak prijedu na kopec a pustim to dolu:bacha.Snad se mi to podari opravit pred cestou dolu na jih. Citovat
ozzy56 Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Původně zaslal: tower To by bylo spatne, zkusim to naplnit plynem se smesi na utesneni a jestli i potom , tak prijedu na kopec a pustim to dolu:bacha.Snad se mi to podari opravit pred cestou dolu na jih. Můžeš to pustit z kopce i na sever,východ a západ:D:D Citovat
tower Odesláno 25. duben 2008 Autor Odesláno 25. duben 2008 Na sever ne, tam by mu byla zima a to ho mam zase rad:D,jinak mne ta klima trochu stve,zas to neni tak stare 11/99, aby to jeste nejaky rok neslouzilo Citovat
adraj Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 Původně zaslal: tower Na sever ne, tam by mu byla zima a to ho mam zase rad:D,jinak mne ta klima trochu stve,zas to neni tak stare 11/99, aby to jeste nejaky rok neslouzilo tak to jsme úplně stejně staří:papa Citovat
jendark Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 tak tohle jsem řešil novým kompresorem a chladičem. Táké tak 3 dny a žádný viditelný únik. Zprvu byl menší na chladiči, ale po výměně žádná větší změna. Až kompresor to vyřešil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.