Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau asaade.Jestli levně a dobře nevím,dělěli mi jeden alu BORBET z ibizy,po bouračce byl cca dva cm naseknutý o svodidla.Srovnali vyvařili,zase srovnali na soustruhu,ale povrchovou úpravu mi na něm neudělali,stálo to1600,-kč + musel jsem si koupit sprej s barvou a další s lakem ,jo zapomněl bych na nátěr základovkou na lehké kovy (tu jsem kousek dostal),tmel jsem na to také nedal,po nalakování to totiž nebylo vidět.Snad to udělali dobře,prodal jsem je (všechny čtyři na UNO do Prostějova) a dotyčný se již neozval.Je to ve Štěpánovicích (pokud ještě existuji),z Budvajzu první doprava a pořád rovno,po levé straně rybník,ulici nevím,bylo to tenkrát poslední stavení.Lidé to tam ale vědí,poslali mne tam dokonce z Lišova.Jinak ještě to dělá co jsem zjistil nějaký Pneu servis v P8,Oldřichova ul jejich inzerát býval v annonci.

Odesláno
Původně zaslal: dýzl

Cau asaade.Jestli levně a dobře nevím,dělěli mi jeden alu BORBET z ibizy,po bouračce byl cca dva cm naseknutý o svodidla.Srovnali vyvařili,zase srovnali na soustruhu,ale povrchovou úpravu mi na něm neudělali,stálo to1600,-kč + musel jsem si koupit sprej s barvou a další s lakem ,jo zapomněl bych na nátěr základovkou na lehké kovy (tu jsem kousek dostal),tmel jsem na to také nedal,po nalakování to totiž nebylo vidět.Snad to udělali dobře,prodal jsem je (všechny čtyři na UNO do Prostějova) a dotyčný se již neozval.Je to ve Štěpánovicích (pokud ještě existuji),z Budvajzu první doprava a pořád rovno,po levé straně rybník,ulici nevím,bylo to tenkrát poslední stavení.Lidé to tam ale vědí,poslali mne tam dokonce z Lišova.Jinak ještě to dělá co jsem zjistil nějaký Pneu servis v P8,Oldřichova ul jejich inzerát býval v annonci.

Diky moc.zkusim se tam poptat

Odesláno

Přeju hezký večer, ten šikovný člověk ve Štěpánovicích se jmenuje p. Pekař, před 3 mi lety jsem u něho nechal opravit Alu disk po nehodě (vyštípnutý) - dodnes vše OK - telefon na něho (doufám aktuální) 723221552 . Vzhledem k tomu že má reklamu na tamní hospodě asi funguje stále.

[upravil dne 10/4/08 bob405]

Odesláno
Původně zaslal: asaad

me se jedna spis o renovaci kol,nemam nic vystipnutyho ale jsou odreny.Ale diky moc

Bohužel v jižních čechách ne, ale kolega to dělá ve vršovicích v praze, ale za cenu 1.500,- Kč /kus. Je fakt, že pak vypadají jako nové, ale dát šest tisíc za elektrony, které původně stáli např. osm, radši koupím nové:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Supersonic

Původně zaslal: asaad

me se jedna spis o renovaci kol,nemam nic vystipnutyho ale jsou odreny.Ale diky moc

Bohužel v jižních čechách ne, ale kolega to dělá ve vršovicích v praze, ale za cenu 1.500,- Kč /kus. Je fakt, že pak vypadají jako nové, ale dát šest tisíc za elektrony, které původně stáli např. osm, radši koupím nové:myslim

JJ 1500 je dost.Snad jeste neco najdu a pak dam vedet.diky

Odesláno

Já jsem si škrábance a odřeniny na alu opravoval sám - stačí trocha tmelu, brusné papíry, základovka, správný odstín metalízy ve spreji a lak ve spreji. Když si s tím člověk vyhraje a všechno dokonale vytmelí a vybrousí, tak je to k nerozeznání od původního a náklady cca 400 za základovku, barvu a lak (vystačí to na několik kol). Kdyžtak jsem můžu hodit fotky, jak se mi to povedlo...

Odesláno
Původně zaslal: qity3

Za ty prachy a starosti nekupis radsej novy?

ne vzdycky to jde, zejmena kdyz se nove uz treba nedelaji a stare ti malokdo proda jeden kus...

Odesláno

Tak předsedoBob má pravdu ten poutač na opravy alu je opravdu na hospodě ve štěpánovicích.Dnes jsem byl totiž v Budvajzu na školení,tak jsem si na to dal pozor..

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: dýzl

Tak předsedoBob má pravdu ten poutač na opravy alu je opravdu na hospodě ve štěpánovicích.Dnes jsem byl totiž v Budvajzu na školení,tak jsem si na to dal pozor..

má i webovky http://bemi.org/pekar/

Odesláno

ikdyz na jihu nevim tak v liberci mi to proxima servis delal za 500-700 stovek na kolo.. nekam to teda posilaj ale urcite se mi to vyplati vic nez kupovat novy.. vzhledem k tomu ze bouchnuty je jen jedno alu a ostatni tri sou ok.. kolo vyvalcovali a je take jak nove..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...