Maverick Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Ahoj Chci se zeptat, jestli někdo nevíte čím může být, že náhodně začíná cvakat přerušovač blinkrů. Dneska jsem jel do práce, nachvilku zastavil u pumpy a při vypínání motoru mi dvakrát cvaknul přerušova blinků. Myslel jsem si, že jsem zavadil o páčku blinkrů, jenže když jsem nastartoval přerušovač cvakal dál, jako když je prasklá žárovka. Když zapnu blinkr, funguje normálně. Když ho vypnu chvilku přerušovač ještě cvaké, nebo občas cvakne když trefim díru apod. [upravil dne 10.4.08 Mefisto86] Citovat
Dundee Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Zkontroluj a očisti kontakty na přerušovači a spínači varovných světel;) A když cvaká, blikaj ti blinkry? (pokud jo, tak ještě mrkni na konektroy u žárovek). Citovat
Ferry Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 packa blinkru se s tebou zacina loucit, zkus ji rozebrat a procistit, hlavne od vazeliny, ve ktery jsou nastrouhany piliny z kontaktu, pekne ji vyplachni a pak namazni cerstvou vazelinou, mohlo by to pomoct, pokud ne, bude treba jine packy Citovat
Maverick Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 Když cvaká přerušovač, tak blinkry neblikaj Citovat
MrVain Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 vyber prerušovač a pozri tie konektory,prip studene spoje vo vnutry ak je tam dajaký plošák [upravil dne 10/4/08 MrVain] Citovat
Dundee Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Původně zaslal: Mefisto86 Když cvaká přerušovač, tak blinkry neblikaj Doma zkus vyměnit přerušovač, spínač a páčku (samo postupně). Tipoval bych spíš ten přerušovač Citovat
AnotherOne Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Mal som ten istý problém, bola to páčka smeroviek - vazelína so stružlinami z kontaktu robili vodivý spoj aj keď páčka nebola zopnutá. Prečisti a namaž novou vazelínou, bude ako nové. Citovat
Maverick Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 Tak jak to tak vypadá, problém asi byl v přerušovači. Jel jsem z práce a najednou dým z podpalubky. Tak jsem auto poslal k chodníku zastavil, zkuokl kde co hoří, vyškubl dráty od přerušovače a byl klid:D Takže zejtra hurá na vrakáč pro novej přerušovač Snad to bylo jen tim přerušovačem a bude zas vše OK. Jen mám trochu strach o kolegu co jel semnou, aby ho nedával dohromady docent Chocholoušek, páč když jsem ho vykládal na koh-i-norce vypadal sakramentsky bledě:D:D Citovat
MatrixChose Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Sakra, já to četl pořád v domnění, že jde o 407 či něco takového a FIRE ON BOARD je hláška na palubáku :D - já vím, Citovat
pastorek Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Ja som vymenil prerušovač za nový z Felicie. Kontakty pasovali a za 140 korún mám nový. Za tú cenu sa neoplatí kupovať starý z vrakoviska, tam chceli 100. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.