Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Samovolně cvaká přerušovač aneb FIRE ON BOARD

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj

Chci se zeptat, jestli někdo nevíte čím může být, že náhodně začíná cvakat přerušovač blinkrů. Dneska jsem jel do práce, nachvilku zastavil u pumpy a při vypínání motoru mi dvakrát cvaknul přerušova blinků. Myslel jsem si, že jsem zavadil o páčku blinkrů, jenže když jsem nastartoval přerušovač cvakal dál, jako když je prasklá žárovka. Když zapnu blinkr, funguje normálně. Když ho vypnu chvilku přerušovač ještě cvaké, nebo občas cvakne když trefim díru apod.:myslim

[upravil dne 10.4.08 Mefisto86]

Odesláno

Zkontroluj a očisti kontakty na přerušovači a spínači varovných světel;) A když cvaká, blikaj ti blinkry? (pokud jo, tak ještě mrkni na konektroy u žárovek).

Odesláno

packa blinkru se s tebou zacina loucit, zkus ji rozebrat a procistit, hlavne od vazeliny, ve ktery jsou nastrouhany piliny z kontaktu, pekne ji vyplachni a pak namazni cerstvou vazelinou, mohlo by to pomoct, pokud ne, bude treba jine packy

Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

Když cvaká přerušovač, tak blinkry neblikaj

Doma zkus vyměnit přerušovač, spínač a páčku (samo postupně). Tipoval bych spíš ten přerušovač;)

Odesláno

Mal som ten istý problém, bola to páčka smeroviek - vazelína so stružlinami z kontaktu robili vodivý spoj aj keď páčka nebola zopnutá. Prečisti a namaž novou vazelínou, bude ako nové.

Odesláno

Tak jak to tak vypadá, problém asi byl v přerušovači. Jel jsem z práce a najednou dým z podpalubky. Tak jsem auto poslal k chodníku zastavil, zkuokl kde co hoří, vyškubl dráty od přerušovače a byl klid:D Takže zejtra hurá na vrakáč pro novej přerušovač:roll

Snad to bylo jen tim přerušovačem a bude zas vše OK. Jen mám trochu strach o kolegu co jel semnou, aby ho nedával dohromady docent Chocholoušek, páč když jsem ho vykládal na koh-i-norce vypadal sakramentsky bledě:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...