AnotherOne Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Má niekto skúsenosti s týmto: http://www.drautolack.sk/ Citovat
adraj Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 zkušenosti nemám,ale nemuselo by to být špatné.A ta cena je taky slušná. Pár škrábanců mám. Citovat
AnotherOne Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 Dá sa kúpiť aj prázdne a dáš si to namiešať doma. Dakde som čítal, že to dokonca urobia aj oni, ale asi nie za takú cenu Citovat
Ferry Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 mam lahvicku se steteckem od Motip s namichanou barvou dle kodu na aute a mensi dubky se s tim daji zamaznout, vzdycky je to ale trochu videt, spis jen neprosvita bily podklad Citovat
AnotherOne Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 Záleží ako je vyblednutý lak na aute. Toto by malo byť pero s nejakým patentovaným hrotom pre veľmi jemné nanášanie. Pre metalízu tam majú aj lak a po preleštení by to nemalo byť vidno. Ale ver reklame Citovat
VIP3R Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Co jsem se bavil v jedné lakovně, tak mi bylo řečeno, že tyhle tužky jsou k ničemu - nejlepší je nechat si namíchat odstín přešně podle auta, tenkým štětečkem to zatřít, přetřít lakem a pak pořádně rozleštit. Samozřejmě ale člověk musí počítat s tím, že zblízka to vidět bude pořád. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.