Leo Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Nemáte někdo náhodou zkušenosti s kvalitou a hustotou dopravy na Polských silnicích? Konkrétně plánujeme jet z ČR (Morava) někam k Baltskému moři. Co jsem zatím slyšel (díry a kamióny), tak je lepší objet Polsko přes Německo po dálnici. Citovat
ozzy56 Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Zkus promyslet ještě jednou.Při normálním českém létu u Baltu zmrzneš. Citovat
Leo Odesláno 9. duben 2008 Autor Odesláno 9. duben 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Zkus promyslet ještě jednou.Při normálním českém létu u Baltu zmrzneš. No právě že v posledních letech je tam docela teplo, ale žádné životu nebezpečné pařáky. Chce to chytnout počasí (plánujeme, že pojedeme pouze když bude dobrá předpověď – je to za rohem). Minulý rok mělo prý moře 20C což by stačilo. Ještě však sháním informace kde se dá (Chorvatsko už nás přestává bavit). Citovat
Péťa Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Celkově horší cesty jsou až na severu. Ale znám cestu k Litvě a k jezerům. Citovat
peugeotkovic Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Jsem jela nedávno do Katowic a krásně se mi jelo:autNová cesta z Frýdku,částečně i v Polsku-paráda:superPrý jsou Poláci hrozní řidiči-ale nezaznamenala jsem nic horšího než u nás.Chovali se ke mě hezky a ohleduplně.Jelo se mi, jak bych to řekla.. krásně \"svobodně\",protože ten tam byl strach o body:aut Jo a prý je tam povinný hasičák-tak at\' víš Citovat
P607Olda Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Já jezdím do Polska skoro denně. Musím říct, že se tam jede líp, než u nás. Silnice jsou docela dobré, nehrozí body. Jezdí se bláznivě, ale ne agresivně. Jsou opravdu ohleduplní. Kamiony jedou docela svižně, po rovině to jede fajn. Citovat
Leo Odesláno 9. duben 2008 Autor Odesláno 9. duben 2008 Díky, hasičáky mám dva (jeden pod sedadlem - sprej a druhý v kufru). Citovat
peugeotkovic Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Původně zaslal: Peta Ano, hasičák musí být. no já ho právě neměla..dělala jsem odvoz nějak narychlo,tak jsem na to nepomyslela:mad: A to jsme míjeli dvě policejní hlídky..jj:myslim Příště budu zodpovědnější Citovat
Péťa Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Původně zaslal: P607Olda Já jezdím do Polska skoro denně. Musím říct, že se tam jede líp, než u nás. Silnice jsou docela dobré, nehrozí body. Jezdí se bláznivě, ale ne agresivně. Jsou opravdu ohleduplní. Kamiony jedou docela svižně, po rovině to jede fajn. Jen s policajtama tam není vůbec řeč. Naopak jsou zákeřní a snaží si přivydělat. Citovat
peugeotkovic Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Původně zaslal: P607Olda Já jezdím do Polska skoro denně. Musím říct, že se tam jede líp, než u nás. Silnice jsou docela dobré, nehrozí body. Jezdí se bláznivě, ale ne agresivně. Jsou opravdu ohleduplní. Kamiony jedou docela svižně, po rovině to jede fajn. Vid\'? Se těším,že si tam zase někdy pojezdím:aut Ty ze S\'umperka jezdíš skoro denně do Polska?Co vozíš..? Citovat
P607Olda Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: P607Olda Já jezdím do Polska skoro denně. Musím říct, že se tam jede líp, než u nás. Silnice jsou docela dobré, nehrozí body. Jezdí se bláznivě, ale ne agresivně. Jsou opravdu ohleduplní. Kamiony jedou docela svižně, po rovině to jede fajn. Vid\'? Se těším,že si tam zase někdy pojezdím:aut Ty ze S\'umperka jezdíš skoro denně do Polska?Co vozíš..? Sebe, něco jako projektant. Jezdím bez hasičáku, ještě jsem neslyšel, že by byl požadován. Citovat
peugeotkovic Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 http://search.icq.com/search/afe_results.php?ch_id=afex&q=has%C3%ADc%C3%AD+p%C5%99%C3%ADstroj+Polsko Citovat
Péťa Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Původně zaslal: P607Olda Jezdím bez hasičáku, ještě jsem neslyšel, že by byl požadován. Opravdu - musí ho mít jen osobní auta, registrovaná v Polsku: http://www.uamk.cz/ti/?a=z&z=4&k=8 Citovat
peugeotkovic Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Původně zaslal: P607Olda Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: P607Olda Já jezdím do Polska skoro denně. Musím říct, že se tam jede líp, než u nás. Silnice jsou docela dobré, nehrozí body. Jezdí se bláznivě, ale ne agresivně. Jsou opravdu ohleduplní. Kamiony jedou docela svižně, po rovině to jede fajn. Vid\'? Se těším,že si tam zase někdy pojezdím:aut Ty ze S\'umperka jezdíš skoro denně do Polska?Co vozíš..? Sebe, něco jako projektant. Jezdím bez hasičáku, ještě jsem neslyšel, že by byl požadován. Ale třeba ho jednou budeš potřebovat.. U nás povinný není,a kolikrát už ho bylo třeba:roll Raději si ho kup.. Citovat
zupo22 Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 My jsme byli v Polsku u moře loni. Jeli jsme do Gdaňsku a pak po pobřeží kousek na východ. Na cesty si vůbec nemůžu stěžovat, cesta lepší než naše dálnice. Pěkný asfaltek, žádná panelka. Řidiči dalo by se říct stejní jak u nás, kamioňáci daleko ohleduplnější, ale moc jich teda nebylo. U moře bylo super. Chytli jsme pěkné počasí, vzduch min. 30°C, voda ale oproti Chorvatsku studenější. Děcka se zabavili hledáním jantaru a ty západy slunce, no boží. Navíc Poláci jsou strašní žrouti, takže na každém rohu super žrádýlko a ceny rozhodně přijatelnější než v HR. Po zpáteční cestě jsme ještě sjeli k Mazurským jezerům (jsem vášnivý rybář) a taky super. Jó a na tu předpověď počasí bacha, my jsme měli termín dovolené pevně daný, sledovali jsme na netu všelijaké možné předpovědi a všechny byly stejné déšť a déšť. I tak jsme to ryskli a za deset dní co jsme byli u moře vůbec nezkráplo a navíc byly hice. Tak přeju ať vám vyjde počasí. Citovat
zupo22 Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Jó a hasičák jsme měli. Bydlíme nedaleko polských hranic a často tam jezdíme na nákupy. Znám několik lidí, kteří dostali pokutu za to, že neměli hasičák, navíc otec hasičák měl a dostal pokutu i tak, neboť hasící přístroj neměl manometr, což je prý v PL nutné. A pokuty to byly pěkné. Takže já bych si to bez hasičáku nelajznul. Citovat
peugeotkovic Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Původně zaslal: zupo22 Jó a hasičák jsme měli. Bydlíme nedaleko polských hranic a často tam jezdíme na nákupy. Znám několik lidí, kteří dostali pokutu za to, že neměli hasičák, navíc otec hasičák měl a dostal pokutu i tak, neboť hasící přístroj neměl manometr, což je prý v PL nutné. A pokuty to byly pěkné. Takže já bych si to bez hasičáku nelajznul. http://www.e-shop24.cz/hasici-pristroj-praskovy-s-manometrem-obsah-hasiva-2kg/d-70260/ [upravil dne 10.4.2008 peugeotkovic] Citovat
Péťa Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Původně zaslal: zupo22 Jó a hasičák jsme měli. Bydlíme nedaleko polských hranic a často tam jezdíme na nákupy. Znám několik lidí, kteří dostali pokutu za to, že neměli hasičák, navíc otec hasičák měl a dostal pokutu i tak, neboť hasící přístroj neměl manometr, což je prý v PL nutné. A pokuty to byly pěkné. Takže já bych si to bez hasičáku nelajznul. To je právě to, co jsem psal - policajti tam jsou dost drzí a snaží si přivydělat, jak to jen jde... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.