Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemáte někdo náhodou zkušenosti s kvalitou a hustotou dopravy na Polských silnicích? Konkrétně plánujeme jet z ČR (Morava) někam k Baltskému moři. Co jsem zatím slyšel (díry a kamióny), tak je lepší objet Polsko přes Německo po dálnici.

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Zkus promyslet ještě jednou.Při normálním českém létu u Baltu zmrzneš.

No právě že v posledních letech je tam docela teplo, ale žádné životu nebezpečné pařáky. Chce to chytnout počasí (plánujeme, že pojedeme pouze když bude dobrá předpověď – je to za rohem). Minulý rok mělo prý moře 20C což by stačilo. Ještě však sháním informace kde se dá (Chorvatsko už nás přestává bavit).

Odesláno

Jsem jela nedávno do Katowic a krásně se mi jelo:autNová cesta z Frýdku,částečně i v Polsku-paráda:superPrý jsou Poláci hrozní řidiči-ale nezaznamenala jsem nic horšího než u nás.Chovali se ke mě hezky a ohleduplně.Jelo se mi, jak bych to řekla.. krásně \"svobodně\",protože ten tam byl strach o body:aut Jo a prý je tam povinný hasičák-tak at\' víš:papa

Odesláno

Já jezdím do Polska skoro denně. Musím říct, že se tam jede líp, než u nás. Silnice jsou docela dobré, nehrozí body. Jezdí se bláznivě, ale ne agresivně. Jsou opravdu ohleduplní. Kamiony jedou docela svižně, po rovině to jede fajn.

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Ano, hasičák musí být.

no já ho právě neměla..dělala jsem odvoz nějak narychlo,tak jsem na to nepomyslela:mad: A to jsme míjeli dvě policejní hlídky..jj:myslim Příště budu zodpovědnější:)

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Já jezdím do Polska skoro denně. Musím říct, že se tam jede líp, než u nás. Silnice jsou docela dobré, nehrozí body. Jezdí se bláznivě, ale ne agresivně. Jsou opravdu ohleduplní. Kamiony jedou docela svižně, po rovině to jede fajn.

Jen s policajtama tam není vůbec řeč. Naopak jsou zákeřní a snaží si přivydělat.

Odesláno

Vid\'?:) Se těším,že si tam zase někdy pojezdím:aut

Ty ze S\'umperka jezdíš skoro denně do Polska?Co vozíš..?:)

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

Sebe, něco jako projektant.

Jezdím bez hasičáku, ještě jsem neslyšel, že by byl požadován.

Odesláno

Původně zaslal: peugeotkovic

Sebe, něco jako projektant.

Jezdím bez hasičáku, ještě jsem neslyšel, že by byl požadován.

Ale třeba ho jednou budeš potřebovat..:roll

U nás povinný není,a kolikrát už ho bylo třeba:roll

Raději si ho kup..:bacha

Odesláno

My jsme byli v Polsku u moře loni. Jeli jsme do Gdaňsku a pak po pobřeží kousek na východ. Na cesty si vůbec nemůžu stěžovat, cesta lepší než naše dálnice. Pěkný asfaltek, žádná panelka. Řidiči dalo by se říct stejní jak u nás, kamioňáci daleko ohleduplnější, ale moc jich teda nebylo.

U moře bylo super. Chytli jsme pěkné počasí, vzduch min. 30°C, voda ale oproti Chorvatsku studenější. Děcka se zabavili hledáním jantaru a ty západy slunce, no boží. Navíc Poláci jsou strašní žrouti, takže na každém rohu super žrádýlko a ceny rozhodně přijatelnější než v HR. Po zpáteční cestě jsme ještě sjeli k Mazurským jezerům (jsem vášnivý rybář) a taky super. Jó a na tu předpověď počasí bacha, my jsme měli termín dovolené pevně daný, sledovali jsme na netu všelijaké možné předpovědi a všechny byly stejné déšť a déšť. I tak jsme to ryskli a za deset dní co jsme byli u moře vůbec nezkráplo a navíc byly hice. Tak přeju ať vám vyjde počasí.

Odesláno

Jó a hasičák jsme měli. Bydlíme nedaleko polských hranic a často tam jezdíme na nákupy. Znám několik lidí, kteří dostali pokutu za to, že neměli hasičák, navíc otec hasičák měl a dostal pokutu i tak, neboť hasící přístroj neměl manometr, což je prý v PL nutné. A pokuty to byly pěkné. Takže já bych si to bez hasičáku nelajznul.

Odesláno
Původně zaslal: zupo22

Jó a hasičák jsme měli. Bydlíme nedaleko polských hranic a často tam jezdíme na nákupy. Znám několik lidí, kteří dostali pokutu za to, že neměli hasičák, navíc otec hasičák měl a dostal pokutu i tak, neboť hasící přístroj neměl manometr, což je prý v PL nutné. A pokuty to byly pěkné. Takže já bych si to bez hasičáku nelajznul.

http://www.e-shop24.cz/hasici-pristroj-praskovy-s-manometrem-obsah-hasiva-2kg/d-70260/

[upravil dne 10.4.2008 peugeotkovic]

Odesláno
Původně zaslal: zupo22

To je právě to, co jsem psal - policajti tam jsou dost drzí a snaží si přivydělat, jak to jen jde...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...