James007 Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 ahojte ... nevie niekto ako zosilniť signál na vstupe Aux na radiu v 407ke? keď napojím mp3prehrávač hrá to slabo... narozdiel od cd alebo rádia... Vypátral som , že by to mohla byť aj nejaká kombinácia dvoch tlačidiel. Tá vyvolá menu hlasitosti na AUXe... prosím o pomoc, ak niekto vie... VDAKA Citovat
pastorek Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Skús dať hlasnejšie ten MP3 prehrávač. AUX by mal byť vstup priamo na zosilovač rádia. Citovat
James007 Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 hlasitosť mp3 je na max a ak ho chcem počúvať tak normálne musím mať na max a aj hlasitosť rádia.... to nieje dobre. Niekde by sa to malo dať priamo nastaviť ... že vraj je to kombinácia nejakých tlačidiel a tam sa dá pridať hlasitosť na AUXe Citovat
nanux Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Zkošel jsi vyčíst něco z manuálu na service boxu? Citovat
4maa Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Keď sa tu rieši problém hlasitosti vstupu AUX, mám otázku o krok dozadu: AKO SA DÁ PRIPOJIŤ MP3 PREHRÁVAČ K 407-KE? Tomas Citovat
James007 Odesláno 20. duben 2008 Autor Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: 4maa Keď sa tu rieši problém hlasitosti vstupu AUX, mám otázku o krok dozadu: AKO SA DÁ PRIPOJIŤ MP3 PREHRÁVAČ K 407-KE? Tomas skus Citovat
4maa Odesláno 27. duben 2008 Odesláno 27. duben 2008 Zapojím 3 kábliky a to je všetko? Netreba nič prepájať cez rezistor (tak sa to rieši na Fiate)? Netreba nič povoľovať v riadiacej jednotke (AUX vstup rádia)? Proste 3 kábliky, zapojiť na slúchatkový výstup MP3 prehrávača, na rádiu sa zvolí AUX a už to pracuje? Čo potom robia káble, ktoré sa dajú zohnať za cca 2800Sk? Díky za odpoveď! Citovat
filas1 Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Jo, je to tak jednoduché, protože 407ka je už na AUX vstup připravená. Není potřeba žádná drahá krabička jako u jiných aut a starších Peugeotů... Citovat
4maa Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Káblik mám, source mi neumožňuje AUX - iba CD alebo rádio. Ako sa aktivuje vstup? Čo treba objednať v servise? Dokážu to iba autorizované servisy? Ďakujem za odpovede! Tomáš Citovat
filas1 Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Musíš nechat v servisu diagnostikou aktivovat AUX vstup. Citovat
Přema Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Původně zaslal: 4maa Káblik mám, source mi neumožňuje AUX - iba CD alebo rádio. Ako sa aktivuje vstup? Čo treba objednať v servise? Dokážu to iba autorizované servisy? Ďakujem za odpovede! Tomáš Taky jsem to dneska udělal...ten káblím ale nejede to.musím do servisu na dia a aktivovat AUX 1.....aspon že nejsem sám..... Citovat
AnotherOne Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: 4maa Káblik mám, source mi neumožňuje AUX - iba CD alebo rádio. Ako sa aktivuje vstup? Čo treba objednať v servise? Dokážu to iba autorizované servisy? Ďakujem za odpovede! Tomáš Taky jsem to dneska udělal...ten káblím ale nejede to.musím do servisu na dia a aktivovat AUX 1.....aspon že nejsem sám..... Aký konektor si použil v skrinke na druhý koniec toho káblu? Ako šetrne vybrať to rádio? Ďakujem. Citovat
Přema Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Přema Původně zaslal: 4maa Káblik mám, source mi neumožňuje AUX - iba CD alebo rádio. Ako sa aktivuje vstup? Čo treba objednať v servise? Dokážu to iba autorizované servisy? Ďakujem za odpovede! Tomáš Taky jsem to dneska udělal...ten káblím ale nejede to.musím do servisu na dia a aktivovat AUX 1.....aspon že nejsem sám..... Aký konektor si použil v skrinke na druhý koniec toho káblu? Ako šetrne vybrať to rádio? Ďakujem. Na vyndání radia použij nejmenší torx co je v sadě,do těch otvorů strčíš torx a povolíš ve vnitř rádia šrouby a rádio ty vyskočí....s těma konektorama je trošku problém...já jsi nalisoval takové malé dutinky na káblíky a kombinačkama dutinky scvakl aby těsně držely na těch pinech podle obrázku.... Citovat
AnotherOne Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Jasné ja som myslel druhý koniec kábla, ten čo si dal predpokladám že do skrinky - obyčajnú samicu jack? [upravil dne 11.5.2008 AnotherOne] Citovat
Přema Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Jasné ja som myslel druhý koniec kábla, ten čo si dal predpokladám že do skrinky - obyčajnú samicu jack? [upravil dne 11.5.2008 AnotherOne] Ano dal jsem ho do skřínky spolujezdce a na druhý konec ano 3,5 mm jack ale samca ten mi hned pásne do MP3.... Citovat
4maa Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Ja som dotiahol káblik so samcom 3,5mm jack do skrinky medzi sedadlami (kto si vyberie gumovú vložku zo skrinky zistí, že v plaste na dne je otvor kadiaľ sa dá kábel prestrčiť - cestička sa nájde.....od rádia smerom pod nohy spolujazdca je trasa pre káble-plastová rúra, ďalej okolo radiacej páky...) Rádio v mojom prípade je pripevnené 2ks imbusmi - veľmi jednoduchá demontáž bez rizika poškodenia. Už zostáva iba tá aktivácia v servise na diagnostike. Koľko to môže stáť?(aktivácii AUX vstupu) Tomáš Citovat
Fusion Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 A ještě vychytávka: a) koupit http://www.1m.cz/detail/6876/b-speech-clip-_-go-bsh02-bluetooth-stereo-headset-s-adapterem-na-2,5mm-jack/ b) káblík 2,5mm > cinch (80kč v electrosvětě) c) mobil s podporou bluetooth headset (umí přehrávat třeba pro bluetooth bezdrát. sluchátka) Mobil (třeba se 4GB miniSD) pak funguje jako přehrávač bluetooth, může být kdekoliv a hudba hraje z autorádia. * Nevyzkoušeno v praxi * Citovat
Laďa Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Mobil musí být hlavně napojený na zdroj, jinak moc dlouho hrát nebude. Citovat
Fusion Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: Laďa Mobil musí být hlavně napojený na zdroj, jinak moc dlouho hrát nebude. No ještě sem to nezkoušel ale na ty moje trajdačky by to určitě stačilo, na delší cesty mám stejnak v autě nabíječku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.