Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sorry Another, to je pekna blbost, to by vsechna ostatni auta mela v haji baterie. Osobne me to taky pekne s..., kdyz sedis v aute se stocenym okynkem a za 20 minut ho nezavres jinak nez ze nastartujes!

Odesláno

Bohužiaľ blbosť to nie je. Čítaj, za prepokladu, že vieš anglicky.

http://www.peugeot206cc.co.uk/viewtopic.php?pid=93635

http://www.peugeotcentral.co.uk/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=5196

http://www.peugeotforums.com/forums/showthread.php?t=913

http://www.eurovan2.com/forum/eurovan2-general/1818-economy-mode.html

A mnoho ďalších...

Ešte sa ti nestalo, že si vybil autorádiom batériu? Mne už hej, no nebol to pežot.

[upravil dne 10.4.2008 AnotherOne]

Odesláno

Myslím, že automatické vypnutí rádia po 20 minutách nemá co do činění s ochrannou akumulátoru proti vybití, viz fyzika tak 5 třídy. Taky myslím, že jsme narazili na jeden z důvodů, proč tohle auto prakticky nevidíte jako taxi. Být ten taxikář, taky by mi nebavilo každých 20 minut bojovat o to abych si mohl číst noviny nebo poslouchat rádio nebo přivřít okýnko atd. Shrnul bych to: eco mod dobrý nápad, ale opět nedotažený jako bohužel dost věcí na tomhle autě.

Odesláno

Rád by som dostal lekciu fyziky piatej triedy. Nezabúdaj na všetky el. spotrebiče čo sa vypnú v eco mode nie len rádio.

200W rádio pustené na trištvrte hlasitosti niekde na pikniku v prírode ti za 4 hodiny vyfláka batériu, že nenaštartuješ.

Odesláno

To taková Oktávka, panečku, ta to má dotažený: Chceš poslouchat muziku při dlouhém čekání? OK, ale zapni zapalování,

jinak sorry. A tak hraješ, svítíš a čekáš.

Odesláno

Myslim že ve 407 mam 65 Ah aku, rádio má cca 4 x 30 W hudební výkon, čili tak 4 x 7 W DIN. To je ale při max výkonu, normálně tak 4 x 0,7 W ( věřnevěř ), + ostatní obvody dávají spotřebu cca zhruba asi tak 6 W průměrně ( pro porovnání viz přenosná rádia na monočlánky ). To mi dává výdrž 65 hodin. Co v autě běží za jiné obvody při vytažených klíčcích nevím. Octavku jsem taky měl a rádio mi hrálo když jsem chtěl i při vytažených klíčcích.

Ale řešíme zbytečný věci, každý může mít jiné požadavky, mě prostě tenhle mod nevyhovuje takže bych chtěl připomenout otázku kvůli které tohle téma vzniklo.

VÍ NĚKDO JAK ECOMOD VYPNOUT????!!!!

Odesláno

... a neni co řešit. O pánech ve Francii si můžu myslet své. Koupím si další rádio a lampičku, tu připojím na zadní 12 V zásuvku, která běží pořád, místo okýnka budu otvírat celé dveře a spokojenost je zpátky.

Odesláno

Fakt neviem čo sa tu rieši už od druhého príspevku. Nejde to vypnúť a je to na ochranu batérie (vernever) viď príručka Praktické informácie s. 169:

FUNKCIA EKONOMICKÝ REŽIM

Po vypnutí motora sú určité funkcie (autorádio, stierače čelného skla, elektrické

ovládanie okien, otváracia strecha,

elektrická slnečná clona zadného skla, elektrické ovládanie sedadiel, telefón,

atď.) vyradené z činnosti po dobu 30 minút z dôvodu ochrany batérie vozidla

pred vybitím.

Po ubehnutí 30 minút sa na viacúče-lovom displeji objaví správa a pôvodne

aktívne funkcie sú vyradené z činnosti.

Opätovné zaradenie do činnosti vyššie uvedených funkcií sa vykoná novým naštartovaním vozidla.

V prípade, že v okamihu prechodu do vyradeného stavu funkcií práve používate telefón, bude vám umožnené

tento hovor dokončiť.

[upravil dne 11.4.2008 AnotherOne]

Odesláno

Když se už bavíme o ochraně baterie - už jste někdo musel řešit problém, jak zamknout všechny dveře, když baterie zdechla? U novějších modelů je to ošetřené mechanickým zamčením. Ale první rořníky čtyřistasedmy mají jen a jen ECONOMY MODE.

Odesláno

jj některé funkce schvaluji ale vypínat rádio,které vydrží hrát hoooodně dlouho se mi zdá jako blbost.Stáhnout okno jde po zapnutí klíčku...

Odesláno

Taky občas čekám na manželku před Makrem (Billou, Lídlem, Penny, Plusem) a zlobí mě Economy mode. O to víc to pak ženuška schytá, že mě nechá čekat tak dlouho.

Rádiu bych taky dal hodinu. Ale sichr je sichr, jak se říká v jednom vtipu o jeptiškách. Když si představím jak hlídám auto, protože mi nejde zamknout kvůli vybité baterce,

tak raději poslech rádia oželím.

Odesláno

Na citroen fóru radili-nechat zaplý klíček, vesele poslouchat rádio, před uplynutím doby klíček vypnout, znova zapnout, zapnout rádio a tak dokola... Jestli to funguje nevím, každopádně někdy na picassu vyzkouším :super

Odesláno

kluci, a jak se to dela aby me radio hralo i dyz vypnu klicek, krome toho abych musel prepojivat draty ve spinacce :)

nekolikrat se me to povedlo, treba dyz bylo stazene okenko u ridice i spolujezdce, vytahnu klic, a hle, radio hraje, takze nejak to jde, ale jak? nejaka finta?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...