adraj Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Dostal jsem mailem pěknou reklamu o kterou se rád podělím. Bohužel to není v Praze. Kdysi zde jezdila kofola tramvaj. Citovat
qity3 Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 No porad si idem jedno prasknut :D:D:D:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
tomingo Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 A je tam aj podľa vyhlášky zákaz vstupu osobám mladším ako 18r.? Citovat
Fusion Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 O těch sedadlech domácích vedle hostů bych měl trochu obavu. Doporučuju se pozeptat na Strahově. Citovat
Béďa Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 pekny, pekny.. zrovna ma oblibena znacka.. Citovat
Vopičí Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 To bude nějaký vzácný kousek, ještě jsem jí v Plzni neviděl....možná jsem jí ještě nepotkal, nejsem tam zase tak často. První dvě fotky jsou čirou náhodou:D:D focené v blízkosti ulice Francouzská (tramvaj stojí v ulici Slovanská alej) a necelých 200m za levou částí tramvaje na fotu1 je čirou náhodou:D:D sídlo koncesionáře Peugeot (není vidět). [upravil dne 7/4/08 Vopičí] Citovat
OK406 Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Původně zaslal: Fusion O těch sedadlech domácích vedle hostů bych měl trochu obavu. Doporučuju se pozeptat na Strahově. Myslíš, že by o ně měli zájem?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.