Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny majitele peugeot, mám 307cc a upravil jsem si styling po vzoru audi, denní led svícení, montáž je snadná, jen zakoupíte v nějaké prodejně audi světla, udělá se řízení a je to, mrkejte: http://www.cybertronic.vyrobce.cz/peugeot.html#jump4 :roker problem je, že peugeot má za nárazníkem nádrž na ostřikovače, tak světlo se muselo uřezat a zavařit, aby do něj netekla voda, na obrázcích je videt jen jedno světlo, druhé jsem ještě neměl uřezané, ale makám na tom :-)

[upravil dne 7.4.2008 cybertronic]

post-0-14109599806668_thumb.jpg

Odesláno

Koupil jsem je v Brně v Audi a cena byla 2900kč bez DPH za kus, je to pálka, nicméně jsem googlil v Německu a našel jsem že je tam mají do 4000kč obě + poštovné, jinak je nutne k tomu vyrobit regulaci PWM, nyní jsem ve škole, ale v úterý přijedu dom a dodelám to truhé světlo at je to ok a dám foto na net i stím, jak jsem světlo řezal, pokud by nekdo potreboval

Guest Scratch
Odesláno
Původně zaslal: cybertronic

Koupil jsem je v Brně v Audi a cena byla 2900kč bez DPH za kus, je to pálka, nicméně jsem googlil v Německu a našel jsem že je tam mají do 4000kč obě + poštovné, jinak je nutne k tomu vyrobit regulaci PWM, nyní jsem ve škole, ale v úterý přijedu dom a dodelám to truhé světlo at je to ok a dám foto na net i stím, jak jsem světlo řezal, pokud by nekdo potreboval

svetla pekny, koukam, ze uz nemam na P-C clubu exclusivitu s kolama, vrrrr

ale kdybys mel jeste chromovy listy na boku, vypadalo by to lepe...

[upravil dne 7/4/2008 Scratch]

Odesláno

Dík, mám to auto zatím chvíli, studuji a dělám zakázkovou elektroniku, tak není příliš času, ale snažím se to nějak vyšperkovat, decentně, však světla jsou úžasná a můj poznatek: průměrná spotřeba byla 9,4l nyní po namontování světel klesla cca o 0,4-0,5l, nyní mám 8,9l/100km a styl jízdy se nezměnil, auto má najeto 26000km, tedy je to téměr funglovka

post-0-14109599806489_thumb.jpg

Odesláno

Taky musím pochválit:super:potlesk Podobní příspěvek o denních světlech je tady ale mě s tvé řešení líbí. Když už se musí trpět svícení ve dne, tak co s nejmenšími následky. A taky mě zaujalo, jak si vyřešil ten převodník. Kde si zjistil komunikaci mezi rádiem ? Něco podobného řešíme zde.

Odesláno

Dík, protokol co šel do originalního rádia jsem odposlechl přes terminál a na to jsem naprogramoval PIC, který pak vysílá příkazy pro autorádio. Protokol mi napsali z továrny Panasonic, však nejhorší je, že je to na každé rádio jiné, nebo alespoň část toho komunikačního protokolu. Koupil jsem si prvně original převodník na 307 a rádio Panasonic, ale to nefungovalo vůbec, tak jsem to vrátil

Odesláno

Ahoj, světla mají homologaci jsou origoš díl na audi a v audi mi vypsali papír, který vozím s sebou, údajně by neměl být žádný problem

post-0-1410959980746_thumb.jpg

Odesláno

Světla když koupíš, tak vypadají takto, jen to ovládání je nutné dodělat, v audi to nemají, jelikož tam to řídí komfortní systém audi i s nočním režimem = led světla se utlimí na 10% a neoslňují, když zapneš potkávací světla, jinak běží na maximum a mají proudový odběr pouze 1,6A, perfektní

post-0-14109599807658_thumb.jpg

Odesláno

Dík, mám to auto zatím chvíli, studuji a dělám zakázkovou elektroniku, tak není příliš času, ale snažím se to nějak vyšperkovat, decentně, však světla jsou úžasná a můj poznatek: průměrná spotřeba byla 9,4l nyní po namontování světel klesla cca o 0,4-0,5l, nyní mám 8,9l/100km a styl jízdy se nezměnil, auto má najeto 26000km, tedy je to téměr funglovka

sorry nerozumiem ze ked si namontoval denne svetla klesla ti spotreba o 0,5l skus mi to objasnit som z toho vedla to akoze cim viac svetiel tym mensia spotreba? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: robozv

sorry nerozumiem ze ked si namontoval denne svetla klesla ti spotreba o 0,5l skus mi to objasnit som z toho vedla to akoze cim viac svetiel tym mensia spotreba? :myslim

Mno, vyhláška praví, že pokud svítí denní světla, nesmí na autě nic jiného svítit, pouze denní světla ve předu na voze, mimo jiné přesně stanovuje i umístnění a to minimálně 25cm nad zemí a min 60cm od sebe. Tak pokud ti na autě svítí klasické osvětlení (parkovačky, potkávačka, osvětlení SPZ) tak proudový odběr z alternátoru je více jak 12A, což umí dobře přibrzdit alternátor a tím ubere výkon motoru a tak vzroste spotřeba, když použiješ denní světla a to v lepším případě ještě LED, tak spotřeba obou světel je maximálně 1,6A, to je zlomek a opravdu jsem to poznal i když samotnému se mi to zdálo divný ;)

Odesláno
Původně zaslal: martin1

Moc hezke! Kez bych mel cas se se svou 307cc taky tak vyhrat :-)

No já toho času taky moc nemám, taky pracuji a u toho studuji vysokou obor robotika a biomechanika, nicméně na svého miláčka si vždy čas najdu, je to koníček :D

Odesláno
Původně zaslal: martin1

Rad bych to Tve auto zkouknul :-) do Kyjova to zas tak daleko z UH nemam :-)

není problém, můžem se domluvit, zde je mé číslo 777875098, jinak ve čtvrtek budu v UH na diskotece 6, majitel Radim Sušila vyrábí osvětlení a já sním dělám projekt pro EU, LED pouliční lampy, tak tam budu od oběda a asi až do večera, tak se můžeš v průběhu ozvat a já bych ti řekl kdy to budem mít hotové, tak bychom mohli dát sraz ;)

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Do kufru už moc věci nedáváš co:D Máš to fakt pěkný pro 307CC sem mněl vždycky slabost:super

Mno, to opravdu nedám, maximálně notebook a nějaké slaboproudařské nářadí, ale jinak se dá skládat i přes, do prostor kde se skládá střecha, když nezatahnu sítku :-)

Guest minimaxa
Odesláno

co vy na to? To je mladší bráška tvé 307cc? :super

led7.jpg

[upravil dne 7/4/08 minimaxa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...