cybertronic Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Zdravím všechny majitele peugeot, mám 307cc a upravil jsem si styling po vzoru audi, denní led svícení, montáž je snadná, jen zakoupíte v nějaké prodejně audi světla, udělá se řízení a je to, mrkejte: http://www.cybertronic.vyrobce.cz/peugeot.html#jump4 problem je, že peugeot má za nárazníkem nádrž na ostřikovače, tak světlo se muselo uřezat a zavařit, aby do něj netekla voda, na obrázcích je videt jen jedno světlo, druhé jsem ještě neměl uřezané, ale makám na tom :-) [upravil dne 7.4.2008 cybertronic] Citovat
cybertronic Odesláno 7. duben 2008 Autor Odesláno 7. duben 2008 Koupil jsem je v Brně v Audi a cena byla 2900kč bez DPH za kus, je to pálka, nicméně jsem googlil v Německu a našel jsem že je tam mají do 4000kč obě + poštovné, jinak je nutne k tomu vyrobit regulaci PWM, nyní jsem ve škole, ale v úterý přijedu dom a dodelám to truhé světlo at je to ok a dám foto na net i stím, jak jsem světlo řezal, pokud by nekdo potreboval Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: cybertronic Koupil jsem je v Brně v Audi a cena byla 2900kč bez DPH za kus, je to pálka, nicméně jsem googlil v Německu a našel jsem že je tam mají do 4000kč obě + poštovné, jinak je nutne k tomu vyrobit regulaci PWM, nyní jsem ve škole, ale v úterý přijedu dom a dodelám to truhé světlo at je to ok a dám foto na net i stím, jak jsem světlo řezal, pokud by nekdo potreboval svetla pekny, koukam, ze uz nemam na P-C clubu exclusivitu s kolama, vrrrr ale kdybys mel jeste chromovy listy na boku, vypadalo by to lepe... [upravil dne 7/4/2008 Scratch] Citovat
cybertronic Odesláno 7. duben 2008 Autor Odesláno 7. duben 2008 Dík, mám to auto zatím chvíli, studuji a dělám zakázkovou elektroniku, tak není příliš času, ale snažím se to nějak vyšperkovat, decentně, však světla jsou úžasná a můj poznatek: průměrná spotřeba byla 9,4l nyní po namontování světel klesla cca o 0,4-0,5l, nyní mám 8,9l/100km a styl jízdy se nezměnil, auto má najeto 26000km, tedy je to téměr funglovka [upravil dne 7.4.2008 cybertronic] Citovat
OK406 Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Taky musím pochválit:super:potlesk Podobní příspěvek o denních světlech je tady ale mě s tvé řešení líbí. Když už se musí trpět svícení ve dne, tak co s nejmenšími následky. A taky mě zaujalo, jak si vyřešil ten převodník. Kde si zjistil komunikaci mezi rádiem ? Něco podobného řešíme zde. Citovat
cybertronic Odesláno 7. duben 2008 Autor Odesláno 7. duben 2008 Dík, protokol co šel do originalního rádia jsem odposlechl přes terminál a na to jsem naprogramoval PIC, který pak vysílá příkazy pro autorádio. Protokol mi napsali z továrny Panasonic, však nejhorší je, že je to na každé rádio jiné, nebo alespoň část toho komunikačního protokolu. Koupil jsem si prvně original převodník na 307 a rádio Panasonic, ale to nefungovalo vůbec, tak jsem to vrátil Citovat
Ticcino Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 to cybertronic: Moc hezká světla. Nicméně mám otázečku... Jak je to s homolagací? Má, nemá, neřešíš? Ptám se proto, že Denní světla bych taky užil... Citovat
martin1 Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Moc hezke! Kez bych mel cas se se svou 307cc taky tak vyhrat :-) Citovat
cybertronic Odesláno 7. duben 2008 Autor Odesláno 7. duben 2008 Ahoj, světla mají homologaci jsou origoš díl na audi a v audi mi vypsali papír, který vozím s sebou, údajně by neměl být žádný problem [upravil dne 7.4.2008 cybertronic] [upravil dne 7.4.2008 cybertronic] Citovat
cybertronic Odesláno 7. duben 2008 Autor Odesláno 7. duben 2008 Světla když koupíš, tak vypadají takto, jen to ovládání je nutné dodělat, v audi to nemají, jelikož tam to řídí komfortní systém audi i s nočním režimem = led světla se utlimí na 10% a neoslňují, když zapneš potkávací světla, jinak běží na maximum a mají proudový odběr pouze 1,6A, perfektní [upravil dne 7.4.2008 cybertronic] Citovat
robozv Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: cybertronic Dík, mám to auto zatím chvíli, studuji a dělám zakázkovou elektroniku, tak není příliš času, ale snažím se to nějak vyšperkovat, decentně, však světla jsou úžasná a můj poznatek: průměrná spotřeba byla 9,4l nyní po namontování světel klesla cca o 0,4-0,5l, nyní mám 8,9l/100km a styl jízdy se nezměnil, auto má najeto 26000km, tedy je to téměr funglovka [upravil dne 7.4.2008 cybertronic] sorry nerozumiem ze ked si namontoval denne svetla klesla ti spotreba o 0,5l skus mi to objasnit som z toho vedla to akoze cim viac svetiel tym mensia spotreba? Citovat
cybertronic Odesláno 7. duben 2008 Autor Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: robozv Původně zaslal: cybertronic Dík, mám to auto zatím chvíli, studuji a dělám zakázkovou elektroniku, tak není příliš času, ale snažím se to nějak vyšperkovat, decentně, však světla jsou úžasná a můj poznatek: průměrná spotřeba byla 9,4l nyní po namontování světel klesla cca o 0,4-0,5l, nyní mám 8,9l/100km a styl jízdy se nezměnil, auto má najeto 26000km, tedy je to téměr funglovka [upravil dne 7.4.2008 cybertronic] sorry nerozumiem ze ked si namontoval denne svetla klesla ti spotreba o 0,5l skus mi to objasnit som z toho vedla to akoze cim viac svetiel tym mensia spotreba? Mno, vyhláška praví, že pokud svítí denní světla, nesmí na autě nic jiného svítit, pouze denní světla ve předu na voze, mimo jiné přesně stanovuje i umístnění a to minimálně 25cm nad zemí a min 60cm od sebe. Tak pokud ti na autě svítí klasické osvětlení (parkovačky, potkávačka, osvětlení SPZ) tak proudový odběr z alternátoru je více jak 12A, což umí dobře přibrzdit alternátor a tím ubere výkon motoru a tak vzroste spotřeba, když použiješ denní světla a to v lepším případě ještě LED, tak spotřeba obou světel je maximálně 1,6A, to je zlomek a opravdu jsem to poznal i když samotnému se mi to zdálo divný Citovat
cybertronic Odesláno 7. duben 2008 Autor Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: martin1 Moc hezke! Kez bych mel cas se se svou 307cc taky tak vyhrat :-) No já toho času taky moc nemám, taky pracuji a u toho studuji vysokou obor robotika a biomechanika, nicméně na svého miláčka si vždy čas najdu, je to koníček Citovat
martin1 Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Rad bych to Tve auto zkouknul :-) do Kyjova to zas tak daleko z UH nemam :-) Citovat
cybertronic Odesláno 7. duben 2008 Autor Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: martin1 Rad bych to Tve auto zkouknul :-) do Kyjova to zas tak daleko z UH nemam :-) není problém, můžem se domluvit, zde je mé číslo 777875098, jinak ve čtvrtek budu v UH na diskotece 6, majitel Radim Sušila vyrábí osvětlení a já sním dělám projekt pro EU, LED pouliční lampy, tak tam budu od oběda a asi až do večera, tak se můžeš v průběhu ozvat a já bych ti řekl kdy to budem mít hotové, tak bychom mohli dát sraz Citovat
chuck11 Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Do kufru už moc věci nedáváš co:D Máš to fakt pěkný pro 307CC sem mněl vždycky slabost:super Citovat
cybertronic Odesláno 7. duben 2008 Autor Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: chuck11 Do kufru už moc věci nedáváš co:D Máš to fakt pěkný pro 307CC sem mněl vždycky slabost:super Mno, to opravdu nedám, maximálně notebook a nějaké slaboproudařské nářadí, ale jinak se dá skládat i přes, do prostor kde se skládá střecha, když nezatahnu sítku :-) Citovat
Guest minimaxa Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 co vy na to? To je mladší bráška tvé 307cc? [upravil dne 7/4/08 minimaxa] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.