Fakir Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Tak mám konečně kolečka na autě. Podle mého teda vypadají úžasně, nehledě na jízdní vlastnosti, které jsou s těmi starými nesrovnatelné. Dneska jsem s tím hodně blbnul, ale urvat se mi to nepodařilo. Pneu za jízdy pěkně tiché, prostě paráda! [upravil dne 5/4/08 Fakir] Citovat
Fakir Odesláno 5. duben 2008 Autor Odesláno 5. duben 2008 Bude to chctít nalakovat brzdiče. Nemůžu se rozhodnout mezi černou a stříbrnou. Obě mají své výhody a nevýhody... Citovat
Fakir Odesláno 5. duben 2008 Autor Odesláno 5. duben 2008 A nakonec tajuplnej pohled zepředu. Citovat
vendelinek Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Jj,koukám ,jak ses vyřádil,dal sis záležet ,to teda,autí je:super,a ty kola ,ty mu teda taky:superslušej,určitě si se snim mazlil jako s ........................ :potlesk:potlesk:potlesk:super šak jo,dik to jednou za čas chce [upravil dne 5.4.2008 vendi.stejskal] Citovat
OK406 Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Pěkné, rád jej uvidím naživo;). Takže už si přezul na letní? [upravil dne 5/4/08 OK406] Citovat
tanagy Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Jojo, tiše závidím ten motor - na 206tce to musí být paráda Nějaký detaily k diskům a pneu? (ET, 195/50?) Na 307mičku sem teď pořizoval dopředu letní Micheliny Energy Saver (205/55 R16) a ty gumy nejsou skoro vůbec slyšet. Sice nebyly uplně nejlevnější, ale zatím paráda Citovat
Fakir Odesláno 5. duben 2008 Autor Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Jj,koukám ,jak ses vyřádil,dal sis záležet ,to teda,autí je:super,a ty kola ,ty mu teda taky:superslušej,určitě si se snim mazlil jako s ........................ :potlesk:potlesk:potlesk:super šak jo,dik to jednou za čas chce Dík, ani jsem nečekal takový ohlas. Je na něm už pár úprav, dělám to průběžně, vždycky, když mám náladu se zavřít v garáži... Ale už mám pár dalších nápadů v zásobě. Původně zaslal: OK406 Pěkné, rád jej uvidím naživo;). Takže už si přezul na letní? Dík. Doufám, že bude zase nějaký ten týnský minisraz, určitě bych přijel. Jinak ano, dnes jsem tímto přezul na letní. Oproti 5 let starým sjetým zimákům je to docela rozdíl. Sedí to na silnici tak, jak u něj snad nepamatuju (pravda, mám o číslo širší, než původní letní). Původně zaslal: tanagy Jojo, tiše závidím ten motor - na 206tce to musí být paráda Nějaký detaily k diskům a pneu? (ET, 195/50?) Na 307mičku sem teď pořizoval dopředu letní Micheliny Energy Saver (205/55 R16) a ty gumy nejsou skoro vůbec slyšet. Sice nebyly uplně nejlevnější, ale zatím paráda Jojo, ten motor je do 206ky naprostej ideál. Mám ho rád. Jinak kola jsou (jak je ostatně psáno v titulku) MAK Fever 5R, 6,5x15 ET 25. Pneu Bridgestone Turanza ER300, 195/50 R15 82H. Jak jsem psal o kus výš Oldovi, sedí to naprosto perfektně a jsou hodně tiché. Oproti těm starým zimním je to rozdíl na první poslech. V porovnání s původními letními 185/65 R15 jsou nepatrně tvrdší (dost lidí mi říkalo, že s profilem 50% ucítím každej hrbol - není tomu tak, oproti 65% to není výrazná změna), ale výrazně stabilnější. To auto pocitově dokonale sedí jak při rychlé rovné jízdě, tak i v zatáčkách; ty gumy ho parádně vedou. Jen jsem zaznamenal větší naklánění, což se dá pochopit vzhledem k tomu, že zatímco staré gumy by se už smýkaly ze zatáčky, tyhle drží. Zatím jsme spokojenej maximálně, jen to ještě musím prubnout na dálnici, kde jsem se s původními pneu bál nejvíc. Citovat
Schreek Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Vypadá to parádně! :potlesk:potlesk Ale zdá se mi to, nebo už tam nemáš xenony? Citovat
Béďa Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 kolecka moc pekny ale zda se mi to docela vysoky.. Citovat
MrVain Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: Fakir Bude to chctít nalakovat brzdiče. Nemůžu se rozhodnout mezi černou a stříbrnou. Obě mají své výhody a nevýhody... skus niečo medzi - titanovú ja to idem skusť do zadu:aut Citovat
Schreek Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: Fakir Bude to chctít nalakovat brzdiče. Nemůžu se rozhodnout mezi černou a stříbrnou. Obě mají své výhody a nevýhody... O červené neuvažuješ? Myslim, že k Tvýmu autu by se to hodilo Černou bych určitě nedával, to je škoda, brzdiče pak nebudou vůbec vidět Citovat
Fakir Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: Béďa kolecka moc pekny ale zda se mi to docela vysoky.. Je to vysoký. Půjde to o cca 3 - 4 cm dolů vepředu i vzadu. To je jeden z dalších plánů. Původně zaslal: Schreek O červené neuvažuješ? Myslim, že k Tvýmu autu by se to hodilo Černou bych určitě nedával, to je škoda, brzdiče pak nebudou vůbec vidět Červenou nechci, tu má každej. Uvažoval jsem tak, že stříbrná by byla ideálně decentní, ale rychle se zasviní od destiček. Na černý by ten prach nebyl tak vidět, ale zase by to nebylo vidět vůbec. Zatím u mně vede stříbrná. Jinak xenony pořád mám - na fotce má auto všechna světla vypnutá, je to jen odlesk blesku foťáku. Původně zaslal: MrVain skus niečo medzi - titanovú ja to idem skusť do zadu:aut Tak dej vědět, až to nabarvíš. To mně docela zajímá, jak to bude vypadat. [upravil dne 6/4/08 Fakir] Citovat
Lachtis Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Hezká ALU:super. Třmeny brzd budu taky dávat do barvy, ale já mám o barvě jasno. Třmeny budu natírat už popáté, ale vždy u jiného typu auto. Barvy co jsem měl: stříbrná, žlutá,červená,černá,RS zelená. Černou Ti nedoporučuji, páč brzdiče nevyniknou:bojim Stříbrná není špatná, ale není tak výrazná a hlavně snadno se zašpiní Jak píšeš červená je ohraná, ale dle typu barvy karoserie bude červená slušet. Já osobně si dám taky červenou mám tmavě modrou metlu a ta červená bude krásně ladit i se zadními lampami:super Citovat
Fakir Odesláno 20. duben 2008 Autor Odesláno 20. duben 2008 Pěkný. Já ještě ne, moje lenost je věčná... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.