Michal.B Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Chtěl bych si dat na svoji 406 nějake pěkné křídylko,mužete mi nějaké doporučit a popřípadě zde dat foto.Dík Citovat
OK406 Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Zkus hledání. Jinak zde je příspěvek, kde se o zadním křídlu (spoileru) psalo. Snad ti to pomůže a budeš mít inspiraci;) Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: Michal.B tam ale není moc obrazku ono tech křidel taky moc nebude Citovat
OK406 Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: Michal.B tam ale není moc obrazku A jaké by si chtěl?? Tak jedině si udělat na zakázku;) Citovat
Michal.B Odesláno 5. duben 2008 Autor Odesláno 5. duben 2008 Tak líbí se mi ten co maš ty,ale možna by byl dobrý takovy ten větší co je v tom odkaze na te bíle 406.Chtěl bych to vidět i třeba na stříbrné barvě a z více uhlu Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 tak si porid fotoshop a pohraj si :-) Citovat
VIP3R Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Původně zaslal: Michal.B Tak líbí se mi ten co maš ty,ale možna by byl dobrý takovy ten větší co je v tom odkaze na te bíle 406.Chtěl bych to vidět i třeba na stříbrné barvě a z více uhlu To větší křídlo je celkem fajn - teda podle fotek TADY. Taky o něm uvažuju, to úplně připláclé se mi moc nelíbí, jak ho dost často vídám na jiných 406kách, tak se pod ním dost drží špína atd. Citovat
čakom Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 našel jsem na francouzkým foru pěkný křídlo na 406 Citovat
čakom Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 objednací číslo jen škoda že se nedá objednat u nás:bojim [upravil dne 3.12.2008 čakom] Citovat
Ferry Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Původně zaslal: čakom našel jsem na francouzkým foru pěkný křídlo na 406 nevypada spatne, ma oblejsi hrany nez original. Ale ja uz se tesim na to svoje originalni, az ho zase po novem laku vratim na kufr Citovat
čakom Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: čakom našel jsem na francouzkým foru pěkný křídlo na 406 nevypada spatne, ma oblejsi hrany nez original. Ale ja uz se tesim na to svoje originalni, az ho zase po novem laku vratim na kufr no on to bude originál ale není určenej pro nás:bojim [upravil dne 3.12.2008 čakom] Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Původně zaslal: čakom no on to bude originál ale není určenej pro nás:bojim A já proč mě minule, když jsem ty fotky prvně na F foru viděl, nejde do ceníku. :grr Ale vypadá opravdu pěkně. Citovat
čakom Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom no on to bude originál ale není určenej pro nás:bojim A já proč mě minule, když jsem ty fotky prvně na F foru viděl, nejde do ceníku. :grr Ale vypadá opravdu pěkně. ja to taky zkoušel do ceníku i v rakousku ve skladě a nic:( Citovat
Ferry Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: čakom našel jsem na francouzkým foru pěkný křídlo na 406 nevypada spatne, ma oblejsi hrany nez original. Ale ja uz se tesim na to svoje originalni, az ho zase po novem laku vratim na kufr no on to bude originál ale není určenej pro nás:bojim [upravil dne 3.12.2008 čakom] zajimave, zda se tedy, ze pouze pro UK Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Původně zaslal: Ferry zajimave, zda se tedy, ze pouze pro UK Spíš pro Fr. Citovat
čakom Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: čakom našel jsem na francouzkým foru pěkný křídlo na 406 nevypada spatne, ma oblejsi hrany nez original. Ale ja uz se tesim na to svoje originalni, az ho zase po novem laku vratim na kufr no on to bude originál ale není určenej pro nás:bojim [upravil dne 3.12.2008 čakom] zajimave, zda se tedy, ze pouze pro UK to bych neřekl. díly se virábějí i jinde než ve francii. Citovat
švejk Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 lze objednat z anglie, rekl bych... viz. odkaz http://www.peugeothastings.co.uk/graphics/parts/406Accessories.pdf Citovat
agresssor Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 já budu na ty svy mit kridylko od strejce, z citroenu xm... zejtra to nafotim a kdyztak to sem vlozim. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.