AnotherOne Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 Môže to byt aj tým, že máš málo aditíva. Treba ísť ňa dia. Citovat
Milhaus65 Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 To by si řeklo, že chce aditivum. Jestli má 1.6 HDi tak vadný počítač FAPu. Citovat
dusko Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 Mám 1,6 HDI, pozeral som nádržku aditiva, je asi do polovice plná, ja ju mám takú priesvitnú a bolo vidiť. Žiadnu inú chybu nehlási. Citovat
AnotherOne Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 To že je plná nič neznamená. Nemá plavák a auto hladinu odhaduje, tiež naposledy nemusela byť hladina nastavená cez diagnostiku. Už tu bol taký prípad, že to nehlasilo nízku hladinu a bolo to to. Citovat
pajo30 Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Dnes bola D1 celkom prázdna tak som asi 10km mohol autí trošku prevetrať 170 - 180 km/h, kolega ktorý šiel celý čas za mnou povedal že mi to pri tejto rýchlosti celkom slušne dymilo z výfuku je to normálne ??? nie je to spôsobené aditívom ??? :myslim:myslim Citovat
kovma Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Zdravím přátelé, zatím mi sice nic pc nepíše s FAp,ale až kdojde k výměně,přemýšlím o odstranění.Kolik je Vás tu,co si to nechalo odstranit?Zkušenosti? Citovat
drobec.sk Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Chlapi nezabite ma ak trepnem somarinu ale mozem mat slabsi tlak v turbe ak mam fap skoro plny alebo plny??? lebo mi to v diag vypisuje je aktuálny tlak turba:945 potrebny tlak turba(alebo tak nejak)1345. spekulujem ci to nemoze byt tym fap-om lebo okrem chyby nizky tlak turba mi vypisalo aj ze filter pevnych castic plny... ale zase mi aj v dig pise ze filter je udajne stredne zaneseny... som s toho už celkom aj magor... Citovat
HonzaZ Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Podtlaky. Hadičky. Turbo je ovládané podtlakem. Zrovna předevčírem jsme dořešili s kolegou tento problém na C5-ce. Měl prasklé plastové téčko mezi hadičkami a turbo vůbec netlačilo. Nezbývá nic jiného, než zkontrolovat podtlak až k podtlakové komoře turba, která reguluje tlak turba. S FAPem toto nemá nic společného. Citovat
dusko Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Tak hláška \"Particle filter regeneration urgent\" odstráňená !! Bol som na diagnostike, vypísalo \"vadný snímač otvorenia palivovej nádrže\". Vymenený kábelový zvazok C, a všetko je OK. Rekuperácia prebehla, hláška zmizla. Zaplatené 70 Eur. Citovat
smory Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 Zdravím Pežoťáky aditivum jde dolít 3l stojí u Peugeota 3340 Kč. A nebo nechat FAP vykuchat upravit počítač a je pokoj, i na emisích projdete dělají to na www.fapoff.cz za 5000 Kč Citovat
drobec.sk Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 Původně zaslal: smory Zdravím Pežoťáky aditivum jde dolít 3l stojí u Peugeota 3340 Kč. A nebo nechat FAP vykuchat upravit počítač a je pokoj, i na emisích projdete dělají to na www.fapoff.cz za 5000 Kč Volal som do tej firmy FAPOFF a objednal som sa. pozru sa mi aj na to turbo čo mi udajne slabo tlačí. Ochotný a milý personál,dokonca sme sa dohodli na sobotu kedy mi to najviac vyhovuje. zatiaľ to vypadá super tak uvidíme keď to bude urobené.Dám potom vedieť... Citovat
PPK Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 Čauky, jak tak nad tím pořád špekuluju, když se vykuchá FAP, sníží se odpor proudění ve výfuku nebo spíš zvýší se rychlost proudění. Nemůže to mít špatný vliv na turbo? Nebude ho točit víc než je konstruováno? A pak mne ještě napadlo, podle současné metodiky emisí auto s vykuchaným FAPem tedy projde. Ale nehrozí nebezpečí, že za rok za dva naběhne metodika nová, přísnější? Díky za postřehy. Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 Původně zaslal: PPK Čauky, jak tak nad tím pořád špekuluju, když se vykuchá FAP, sníží se odpor proudění ve výfuku nebo spíš zvýší se rychlost proudění. Nemůže to mít špatný vliv na turbo? Nebude ho točit víc než je konstruováno? A pak mne ještě napadlo, podle současné metodiky emisí auto s vykuchaným FAPem tedy projde. Ale nehrozí nebezpečí, že za rok za dva naběhne metodika nová, přísnější? Díky za postřehy. Po odstraněním fapu získáš menší odpor turba, motor lépe jde za plynem, menší spotřeba. Emise ti to splňuje úplně stejně jak s fapem, Máš předepsanou hodnotu emisí v kterých pořád jsi. Katalyzátor funguje pořád jak má. Citovat
kovma Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 Kucí,a jak ste na tom s kouřivostí po odstranění FAPu?Psal jsem si s pánem a edávají na to záruku.Taky o tom přemýšlím. Citovat
drobec.sk Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 Původně zaslal: kovma Kucí,a jak ste na tom s kouřivostí po odstranění FAPu?Psal jsem si s pánem a edávají na to záruku.Taky o tom přemýšlím. No zaujímavé je to,že každý sa tu pýta ako to dymí... Ten FAP vám toho až tak nezachytí. A keď už sme pri tom dymení,čo hovoríte na WV (napr. 1,9TDi) načipovaný??? Však to dymí ako stará avia... a cez Emisnú prejde! [upravil dne 18/5/10 drobec.sk] [upravil dne 18/5/10 drobec.sk] Citovat
PPK Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 Ještě se zeptám, katalyzátor je součástí FAPu? Jinou součást než FAP na výfukovém potrubí od turba nemám. Citovat
PPK Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 Ještě se zeptám, katalyzátor je součástí FAPu? Jinou součást než FAP na výfukovém potrubí od turba nemám. Citovat
farky Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 na 406ke su spolu spojene 4 srobmi na 407 budu tiez oddelitelne Citovat
Guest Pažout 307 Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Co říkate na firmu autoarek v Dýšině? Má s něma někdo zkušenosti? Chci si ho tam nechat odstranit fap. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.