Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám 1,6 HDI, pozeral som nádržku aditiva, je asi do polovice plná, ja ju mám takú priesvitnú a bolo vidiť. Žiadnu inú chybu nehlási.

Odesláno

To že je plná nič neznamená. Nemá plavák a auto hladinu odhaduje, tiež naposledy nemusela byť hladina nastavená cez diagnostiku. Už tu bol taký prípad, že to nehlasilo nízku hladinu a bolo to to.

Odesláno

Dnes bola D1 celkom prázdna tak som asi 10km mohol autí trošku prevetrať 170 - 180 km/h, kolega ktorý šiel celý čas za mnou povedal že mi to pri tejto rýchlosti celkom slušne dymilo z výfuku je to normálne ??? nie je to spôsobené aditívom ??? :myslim:myslim:myslim

Odesláno

Zdravím přátelé,

zatím mi sice nic pc nepíše s FAp,ale až kdojde k výměně,přemýšlím o odstranění.Kolik je Vás tu,co si to nechalo odstranit?Zkušenosti?

Odesláno

Chlapi nezabite ma ak trepnem somarinu ale mozem mat slabsi tlak v turbe ak mam fap skoro plny alebo plny???

lebo mi to v diag vypisuje je aktuálny tlak turba:945

potrebny tlak turba(alebo tak nejak)1345.

spekulujem ci to nemoze byt tym fap-om lebo okrem chyby nizky tlak turba mi vypisalo aj ze filter pevnych castic plny... ale zase mi aj v dig pise ze filter je udajne stredne zaneseny...

som s toho už celkom aj magor...

Odesláno

Podtlaky. Hadičky. Turbo je ovládané podtlakem. Zrovna předevčírem jsme dořešili s kolegou tento problém na C5-ce. Měl prasklé plastové téčko mezi hadičkami a turbo vůbec netlačilo. Nezbývá nic jiného, než zkontrolovat podtlak až k podtlakové komoře turba, která reguluje tlak turba. S FAPem toto nemá nic společného.

Odesláno

Tak hláška \"Particle filter regeneration urgent\" odstráňená !!

Bol som na diagnostike, vypísalo \"vadný snímač otvorenia palivovej nádrže\". Vymenený kábelový zvazok C, a všetko je OK. Rekuperácia prebehla, hláška zmizla. Zaplatené 70 Eur.

Odesláno

Zdravím Pežoťáky aditivum jde dolít 3l stojí u Peugeota 3340 Kč. A nebo nechat FAP vykuchat upravit počítač a je pokoj, i na emisích projdete dělají to na www.fapoff.cz za 5000 Kč

Odesláno
Původně zaslal: smory

Zdravím Pežoťáky aditivum jde dolít 3l stojí u Peugeota 3340 Kč. A nebo nechat FAP vykuchat upravit počítač a je pokoj, i na emisích projdete dělají to na www.fapoff.cz za 5000 Kč

Volal som do tej firmy FAPOFF a objednal som sa. pozru sa mi aj na to turbo čo mi udajne slabo tlačí. Ochotný a milý personál,dokonca sme sa dohodli na sobotu kedy mi to najviac vyhovuje. zatiaľ to vypadá super tak uvidíme keď to bude urobené.Dám potom vedieť...

Odesláno

Čauky,

jak tak nad tím pořád špekuluju, když se vykuchá FAP, sníží se odpor proudění ve výfuku nebo spíš zvýší se rychlost proudění. Nemůže to mít špatný vliv na turbo? Nebude ho točit víc než je konstruováno?

A pak mne ještě napadlo, podle současné metodiky emisí auto s vykuchaným FAPem tedy projde. Ale nehrozí nebezpečí, že za rok za dva naběhne metodika nová, přísnější?

Díky za postřehy.

Odesláno
Původně zaslal: PPK

Čauky,

jak tak nad tím pořád špekuluju, když se vykuchá FAP, sníží se odpor proudění ve výfuku nebo spíš zvýší se rychlost proudění. Nemůže to mít špatný vliv na turbo? Nebude ho točit víc než je konstruováno?

A pak mne ještě napadlo, podle současné metodiky emisí auto s vykuchaným FAPem tedy projde. Ale nehrozí nebezpečí, že za rok za dva naběhne metodika nová, přísnější?

Díky za postřehy.

Po odstraněním fapu získáš menší odpor turba, motor lépe jde za plynem, menší spotřeba. Emise ti to splňuje úplně stejně jak s fapem, Máš předepsanou hodnotu emisí v kterých pořád jsi. Katalyzátor funguje pořád jak má.

Odesláno
Původně zaslal: kovma

Kucí,a jak ste na tom s kouřivostí po odstranění FAPu?Psal jsem si s pánem a edávají na to záruku.Taky o tom přemýšlím.

No zaujímavé je to,že každý sa tu pýta ako to dymí...:myslim

Ten FAP vám toho až tak nezachytí. A keď už sme pri tom dymení,čo hovoríte na WV (napr. 1,9TDi) načipovaný??? Však to dymí ako stará avia...:bacha a cez Emisnú prejde! :bacha

[upravil dne 18/5/10 drobec.sk]

[upravil dne 18/5/10 drobec.sk]

• O 2 týdny později...
Guest Pažout 307
Odesláno

Co říkate na firmu autoarek v Dýšině? Má s něma někdo zkušenosti? Chci si ho tam nechat odstranit fap.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...