destiny Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Původně zaslal: destiny Původně zaslal: razor Je to super!!! až na tu hudbu(styl) :papa:papa:papa Souhlas Zavřít mě do auta a pustit mi tam na 10min tohle, tak budu mlátit hlavou o přístrojovku :D ...jen doplním, že já považuji za hudbu to, co si můžu zazpívat nebo alespoň zabroukat v duchu melodii. Nemám vyhraněný styl muziky (poslouchám Rock, Pop, Rap, RnB, Jazz/Blues, ale i elektronickou hudbu i Dance, Trance.) Ve mě musí skladba nechat něco pozitivního a pak je mi jedno, jaký je to styl. Bohužel styl muziky, který je ve videu slyšet mi evokuje spíš agresivitu a šílenství ...a to si opravdu v autě nepustím, pokud nebudu chtít někoho agresivně nabourat, nebo sám zešílet ...každopádně \"proti gustu, žádný dišputát\" Citovat
marty777 Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Výbornej materiál.Mám z toho udělanej celej kufr.:super:super Citovat
Creams Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: marty777 Výbornej materiál.Mám z toho udělanej celej kufr.:super:super Není nad kvalitní MDF :D:D Citovat
razor Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 ...vlastne ani neviem preco som to napisal:aut:blablabla Aniž bych se tě chtěl dotknout,tak tohle je jediná věta s kterou souhlasím...Jinak v podstatě v ničem nemáš pravdu-takhle to fakt nevzniklo...pokud to chceš objasnit,tak můžu poslat SZ Ale to nevadí ...A nepatří to sem.... :papa:papa [upravil dne 23.4.2009 razor] Citovat
Qcko Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: razor ...vlastne ani neviem preco som to napisal:aut:blablabla Aniž bych se tě chtěl dotknout,tak tohle je jediná věta s kterou souhlasím...Jinak v podstatě v ničem nemáš pravdu-takhle to fakt nevzniklo...pokud to chceš objasnit,tak můžu poslat SZ Ale to nevadí ...A nepatří to sem.... :papa:papa [upravil dne 23.4.2009 razor] V pohode, ja som si len robil srandu, o hh sa nezaujimam, to bol len taky osobny pohlad:D:D...ale jasne, to sem nepatri, kazdemu podla toho co mu chuti:roker Citovat
urdemala Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 ještě by to chtělo nějakej subwoofer.. posílam inspiraci :-)) [upravil dne 24.4.2009 urdemala] Citovat
urdemala Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: destiny ...jen doplním, že já považuji za hudbu to, co si můžu zazpívat nebo alespoň zabroukat v duchu melodii. jasný, na emu a šaška se brouká hodně luxusně Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 24. duben 2009 Autor Odesláno 24. duben 2009 NESNÁŠIM BROUŠENÍ, N ESNÁŠÍM KIT, NESNÁŠÍM LAMINO, NESNÁŠÍM DVANÁCTSETROJKU!!! Ale pokračujeme dál Citovat
Boulik Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 copak je toho moc?tjn to znam tak jsem kitoval stejne a je to na hlavu ale pak ten vysledek je dobrej drzte se kluci Citovat
ozzy56 Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: Boulik copak je toho moc?tjn to znam tak jsem kitoval stejne a je to na hlavu ale pak ten vysledek je dobrej drzte se kluci kit--model,sada,soubor (z angličtiny) kyt--tmel (z češtiny) Citovat
Bu Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 My jsme hotoví, sezona klepe na dveře. http://pimpabu.rajce.idnes.cz/Ina_-_renovace_bez_legrace/#album Držte se, strojení už je pak zábava Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 24. duben 2009 Autor Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: Boulik copak je toho moc?tjn to znam tak jsem kitoval stejne a je to na hlavu ale pak ten vysledek je dobrej drzte se kluci kit--model,sada,soubor (z angličtiny) kyt--tmel (z češtiny) OK, děkuji za vteřinku češtiny, hnedle jsem myšlenkama jinde Citovat
Fusion Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Já dělal podobný před lety a byla to šílená drbačka Citovat
Stifler Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Původně zaslal: Bu My jsme hotoví, sezona klepe na dveře. http://pimpabu.rajce.idnes.cz/Ina_-_renovace_bez_legrace/#album Držte se, strojení už je pak zábava Nádherná krasavice. Oceňuju originální stav a skládám poklonu za vaši práci. Nejlepší odměnou za ní je krásný výsledek - doufám, že vám bude dobře sloužit. Citovat
Bu Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Bu My jsme hotoví, sezona klepe na dveře. http://pimpabu.rajce.idnes.cz/Ina_-_renovace_bez_legrace/#album Držte se, strojení už je pak zábava Nádherná krasavice. Oceňuju originální stav a skládám poklonu za vaši práci. Nejlepší odměnou za ní je krásný výsledek - doufám, že vám bude dobře sloužit. Díky Citovat
Wenouš Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Původně zaslal: Bu My jsme hotoví, sezona klepe na dveře. A kdy budete k potkání po Berouně. 1 Máj je za dveřmi,nepojedete se saniťákama? Citovat
Wenouš Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Tak tam zrovna moc často nejsem,občas když jedo pro manželku do nemocnice. Budu po Berouně vyhlížet Citovat
Bu Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Tak po Berouně teď s ní jezdim porád. No saniťáci, to nevim, možná, ale mi ty jejich akce nějak nesedí. Stejně asi budu na vodě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.