ALFWORKS Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Krasne.. ten zadok vyzera nenormalne dobre stym naraznikom a svetlami .. takisto aj prahy sa hodia - jedine , ze sa nehodi ten predny naraznik.. a to uz je jedno, ci tam bude intercooler alebo nie proste so zvysnymi liniami auta to nesedi a nebude to pekne kym tam nedas iny naraznik, hoci tiez z velkym otvorom Elektrony tiez nejake exkluzivnejsie a inak veeelmi podarena uprava... PS: problemy s lakovnami som mal tiez... nakoniec to dopadlo tak, ze kvoli naraznikom som musel striekat cele auto ... lakyrnici su flakaci Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 Původně zaslal: dabomb Mě se to libí tak jak to ma-respekt:potleskJedinna věc.ALe to je jen detail,kery určo už ma podchyceny.Dal bych do stejné výškove linie jak přední nárazník,tak zadní+bočni prahy.Ale jak říkám vypadá to moooc hezky:aut Tak pro všechny pochybovače nynější i příští Vzal své nalakované a připravené prahy a nalepil je izolačkou pro náhled. Sice jsem je dal křivě, ale pro info to stačí ne? [upravil dne 10/4/08 GOD Mr.Brady] Citovat
asaad Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 zlatej pininfarina,ale už se těšim co ten motor... [upravil dne 10/4/08 asaad] Citovat
dabomb Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 :potlesk:potlesk:potlesk:ojj ted to je mazec!!Prostě naaadhera:aut Citovat
omegaalfa Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 mě se líbí pouze ten přední blatník a zadní zvětla - ušetěné peníze za nárazníky a prahy bych do pořádných alu....chápu že se každému líbí něco jiného....ale ten zadní nárazník vypadá na poslední fotce evidentně tmavší než zbytek auta.... Citovat
oni Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 si myslim ze to auto zacina byt moc,nekdy mene je vice,vsak to znate!!! Citovat
The_LL Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 souhlas \'oni\' ...jj bez tech prahu to bylo lepčí Citovat
Stifler Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Původně zaslal: The_LL souhlas \'oni\' ...jj bez tech prahu to bylo lepčí Na druhou stranu, když už tam jsou členitý a pro někoho možná \"drsný\" nárazníky, tak už k tomu patřej i nějaký lepší prahy, než aby byly tuning nárazníky a prahy sériovky bez úpravy. \"Když už, tak rovnou všechno\" nebo se taky řiká \"Buď všechno nebo nic\", tak si vyberte. Citovat
f3Rd@ Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Zda se mi to nebo minimalne zadni naraznik ma jinou barvu? Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 15. duben 2008 Autor Odesláno 15. duben 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Zda se mi to nebo minimalne zadni naraznik ma jinou barvu? viz první příspěvek ...je důsledkem odborné práce v lakovně ale už se připravuje náprava... Citovat
Blackrider Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 no tak když vemu tak mi přijde že 406coupe je hezké samo o sobě !ale to co si tam narval ty se mi nelibí místo těch laminatovejch nesmyslů bych koupil radši hezčí kola tod muj názor jinak motor ti chvalím ten nemá chybu Citovat
stalmik Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 mě se to také líbí.. já mít zbytečných 50tisíc taky bych si takhle hrál.. Citovat
Qweer Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: stalmik mě se to také líbí.. já mít zbytečných 50tisíc taky bych si takhle hrál.. jj všechno je to o penězích a o prioritách Citovat
Maverick Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Vypadá to moc pěkně, ale ještě by tomu slušelo nějaký křidýlo nebo kšilt dozadu:roker Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 Tak a před započetím úprav motoru jsem si to byl dneska nechat odbrzdit ;-) tady jsou výsledky: sorryza foto nemám pro scanner ovladače na vistu očekával jsem něco kolem 190 HP a tak 195 není špatných, po 170.000 km je ve výborné kondici A včíl může započít veledílo, přeplňovat se bude o max 0,6 bar, tedy celkem to do sání povalí 1,6 bar, vzorce hovoří velice optimisticky, tedy až o 312HP po instalaci kompresoru. Jsem ovšem nohama na zemi a i půlka z těch 117 navíc mě potěší ;-) Uvidíme co po instalaci řekne ta samá brzda Citovat
MJSytic Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: GOD Mr.Brady Tak a před započetím úprav motoru jsem si to byl dneska nechat odbrzdit ;-) tady jsou výsledky: sorryza foto nemám pro scanner ovladače na vistu očekával jsem něco kolem 190 HP a tak 195 není špatných, po 170.000 km je ve výborné kondici A včíl může započít veledílo, přeplňovat se bude o max 0,6 bar, tedy celkem to do sání povalí 1,6 bar, vzorce hovoří velice optimisticky, tedy až o 312HP po instalaci kompresoru. Jsem ovšem nohama na zemi a i půlka z těch 117 navíc mě potěší ;-) Uvidíme co po instalaci řekne ta samá brzda To máš nějaký utahaný, ne? Když máš 152kW verzi, tak bys měl mít přes 200 koní, ne [upravil dne 17.4.08 MJSytic] Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: MJSytic To máš nějaký utahaný, ne? Když máš 152kW verzi, tak bys měl mít přes 200 koní, ne [upravil dne 17.4.08 MJSytic] Nu po 170.000 km se nesmíš moc divit, ono když byl novej taky by na brzdě nedal těch 207 HP, to je zase optimismus firmy peugeot. Navíc to jejich měření proběhlo jistě na setrváku, což mé na válcové brzdě. na setrváku není při měření žádná brzda jako je převodovka, kola apod. Ale je nutné kvůli tomu vyndat motor. Naopak, kdyby si měl alespoň trochu tucha o motorech a jejich opotřebení, přišlo by ti po té dávce km toto jako dobrý výsledek. Nikde nic neklepe, neteče, nežere olej apod. Úbytek 12-ti koní po takové dávce km je pakatel. [upravil dne 17/4/08 GOD Mr.Brady] Citovat
MJSytic Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Nu po 170.000 km se nesmíš moc divit, ono když byl novej taky by na brzdě nedal těch 207 HP, to je zase optimismus firmy peugeot. Naopak, kdyby si měl alespoň trochu tucha o motorech a jejich opotřebení, přišlo by ti po té dávce km toto jako dobrý výsledek. Nikde nic neklepe, neteče, nežere olej apod. Úbytek 12-ti koní po takové dávce km je pakatel. No tak když to má tolik najeto, tak to je jiná. Sem nemoch vědět ne? Nebo moch:myslim Každopádně 200 tis na krku a 200koní pod krkem. To je hodně slušný Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: MJSytic No tak když to má tolik najeto, tak to je jiná. Sem nemoch vědět ne? Nebo moch:myslim Každopádně 200 tis na krku a 200koní pod krkem. To je hodně slušný Když jsem napsal toto: ...po 170.000 km je ve výborné kondici... co sem tím asi myslel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.