Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Krasne.. ten zadok vyzera nenormalne dobre stym naraznikom a svetlami :).. takisto aj prahy sa hodia - jedine , ze sa nehodi ten predny naraznik.. a to uz je jedno, ci tam bude intercooler alebo nie :) proste so zvysnymi liniami auta to nesedi a nebude to pekne kym tam nedas iny naraznik, hoci tiez z velkym otvorom :)

Elektrony tiez nejake exkluzivnejsie a inak veeelmi podarena uprava...

PS: problemy s lakovnami som mal tiez... nakoniec to dopadlo tak, ze kvoli naraznikom som musel striekat cele auto :( ... lakyrnici su flakaci :(

Odesláno
Původně zaslal: dabomb

Mě se to libí tak jak to ma-respekt:potleskJedinna věc.ALe to je jen detail,kery určo už ma podchyceny.Dal bych do stejné výškove linie jak přední nárazník,tak zadní+bočni prahy.Ale jak říkám vypadá to moooc hezky:aut

Tak pro všechny pochybovače nynější i příští :bacha

Vzal své nalakované a připravené prahy a nalepil je izolačkou pro náhled. Sice jsem je dal křivě, ale pro info to stačí ne? ;)

prahy.jpg

[upravil dne 10/4/08 GOD Mr.Brady]

Odesláno

mě se líbí pouze ten přední blatník a zadní zvětla - ušetěné peníze za nárazníky a prahy bych do pořádných alu....chápu že se každému líbí něco jiného....ale ten zadní nárazník vypadá na poslední fotce evidentně tmavší než zbytek auta....

Odesláno
Původně zaslal: The_LL

souhlas \'oni\' ...jj bez tech prahu to bylo lepčí :myslim

Na druhou stranu, když už tam jsou členitý a pro někoho možná \"drsný\" nárazníky, tak už k tomu patřej i nějaký lepší prahy, než aby byly tuning nárazníky a prahy sériovky bez úpravy. \"Když už, tak rovnou všechno\" nebo se taky řiká \"Buď všechno nebo nic\", tak si vyberte. :D

Odesláno

no tak když vemu tak mi přijde že 406coupe je hezké samo o sobě !ale to co si tam narval ty se mi nelibí :papa místo těch laminatovejch nesmyslů bych koupil radši hezčí kola tod muj názor jinak motor ti chvalím ten nemá chybu :super

Odesláno

Tak a před započetím úprav motoru jsem si to byl dneska nechat odbrzdit ;-) tady jsou výsledky:

brzda.jpg

sorryza foto nemám pro scanner ovladače na vistu

očekával jsem něco kolem 190 HP a tak 195 není špatných, po 170.000 km je ve výborné kondici :roker

A včíl může započít veledílo, přeplňovat se bude o max 0,6 bar, tedy celkem to do sání povalí 1,6 bar, vzorce hovoří velice optimisticky, tedy až o 312HP po instalaci kompresoru. Jsem ovšem nohama na zemi a i půlka z těch 117 navíc mě potěší ;-) Uvidíme co po instalaci řekne ta samá brzda :papa

Odesláno
Původně zaslal: GOD Mr.Brady

Tak a před započetím úprav motoru jsem si to byl dneska nechat odbrzdit ;-) tady jsou výsledky:

sorryza foto nemám pro scanner ovladače na vistu

očekával jsem něco kolem 190 HP a tak 195 není špatných, po 170.000 km je ve výborné kondici :roker

A včíl může započít veledílo, přeplňovat se bude o max 0,6 bar, tedy celkem to do sání povalí 1,6 bar, vzorce hovoří velice optimisticky, tedy až o 312HP po instalaci kompresoru. Jsem ovšem nohama na zemi a i půlka z těch 117 navíc mě potěší ;-) Uvidíme co po instalaci řekne ta samá brzda :papa

To máš nějaký utahaný, ne? Když máš 152kW verzi, tak bys měl mít přes 200 koní, ne :D

[upravil dne 17.4.08 MJSytic]

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

To máš nějaký utahaný, ne? Když máš 152kW verzi, tak bys měl mít přes 200 koní, ne :D

[upravil dne 17.4.08 MJSytic]

Nu po 170.000 km se nesmíš moc divit, ono když byl novej taky by na brzdě nedal těch 207 HP, to je zase optimismus firmy peugeot. Navíc to jejich měření proběhlo jistě na setrváku, což mé na válcové brzdě. na setrváku není při měření žádná brzda jako je převodovka, kola apod. Ale je nutné kvůli tomu vyndat motor.

Naopak, kdyby si měl alespoň trochu tucha o motorech a jejich opotřebení, přišlo by ti po té dávce km toto jako dobrý výsledek. Nikde nic neklepe, neteče, nežere olej apod. Úbytek 12-ti koní po takové dávce km je pakatel. :D

[upravil dne 17/4/08 GOD Mr.Brady]

Odesláno

Nu po 170.000 km se nesmíš moc divit, ono když byl novej taky by na brzdě nedal těch 207 HP, to je zase optimismus firmy peugeot. Naopak, kdyby si měl alespoň trochu tucha o motorech a jejich opotřebení, přišlo by ti po té dávce km toto jako dobrý výsledek. Nikde nic neklepe, neteče, nežere olej apod. Úbytek 12-ti koní po takové dávce km je pakatel. :D

No tak když to má tolik najeto, tak to je jiná. Sem nemoch vědět ne? Nebo moch:myslim

Každopádně 200 tis na krku a 200koní pod krkem. To je hodně slušný:super

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

No tak když to má tolik najeto, tak to je jiná. Sem nemoch vědět ne? Nebo moch:myslim

Každopádně 200 tis na krku a 200koní pod krkem. To je hodně slušný:super

Když jsem napsal toto:

...po 170.000 km je ve výborné kondici...:myslim co sem tím asi myslel :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...