Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Původně zaslal: Jindras

Ono proč tam není je klasicky jak to u automobilek bývá šetření nákladů,což se dělo a dít bude-když tam není co krýt-proč ho tam dávat...

Kdyby tam nebylo co krýt, tak se ani na vrchloný verze výbavy (XS a lepší) taky nedával. ;)

No stiflere, podla mna to moc nezalezi na vybave. Ja mam 98 cku, 1.4 benzin v obycejnim XNku, a ten plastovy podbeh tam mam od vyrobi :P A to mam jen XN ko :P

Odesláno

Tak daval jse a nebo ne ? Deda ma Break z roku 2000 a take ho nema od funglovky.

Neschazi take teda i plechovy drzacek na vnitrku prahu. Jak drzi plastovy nadkoli ?

To by jse tam muselo z plechu dodelat ?

Odesláno

Ahojte. Ja som kúpil tento podbeh, ako je na úplne hornom obrázku na Slovensku za 375,. Sk s daňou v D.Kubíne. Je to origo výrobok \"made in Polsko\". To ako vyzerá a ako bude slúžiť sa uvidí až neskôr, ale za tie peniaze si myslím, že to primerane poslúži. Trápi ma ale iná vec v súvislosti s týmto podbehom. Neviem, akým spôsobom ho tam čo najjednoduchšie a hlavne bez nejakých \"tvrdých zásahov\" do karosérie auta primontovať. Nerád by som vŕtal do karosérie nové diery. Peugeoty majú pomerne slušnú povrchovú úpravu plechov, takže by som nechcel na úkor podbehu znehodnotiť zbytok karosérie, pretože si myslím že blatníky sú hlavne v zime veľmi namáhané časti auta a preto tá obava. Ak má niekto praktickú skúsenosť so zakladaním podbehu a myslí si, že by mi a ostatným vedel poradiť, tak mu budem vďačný. Potešia aj nejaké fotky.

[upravil dne 22/9/08 rolis7]

Odesláno

Já jsem breaka měl taky z roku 1998,nebyl tam nten podběh-než abych tam bastlil a ohýbal repliku,perfektně jsem celý podběh vyčistil a natřel plastizolovým přípravkem Body a i tak to bylo dobře chráněné-ono ty repliky musí být tam perfektně ustavené-kolikrát se stane,že dřou do lemu blatníku a více ho požkozují-myslím orig.nástřiky,než kdyby tam nebyly-doporučuji raději tam nic než orig nedávat....

Odesláno

Podběh ti neshnije,ten plastový podběh se montuje hlavně kvuli sloupku nad podběhem v místě kde je uchycen zadní levý bezp. pás s naviječem. Je to tam asi špatně ošetřené a koroze se tomu místu nevyhne a pokračuje až k prahu.Kdo to opravoval určitě ví o čem píši.Po opravě je dobrý ten plast namontovat i když to ošetříš plastizolem,tlumexem atd. nikdy to nebude jak z fabriky.A samozřejmě je lepší namontovat ho tam dřív než opravovat korozi.Stačí odejmout plast levého zadního sloupku i z koberečkem až ke střeše a hned uvidíš jestli tvůj peugeot začíná rezivět. A jestli neni tak tak ti gratuluji ,ale počítej s tím že to brzy začne hlavně u vozů do r.v. 98. Proto radši plast z Polska za 400 kila než koroze.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

ten plast dy se mi taky siknul......nedavno jsem opravoval ten sloupek...presne, jak pise MIO....ale myslim, ze se povedlo...fotky sem ale snad ani davat nebudu...:aut.....

Stife, mas ten podbeh z XSicka? :)

Akorat me jen zarazi, ze se tu nikdo nezminil o tom, ze v tom sloupku je hadicka (asi odvod vody z ele. stresniho okna).....prave, kdyz se tam dostane bahno a do toho ta voda z hadicky......jestli to radsi nenechat otevreny....:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...