Stifler Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: OK406 Já mám taky výfuk vyrobení v Polsku a zatím pohoda. Výfuk a podběh může bejt kvalitově úplně něco jinýho, ikdyž je to oboje z Polska Citovat
chotemicak Odesláno 4. červenec 2008 Autor Odesláno 4. červenec 2008 Jasná zpráva jednou za čas to sundám a mrknu na to co to dělá a když tam přecejen nějaký bordel bude tak to vywapkuju. Šlo hlavně o to aby nelítal binec až nahoru do sloupku a tam to pak nehnilo. Už se tu pár shnilejch podběhů řešilo, tak jsem tomu chtěl zabránit dokud je čas. Citovat
OK406 Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Pokud se nepletu, tak originál podběh není nikterak zvlášť utěsnění. Hlavní je, aby to plnilo svou funkci. Citovat
306xn Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Tak uz som ho zohnal aj na slovensku,chlapci z IKKolor-u to zohnali tak im za to dakujem:super Citovat
Jindras Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Na breaky se nedával,alespoň u typů1997-1999,to se schválně kouknu,jinak hatchbagy 5D to maj,sedany taky a jak psal někdo,že to měl schnilé-u Peugota se to moc nevidí-možná to byla před tím havárka? Citovat
Stifler Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: Jindras Na breaky se nedával,alespoň u typů1997-1999,to se schválně kouknu,jinak hatchbagy 5D to maj,sedany taky a jak psal někdo,že to měl schnilé-u Peugota se to moc nevidí-možná to byla před tím havárka? No, shnilé.....pozink je podle mě jen zvenku a když ti začne hnít plech z druhé strany, tak nenaděláš nic. Ten podběh tam neni jen na parádu Citovat
chotemicak Odesláno 24. červenec 2008 Autor Odesláno 24. červenec 2008 Ono se to, že to tam rezne nevidí, protože tam do těch míst ani moc vidět nejni. Je to až nahoře ve sloupku, tam co je horní uchycení bezp.pásu zad. sedaček. Člověk se tam musí docela zkroutit a ještě mít v ruce baterku. Citovat
EXI.60 Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Francouzi ví že nejvíc soli a nečistot je po pravé straně silnice,to všichni víme taky.Asi jim přišlo zbytečný dávat plast.podběh na levou stranu,která dostává o hodně mín zabrat. Citovat
Jindras Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Jak se tady píše o těch plastových podběhách,kouknět do auto kelly,měly by tam být-některé repliky překrývají také lem zvenku,ale ten bordel se tam najde vždycky-originál je přichycený plast.rapidkami a trochu se tam hýbe,je to taková ošemetná otázka,ale karoserie Peugot snesou dost... Citovat
306xn Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Tak uz som ho aj ja nahodil (konecne bol cas) a teplovzduska to spravila uplne good:super Citovat
hejnej Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Mám od jara P306 Break r99 a levý zadní nadkolí jsem sháněl. Měl jsem podezření, že Pažout utrpěl nějakou újmu. A koukám, že to tam asi není už z výroby. Vůbec mě nenapadlo, že by ty kluci francouzský takhle šetřili a dali to jen na jednu stranu! Citovat
306xn Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Podla mna by to nedavali ani na pravu stranu keby tam nebolo to hrdlo nadrze:D Citovat
chotemicak Odesláno 23. srpen 2008 Autor Odesláno 23. srpen 2008 Tak jsem ho zkoušel jen tak pro kontrolu sundat a je to tam spíš jen zaprášený než že by se tam držel nějakej humus takže zatím spokojenost. :super Citovat
Radess Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Původně zaslal: Stifler Tohle mi moc nepříjde jako originál podběh na 306ku. Já mam oba zadní na GTičku a mam i oba zadní z XSička, ale ani jeden nevypadá tak, jako ten tvuj na fotkách. Buď to máš nějakou divnou repliku nebo je to nějaký homemade nebo podběh z jinýho auta (i matroš má jinej povrch než origo podběhy), ale nevim, nechci ti kazit radost. Stife a nechceš se těch podběhů z XSíčka zbavit? Citovat
Stifler Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Původně zaslal: Radess Původně zaslal: Stifler Tohle mi moc nepříjde jako originál podběh na 306ku. Já mam oba zadní na GTičku a mam i oba zadní z XSička, ale ani jeden nevypadá tak, jako ten tvuj na fotkách. Buď to máš nějakou divnou repliku nebo je to nějaký homemade nebo podběh z jinýho auta (i matroš má jinej povrch než origo podběhy), ale nevim, nechci ti kazit radost. Stife a nechceš se těch podběhů z XSíčka zbavit? No, mohl bych. Citovat
martan01 Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Jeee tady resite podbehy jako jaa. Uz jsem okoukal snad vsechny 306ky v okoli za posledni tyden. Pomalu jsem sem sebe presvedcoval ze tam ten plast neptri. Zbytek plastu co je u narazniku nevypada jako odlomen. Takze ma 306 Break plast samozrejme NEMA dedova 306 Break R.V 00 take plast nema a deda podeziral nekoho v servise ze jsi ho nechal. Bratrova 306 plast take nema. Takze uz to nemusim resit . Citovat
Jindras Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Ono proč tam není je klasicky jak to u automobilek bývá šetření nákladů,což se dělo a dít bude-když tam není co krýt-proč ho tam dávat... Citovat
Stifler Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Původně zaslal: Jindras Ono proč tam není je klasicky jak to u automobilek bývá šetření nákladů,což se dělo a dít bude-když tam není co krýt-proč ho tam dávat... Kdyby tam nebylo co krýt, tak se ani na vrchloný verze výbavy (XS a lepší) taky nedával. Citovat
ananas Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 videl jsem ho u peugeot 306 combi 2.0 D rok by nad 98...takze sehnat by mel jit...i kdyz to bude na vrakacich asi zhavy zbozi... Citovat
OK406 Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 :myslim není důležité, jestli je to originál či ,,druho výroba\" ale hlavně, že to plně plní svou funkci!! A o to vlastně jde nebo ne??? [upravil dne 20/9/08 OK406] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.