Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Já mám taky výfuk vyrobení v Polsku a zatím pohoda.;)

Výfuk a podběh může bejt kvalitově úplně něco jinýho, ikdyž je to oboje z Polska ;)

Odesláno

Jasná zpráva jednou za čas to sundám a mrknu na to co to dělá a když tam přecejen nějaký bordel bude tak to vywapkuju. Šlo hlavně o to aby nelítal binec až nahoru do sloupku a tam to pak nehnilo. Už se tu pár shnilejch podběhů řešilo, tak jsem tomu chtěl zabránit dokud je čas.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Na breaky se nedával,alespoň u typů1997-1999,to se schválně kouknu,jinak hatchbagy 5D to maj,sedany taky a jak psal někdo,že to měl schnilé-u Peugota se to moc nevidí-možná to byla před tím havárka?

Odesláno
Původně zaslal: Jindras

Na breaky se nedával,alespoň u typů1997-1999,to se schválně kouknu,jinak hatchbagy 5D to maj,sedany taky a jak psal někdo,že to měl schnilé-u Peugota se to moc nevidí-možná to byla před tím havárka?

No, shnilé.....pozink je podle mě jen zvenku a když ti začne hnít plech z druhé strany, tak nenaděláš nic. Ten podběh tam neni jen na parádu ;)

Odesláno

Ono se to, že to tam rezne nevidí, protože tam do těch míst ani moc vidět nejni. Je to až nahoře ve sloupku, tam co je horní uchycení bezp.pásu zad. sedaček. Člověk se tam musí docela zkroutit a ještě mít v ruce baterku. :papa

Odesláno

Francouzi ví že nejvíc soli a nečistot je po pravé straně silnice,to všichni víme taky.Asi jim přišlo zbytečný dávat plast.podběh na levou stranu,která dostává o hodně mín zabrat.

Odesláno

Jak se tady píše o těch plastových podběhách,kouknět do auto kelly,měly by tam být-některé repliky překrývají také lem zvenku,ale ten bordel se tam najde vždycky-originál je přichycený plast.rapidkami a trochu se tam hýbe,je to taková ošemetná otázka,ale karoserie Peugot snesou dost...

• O 3 týdny později...
Odesláno

Mám od jara P306 Break r99 a levý zadní nadkolí jsem sháněl. Měl jsem podezření, že Pažout utrpěl nějakou újmu. A koukám, že to tam asi není už z výroby. Vůbec mě nenapadlo, že by ty kluci francouzský takhle šetřili a dali to jen na jednu stranu!

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Tohle mi moc nepříjde jako originál podběh na 306ku. Já mam oba zadní na GTičku a mam i oba zadní z XSička, ale ani jeden nevypadá tak, jako ten tvuj na fotkách. Buď to máš nějakou divnou repliku nebo je to nějaký homemade nebo podběh z jinýho auta (i matroš má jinej povrch než origo podběhy), ale nevim, nechci ti kazit radost. ;):papa

Stife a nechceš se těch podběhů z XSíčka zbavit?:)

Odesláno
Původně zaslal: Radess

Původně zaslal: Stifler

Tohle mi moc nepříjde jako originál podběh na 306ku. Já mam oba zadní na GTičku a mam i oba zadní z XSička, ale ani jeden nevypadá tak, jako ten tvuj na fotkách. Buď to máš nějakou divnou repliku nebo je to nějaký homemade nebo podběh z jinýho auta (i matroš má jinej povrch než origo podběhy), ale nevim, nechci ti kazit radost. ;):papa

Stife a nechceš se těch podběhů z XSíčka zbavit?:)

No, mohl bych. :myslim:D

• O 4 týdny později...
Odesláno

Jeee tady resite podbehy jako jaa. Uz jsem okoukal snad vsechny 306ky v okoli za posledni tyden.

Pomalu jsem sem sebe presvedcoval ze tam ten plast neptri. Zbytek plastu co je u narazniku nevypada jako odlomen.

Takze ma 306 Break plast samozrejme NEMA

dedova 306 Break R.V 00 take plast nema a deda podeziral nekoho v servise ze jsi ho nechal.

Bratrova 306 plast take nema.

:super Takze uz to nemusim resit .

Odesláno
Původně zaslal: Jindras

Ono proč tam není je klasicky jak to u automobilek bývá šetření nákladů,což se dělo a dít bude-když tam není co krýt-proč ho tam dávat...

Kdyby tam nebylo co krýt, tak se ani na vrchloný verze výbavy (XS a lepší) taky nedával. ;)

Odesláno

:xvul:myslim není důležité, jestli je to originál či ,,druho výroba\" ale hlavně, že to plně plní svou funkci!! A o to vlastně jde nebo ne???

[upravil dne 20/9/08 OK406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...