urdemala Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Kdyby někoho zajímalo, jak se jezdí s xenonama v teplých barvách... Xenony jsem chtěl, v noci jezdim hodně často, ale ty domodra mi připadaj šílený, no prostě hnusí se mi to, a zvlášť na francouzskym autě, že :-) Takže jsem zvolil 3500 K, šel bych ještě níž, ale trh nabídl tuhle možnost jako nejschůdnější.. Jinak podle těch fotek ta barva vypadá dost žluá, ve skutečnosti to je vybledleší. V podstatě se udává, že barva má být zlatá a docela to sedí, myslim, že zlatý metalíze by tyhle výbojky sakra sekly. Citovat
urdemala Odesláno 3. duben 2008 Autor Odesláno 3. duben 2008 jedna hnusná fotka (foceno s bleskem, aby barva silnice nebo co to je za cestu byla pokud mozno reálná) [upravil dne 3.4.2008 urdemala] Citovat
urdemala Odesláno 3. duben 2008 Autor Odesláno 3. duben 2008 kdyby někdo nevěděl, kde se dají sehnat, napište uživateli Fx, rád poradí Citovat
nanux Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Nejsem na teplý barvy, ale uznávám že cestu to osvětluje dobře... Citovat
jp Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Jak se tak na to dívam moje standart H7 jsou supr, svítí skvěle, daleko, každý kdo sedne do 406 řekne, jak mi to pěkně svítí proti jeho autu jiné značky. Když se dívam na obrázky, jsou to vyhozený peníze, vo nic líp to nesvítí, co bych určitě nesnesl, je to buď modrý nebo žlutý světlo. Citovat
Michal.B Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 sice ja shanim 6000k,ale mužeš napsat kde a za kolik si je koupil Citovat
urdemala Odesláno 3. duben 2008 Autor Odesláno 3. duben 2008 jp: fotky jsem dělal ještě než mi seřizovali světla, takže každý šlo trochu jinam, no musim říct, že 406 nebo aspoň ta moje nijak zvlášť dobře nekreslí. rozhodně xenony vs. žárovky ocení každej, kdo cestuje přes noc, je to hodně znát. A ta investice oproti horšímu výhledu a častější výměně dobrých žárovek je podle mě výhodná. Michal. B: napiš uživateli Fx Citovat
Guest servisman Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 nevím jsem ale zvyklej na světlejší do těchto bych zásadně já nešel,ale to je o zvyku:) Citovat
nanux Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Mno a za kolik jsi tedy pořídil se vším všudy? Citovat
Ferry Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 je pravda ze pri foceni hodne zalezi na nastaveni WhiteBalance ve fotaku, takze to muze pak hodne barvu zkreslit, ale tohle mi prijde jak svetlo z tech zlutych zarovek co se davaj do mlhovek, ja si xenony daval kvuli tomu abych mel svetlo co nejbelejsi, z tohodle by me za chvili asi bolely oci, prijde mi to hrozne unavujici barva, takze ja jsem jedine pro xenon 5000-6000K [upravil dne 3/4/08 Ferry] Citovat
urdemala Odesláno 3. duben 2008 Autor Odesláno 3. duben 2008 jasně, záleží na nastavení barvy světla, ale neni to sranda, zvlášť na levným foťáku kterej touhle funkcí nedisponuje :-) jinak oči fakt nebolí, vem si že halogeny sou s barvou někde na 4000, takže ten rozdíl je fakt malej Citovat
Martin.405 Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 do žlutějších než dělaj normální žárovky bych teda nešel, minimálně bych bral asi 4300k tohle mi příjde fakt moc, ale neviděl sem to v reálu takže nemůžu posoudit.. proti gustu žádný destilát Citovat
MJSytic Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Původně zaslal: Ferry je pravda ze pri foceni hodne zalezi na nastaveni WhiteBalance ve fotaku, takze to muze pak hodne barvu zkreslit, ale tohle mi prijde jak svetlo z tech zlutych zarovek co se davaj do mlhovek, ja si xenony daval kvuli tomu abych mel svetlo co nejbelejsi, z tohodle by me za chvili asi bolely oci, prijde mi to hrozne unavujici barva, takze ja jsem jedine pro xenon 5000-6000K [upravil dne 3/4/08 Ferry] JJ, tobě to svítí fakt dobře Ale nemůžu si pomoct, když jste tenkrát jeli s Jardou k nám, tak od tý křižovatky jsem proti vám nic neviděl:D Prostě to oslnění tam je:bacha:myslim Citovat
MatrixChose Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Mě osobně žlutá barva opravdu vadí. I doma mám radši zářivky a to se studenou barvou světla než klasický žárovky. Hold každej je na něco jinýho Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.