KoudaK Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Tak jsem si pohrával s myšlenkou hromadnýho navštívení jednoho z muzea Peugeot ve Francii. A to:Sochaux nebo Champs-Elysées v Paříži. Sochaux 1220 km. Champs... 1400 km. Pátral jsem po pronájmu autobusu (49 míst) i s řidičem a zjištěná suma byla 60 000,- Když by nás jelo 49 lidí tak by to činilo 1224 kč jízdenka na osobu plus vlezní lupen. Takže se táži jestli by se tady našlo 48 (ten jeden su já) lidí kteří by měli zájem o tenhle výlet a nebo si myslíte,že je to ptákovina? Citovat
aka Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 no, tak muzeum je pekny(sochaux), ale jenom tam by me asi nikdo nedonutil kdyz uz, tak bych tam aspon pobyla, mrkla i do nedalekych mulhouse, kde je automuzeum a tak Citovat
peugeotkovic Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 mně je v autobuse fakt špatně.. Citovat
KoudaK Odesláno 31. březen 2008 Autor Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: aka no, tak muzeum je pekny(sochaux), ale jenom tam by me asi nikdo nedonutil kdyz uz, tak bych tam aspon pobyla, mrkla i do nedalekych mulhouse, kde je automuzeum a tak Řidič by tam musel mít povinnou 9 hodin pauzu.. Takže trošku by jsme se tam zdržet museli... Citovat
jarajarda Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: aka no, tak muzeum je pekny(sochaux), ale jenom tam by me asi nikdo nedonutil kdyz uz, tak bych tam aspon pobyla, mrkla i do nedalekych mulhouse, kde je automuzeum a tak Řidič by tam musel mít povinnou 9 hodin pauzu.. Takže trošku by jsme se tam zdržet museli... A hele...to je hodně zajímavý Já bych jel:) Citovat
Bohouš Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Peugeot muzeum mě láká už delší dobu.......:roll Ale nevím jestli naplníme autobus Citovat
dzavel Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Kdyby se vyjíždělo z Ostravy, tak bych aji jel:) Citovat
daja535 Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 jo z Ostravy to bych jel taky a otec taky daja535 Citovat
MJSytic Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Pokud pojedete přes Prahu (jako že asi jo ) tak já a mladá by jsme se připojili Citovat
janča205 Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 No tak jestli bych nebyla zrovna v práci tak bych taky jela:D Citovat
barenst Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Konecne dobry napad , z Ostravy se taky hlasim Citovat
KoudaK Odesláno 1. duben 2008 Autor Odesláno 1. duben 2008 No vyjíždělo by se z Brna od Grandu a jelo by se přes Prahu.. Takže pro ostravské kolegy by asi zůstavala v potas ta věc,že by dojeli z Ostravy do Brna rychlíkem.. A z Ostravy do Brna jedna jízdenka tuším 200 kč a myslím si,že i při koupi zpáteční jízdenky je tam nějaká sleva... To Bohouš: Vnuknul si mi myšlenku zeptat se ho jestli nemá mikrobus.. Menší dostavník=menší cena... Zjistím to... Citovat
Maverick Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Kdyby mi v práci dali dovču, tak bych asi jel taky:mrk Citovat
KoudaK Odesláno 1. duben 2008 Autor Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: Mefisto86 Kdyby mi v práci dali dovču, tak bych asi jel taky:mrk Kdyžby se akce vydařila a naplnil se autobus nebo mikrobus tak by se dalo asi měsíc dopředu vědět aby jste si mohli zajistit dovolenou nebo volnou sobotu... Ale to jestli se pojede v pátek nebo v sobotu se ještě neví. To záleží na otevíračce muzea... Citovat
raydowe Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 velmi zaujimave. Do pariza by som sa s priatelkou isiel velmi rad pozriet. Keby sa islo do champs tak silne uvazujem :potlesk Citovat
mk405 Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 taky bych možná jel (zaleží na termínu) a kdyby se třeba udělala zastavka na Eifelovce tak by to bylo zajímavý Citovat
Béďa Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Sochaux bych asi klidne navstivil ale v Parizi jsem byl minuly rok takze to asi nee.. Citovat
MatrixChose Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Tak to je sakra dobrej nápad. Ale něco takovýho podniknout není jentak. Já se hlásím na muzeum a Eifelovku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.