Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si pohrával s myšlenkou hromadnýho navštívení jednoho z muzea Peugeot ve Francii.

A to:Sochaux nebo Champs-Elysées v Paříži.

Sochaux 1220 km.

Champs... 1400 km.

Pátral jsem po pronájmu autobusu (49 míst) i s řidičem a zjištěná suma byla 60 000,-

Když by nás jelo 49 lidí tak by to činilo 1224 kč jízdenka na osobu plus vlezní lupen.

Takže se táži jestli by se tady našlo 48 (ten jeden su já) lidí kteří by měli zájem o tenhle výlet a nebo si myslíte,že je to ptákovina?

Odesláno

no, tak muzeum je pekny(sochaux), ale jenom tam by me asi nikdo nedonutil :) kdyz uz, tak bych tam aspon pobyla, mrkla i do nedalekych mulhouse, kde je automuzeum a tak :)

Odesláno
Původně zaslal: aka

no, tak muzeum je pekny(sochaux), ale jenom tam by me asi nikdo nedonutil :) kdyz uz, tak bych tam aspon pobyla, mrkla i do nedalekych mulhouse, kde je automuzeum a tak :)

Řidič by tam musel mít povinnou 9 hodin pauzu.. Takže trošku by jsme se tam zdržet museli...

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

Původně zaslal: aka

Řidič by tam musel mít povinnou 9 hodin pauzu.. Takže trošku by jsme se tam zdržet museli...

A hele...to je hodně zajímavý:super Já bych jel:)

Odesláno

No vyjíždělo by se z Brna od Grandu a jelo by se přes Prahu.. Takže pro ostravské kolegy by asi zůstavala v potas ta věc,že by dojeli z Ostravy do Brna rychlíkem.. A z Ostravy do Brna jedna jízdenka tuším 200 kč a myslím si,že i při koupi zpáteční jízdenky je tam nějaká sleva...

To Bohouš: Vnuknul si mi myšlenku zeptat se ho jestli nemá mikrobus.. Menší dostavník=menší cena... Zjistím to...:super

Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

Kdyby mi v práci dali dovču, tak bych asi jel taky:mrk

Kdyžby se akce vydařila a naplnil se autobus nebo mikrobus tak by se dalo asi měsíc dopředu vědět aby jste si mohli zajistit dovolenou nebo volnou sobotu...

Ale to jestli se pojede v pátek nebo v sobotu se ještě neví. To záleží na otevíračce muzea...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...