Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No ono se dá koupit na ND, ale marně přemýšlím, co by bylo v tomto případě možné použít jako ND....možná by majitel potřeboval jeden mozek na ND, jeho je zjevně před GO...vzít třeba auto ve šrot stavu na nějaký terénní okruh, budiž, ale tohle bezcílný jednání mi nějak uniká....:roll

Odesláno
Původně zaslal: renm

zas buďte rádi že demoluje jen auta a plechy...mohl by dělat horší věci...Třeba likvidovat cizí majetek,nebo někoho zmrzačit...přeci jen je to jeho když to koupil a může si s tím dělat co chce...je to prasárna ale je to tak...:roll

S tímto názorem bych na tuto \"vraždu auta\" vzpomínal, protože jen takhle to jde odůvodnit.

Odesláno

Kus pici na tyci. Patrilo by mu dat po rypaku za takovy picoviny.To je presne pripad parchantu co jim fotrik caluje na co si vzpomenou a takhle to vypada. Tu Mi 16 mohl dat nekdo rozumnej dohromady a kdovi jak dlouho s nil jezdit

Odesláno

To Sabriel: měl sem za to, že borci ze Štatlu nepůjdou Moravákom a Slezanom po krku...nevím, proč by se to mělo vázat na Ostravskou státní příslušnost:-))) A taky Sektorovo auto nevypadá na to, že by někde likvidoval Mi16...co myslíš? Nebo spíš zkus myslet, než něco napíšeš....:nevim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Strcit tomu kokotovi do prdele destnik a otevrit ho!!! Zrejme opravdu vymrdanec, ktery nevi co ma (mel)v ruce... Nasrat mu do rukou idiotovi...:bacha:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...