Kdo Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Jo, chvilku mi trvalo než mě to trklo, bude samozřejmě stejný z obou stran, jen pruhy jsou pak levý a pravý, takže runy se otočí. No a proto mě zarazilo, jak v tom článku psali, že by autor původního návrhu z VHÚ neudělal runy. Cituji: \"Původní návrh vyrobil další pracovník VHÚ Pavel Holý. \"Je to špičkový výtvarník, který má velké renomé a vystavuje i v zahraničí. Ten by neudělal takovou zrůdnost,“ dodal Stehlík.\" Pokud bys auto s jeho návrhem otočil, logicky tam budou. Přečtěte se tenhhle článek a jeho návrh si představte na druhé straně vozu: Původně zaslal: Radek Hurvajz http://www.novinky.cz/clanek/136603-novy-design-policejnich-aut-je-zrejme-plagiat.html [upravil dne 3.4.08 Kdo] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. duben 2008 Autor Odesláno 3. duben 2008 Možná že je to nakonec ten jeho výtvor, a když se zjistilo že jsou tam runy tak se vypustilo že to někdo okopíroval aby to nebylo na něho:D Citovat
bigosak Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 No jsem zvědavej s čím 6.6.2008 přijedou do Prahy:D:D:D Citovat
Majar Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: bigoš No jsem zvědavej s čím 6.6.2008 přijedou do Prahy:D:D:D Nová skupina nebo přebarvená stará?:D:D Citovat
OK406 Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Tak k tomuto vyjádření už není co dodat!!! Už je možné všechno!!! Nikdo nic neudělal a o nic se nejedná!! Daňový poplatník bezřečí zaplatí!!! I nu ještě že má Spravedlnost zavázané oči!!! O propagaci se nejedná a vše je v pořádku. Pouze občan špatně vidí!!!:bacha Citovat
bigosak Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Původně zaslal: Majar Původně zaslal: bigoš No jsem zvědavej s čím 6.6.2008 přijedou do Prahy:D:D:D Nová skupina nebo přebarvená stará?:D:D Jaká přebarvená stará, stará ale stejně nabarvená (tedy aspoň doufám):mrk Citovat
OK406 Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Berkoff hh, protect and serve to huz sem nekde v NY videl = chránit a sloužit Česká verze se trochu slabší. Já bych dal městské \"Botičkovat a otravovat\", státním \"Zběžně prohlížet a bouračky řešiti\" A nebude to do budoucna \"chránit a souložit\" aby nás bylo víc?:D Tak už je to i na internetu různé nápisy na vozidlech. Citovat
Kdo Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: jarajarda A nebude to do budoucna \"chránit a souložit\" aby nás bylo víc?:D To by šlo pro zbytek populace, tedy pro NÁS ale v případě služebního styku bych nechal podmínkou soulože důsledné chránit, aby nebylo vic JICH. Možná bych to \"a\" ještě nahradil \"když\". [upravil dne 11.4.08 Kdo] Citovat
peugeotkovic Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: peugeotkovic no nejsou tyhle hezké..? Citovat
Péťa Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Taky pěkné (doprovodné vozidlo nadměrného nákladu): [upravil dne 18.7.08 Peta] Citovat
peugeotkovic Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: Peta Taky pěkné (doprovodné vozidlo nadměrného nákladu): http://www.policie.cz/SCRIPT/ViewImage.aspx?id=17803 [upravil dne 18.7.08 Peta] ale ve stříbrné už by tak pěkné nebylo:roker jako ale v momentě kdy přifrčeli a vyskákali z toho auta a rázným krokem se hnali k nám k lodi se mě až rozklepaly nohy při představě že se profláklo že mám neplatný pas a že jdou po mně Citovat
Marcel505 Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: peugeotkovic v čem jezdí chorvaté To neznamená, že v tom nemůžeme jezdit taky... Se tam na dovolený zhulákat, tak nás asi taky svezou... Citovat
peugeotkovic Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: peugeotkovic v čem jezdí chorvaté To neznamená, že v tom nemůžeme jezdit taky... Se tam na dovolený zhulákat, tak nás asi taky svezou... a víš,že jsem tam vlastně neviděla opilého turistu..? my si s kámoškou objednali tu poslední noc u stolu každá po dva grepové drinky po 30kun:mrk no dalo se vám to cucat:P:super to už jsme musely ty poslední kuny za něco utratit tak nás napadlo tu naši úžasnou,společnou dovolenou oslavit:aut Děcka má skvělé,je s něma legrace-naučila jsem je jednoduchou hru s kartama tak jsme hrávali všude kde se dalo bo toho furt neměly dost jak je to bavilo:aut No a na rok jedem zase asi spolu.A zase bez chlapů:super [upravil dne 18.7.2008 peugeotkovic] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.