Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska jsem si měnil zimáky za letňáky a mám dotaz.

Ve vzorku zimáků mám v gumě v těch úzkejch mezírkách spoustu malejch šutříků cca 1 až 3 mm. Zkoušel jsem je opatrně vytahovat šroubovákem - jde to ale pomalu.

Má to cenu se s tím sr*t a vytahovat ty zatracený šutříky nabo je tam nechat do další sezóny ???

Odesláno

Jasnovidec: máš POLARIS (bez ozn. čísla).

Taky mi to dělalo, a na silnici to dělalo docela hluk. Tak jsem to vytáhl, tenkou pinzetou, přes 2 hodiny práce. Úplně zbytečně, za chvíli tam byly zas. Tyto pneu mají asi blbý sklon mezírky.

[upravil dne 30.3.2008 P607Olda]

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Jasnovidec: máš POLARIS (bez ozn. čísla).

Taky mi to dělalo, a na silnici to dělalo docela hluk. Tak jsem to vytáhl, tenkou pinzetou, přes 2 hodiny práce. Úplně zbytečně, za chvíli tam byly zas. Tyto pneu mají asi blbý sklon mezírky.

[upravil dne 30.3.2008 P607Olda]

Ne ne, jsou to KRISALP KLEBER rozměru 185/65 R14.

Sdědil jsem je po bývalým majiteli \"Pažouta\", ani nevím kdo je vyrábí (doufám že ne nějací rákosníci).

Každopádně děkuji za odpovědi - na šutříky se vybodnu.

Guest servisman
Odesláno

vyndávám jen větší kamínky a další co tam nepatří hřebík či jiné co by poškodilo pneu.

Odesláno

Před uložením zimních (letních) pneu, tak vyndám malým šroubováčkem kamínky a pak celé kolo umyji. Pokud jsou to zinmí plechy, tak je i ocelovým kartáčem přejedu a nanatřu a uložím vodorovně v garáži na starou pneu, aby neležely přímo na zemy.

post-0-14109599711022_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...