Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte vsetci. vcera som bol vymenit rozvody a teraz mi ide auto hlucnejsie ako pred vymenov.je to normalne a casom to prejde,alebo to nie je celkom dobre urobene?mal uz niekto taky pripad??

Odesláno
Původně zaslal: pgt306

ahojte vsetci. vcera som bol vymenit rozvody a teraz mi ide auto hlucnejsie ako pred vymenov.je to normalne a casom to prejde,alebo to nie je celkom dobre urobene?mal uz niekto taky pripad??

pokud mas diesel tak si chvilku sleduj spotebu ,pokud se zvedla mas pootocene cerpadlo,ale nemusi zalezi co je to za zvuk

Odesláno

mne po vymene hucia rozvody koli tomu ze tam ma ist makky rozvodak, Daico tusim a mam tam tvrdsi Continental..ale inak by to nemalo mat vplyv. Inak co sa tyka hlucnosti a vibracii, pozri sa na pohon prislusenstva, to je vecny problem...ja sice nemam dvojhmotny zotrvacnik, ale vybite ulozenie a tlmic pri alternatore a stoji to nehorazne prachy:/

Odesláno
Původně zaslal: 21Grams

mne po vymene hucia rozvody koli tomu ze tam ma ist makky rozvodak, Daico tusim a mam tam tvrdsi Continental.....

No to je pěkná kravina, tohle.

Odesláno
Původně zaslal: pgt306

nie je to ziadny nezvycajny zvuk.len ked idem do otacok,tak to huci viac ako predtym.ako keby to bolo silno naspanovane.mam 2,0 hdi

Bude to velmi pravděpodobně přepnuté, HDI, když je uděláš podle měřáku, jsou pocitově docela plandavé....

Odesláno
Původně zaslal: oddie

mne po vymene hucia rozvody koli tomu ze tam ma ist makky rozvodak, Daico tusim a mam tam tvrdsi Continental.....

Kde ty lidi na takovýhle kraviny choděj? Už jsem slyšel hodně, ale tohle je pro mě novinka! Asi klasika JPP....:aut

Odesláno
Původně zaslal: Hafity

Původně zaslal: oddie

Kde ty lidi na takovýhle kraviny choděj? Už jsem slyšel hodně, ale tohle je pro mě novinka! Asi klasika JPP....:aut

Ludia na to chodia do siete servisov autofrance, ktoru mi tu dakto velmi odporucal..ja len pisem co mi bolo povedane...remen sa vymeni, ak to pomoze, daco na tom bolo. Ak nie, zozbijem technikovi hubu lebo s tym siel na mna jak na jasnu vec. A samozrejme nezaplatim:roker

Odesláno

uz sa mi zda ako keby to islo tichsie a mozno som si na ten zvuk len uz zvykol:))) no neviem a ak by bol ten rozvodak viac napnuty ,ma to potom nejaky vplyv na kladky a na zivotnost??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...