Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Práh na WC - ukazka kvality práce některých firem

Recommended Posts

Odesláno

Dělal jsem dřevený obložení na jedný stavbě a když jsem viděl jak se tam všechno šidí a ušetřený materiál si dělníci vozí domů(veškerý izolace atd),tak si nikdy od nikoho nenechám nic postavit (jako barák :D ).. Jedině s vlastním stavbydozorem...:nevim

Odesláno

Však co by jsi čekal? Dnešní doba je taková-dej sem peníze a táhni do (_._)... Znám z vlastní zkušenosti po jednání s x firmama..

Odesláno

A nebo mě ještě napadlo aby jsi neprovrtal trubky v podlaze tak použij gumovéj vrták.. :D

A nebo si někde pujč hledačku kovů ve zdi a je to...:super

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

A nebo mě ještě napadlo aby jsi neprovrtal trubky v podlaze tak použij gumovéj vrták.. :D

A nebo si někde pujč hledačku kovů ve zdi a je to...:super

Hm hledačka kovů je na prd, učitě je tu plast všude. No přilepil jsem to chemoprenem
Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Dnes se mi v Bytě ktery je čtyři roky starý uvolnil už asi čtvrtý práh, zatím vždy byli vruty narvaný přímo do betonu, asi ještě nevytvrdlého protože byli rezavý, stačilo tedy jen vyvrtat větší díry a dát hmoždinky, ale ted jsem byl překvapen, zezhora hlava vrutu a zespoda nic, jen stavební pěna kterou to přilepili k podlaze. Normálně nechápu:bojim No a ted nevim jestli to byli takový hovada a dali trubky pod práh, tak to snad ani nebudu testovat a přilepim to znova. :myslim

Že Ty mě chceš schválně vyděsit, viď???

Taky bych to tak viděl :(

Odesláno
Původně zaslal: kobra

Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Dnes se mi v Bytě ktery je čtyři roky starý uvolnil už asi čtvrtý práh, zatím vždy byli vruty narvaný přímo do betonu, asi ještě nevytvrdlého protože byli rezavý, stačilo tedy jen vyvrtat větší díry a dát hmoždinky, ale ted jsem byl překvapen, zezhora hlava vrutu a zespoda nic, jen stavební pěna kterou to přilepili k podlaze. Normálně nechápu:bojim No a ted nevim jestli to byli takový hovada a dali trubky pod práh, tak to snad ani nebudu testovat a přilepim to znova. :myslim

Že Ty mě chceš schválně vyděsit, viď???

Taky bych to tak viděl :(

naopak, to je kruta realita...

Odesláno

mám známýho stolaře , prahy lepí bez vrtání a šroubů na nějaký PUR 1. Jednou jsem ho to viděl odlepovat.....rozštípal to dlátem a nalepil tam nový práh. Ale to bylo na rovný podklad na dřevěnou podlahu.

Odesláno

No jo, no .. lidi nejsou. A dobrý lidi tuplem ne :)

Ale teď jsem měl asi kliku, protože co ti dva montážníci předváděli, nad tím zůstaval občas rozum stát. Ale zhostili se toho doopravdy se stavovskou ctí, takže nakone žádnej problém.

Jen jsem jim musel půjčit vrtačku a vrtáky (občas se něco nepovede a v továrnách taky nemyslej).

Bylo vidět, že je jejich práce baví.(což se vidí málokdy)

Odesláno

znamemu instalovali kuchyn rok, a neuspesne...

to, ze se pri rozmerovani kuchyne sekli asi o deset cm, hmm... muze se stat... ale ze nebyli schopni takove jednoduche veci, jako udelat dvirka, ktera aspon trosku pripominala obdelnik, a jeste se trefit aspon priblizne do velikosti otvoru v korpusu, to uz zustava stat i rozum.... nakonec mu nechali kuchyn za cenu spotrebicu a dvirka dodala jina firma.

nebo to, ze privezli takove ty jezdici dvere, namontovali tam tech sto sroubu kteryma to bylo ruzne pridelane a chteli odejit, nacez se jich zeptal kde je jako sklenena vypln??? tak moudre zkonstatovali, ze tam opravdu chybi a asi jim dali dvere bez nic, odsroubovali tech sto sroubu a dvere odvezli....

ze mi lakyrnici zacali lakovat okna predtim, nez prisel truhlar, ktery je mel srovnat, zhoblovat, vycistit kovani, a jeste se mi to stavbyvedouci snazil nauctovat v rozpoctu (misto 17000 za lakovani se snazil uctovat 32000, inu neproslo)...

ze se mi na stavbe vystridalo pet elektrikaru z ruznych firem, a kazdymu jsem musel vysvetlovat co kam a jak udelat...

ze jsem chtel kliky ze dveri na vyhozeni pouzit na jine stavbe a nechal je sundat ukrajince, kteri je sundali flexou, takze byly dobre akorat do sberu....

ze se kolegyne se stavebni firmou uz rok soudi, protoze stavbyvedouci nechal vymenit material stropu za levnejsi, bohuzel nemajici odpovidajici nosnost, to vse bez souhlasu ji a bez posudku statika... a ze stavebni dozor neshledal nijak divnym, ze se najednou na stavbe objevily profily, ktere tam ocividne nemely co delat, ze nezjistil zavadu ani kdyz zacali delat strop, a prislo se na to az dodatecne....

ze kolega v praci ted shani novou firmu, pote co predchazejici sbalila cast penez a pote tak nejak prestala pracovat...

jeste nejakou veselou prihodu? :)

Odesláno

jeste muzu par pridat :

treba ze obvyklym dusledkem rekonstrukce je vytopeni sousedu pod bytem, a nekdy i opakovane, zasadne vsak kolem jedne rano a nejlip pred odjezdem na dovolenou...

kdyz jsme ted oznamili jedne pani na dome kde rekonstruujeme strechu, at si radeji pripravi igelitove plachty, ze po sundani strechy muze i v lete prijit dest, taky koukala dost nestatne :)

elektrikar se proboural do sousedniho bytu, ale to se stava, kdyz jsou osizene pricky a mezi byty je jen storcka...

ze nove zrekonstruovany byt muze znamenat ze je treba totalni rekonstrukci, zejmena kdyz je predchozi majitel kutil a taha si to sam... natahnout privody k primotopum v 1.5 medi je odvaha, to se dava tak na svetla, zivotnost tak pet sest let a pak se to muze vytrhat

ze nove udelanou plovouci podlahu jsme vytrhali, protoze opravdu plavala...

holt kdyz se kaci les, litaji trisky.... :D

Odesláno

Jeden můj kamoš říká , že zedníci jsou děleni do tří kategorií. Zedníci , zdiči a pizdiči. A tak to bude asi u všech profesí. jde o to , kdo příjde k Vám :(

Odesláno
Původně zaslal: kobra

Jeden můj kamoš říká , že zedníci jsou děleni do tří kategorií. Zedníci , zdiči a pizdiči. A tak to bude asi u všech profesí. jde o to , kdo příjde k Vám :(

jo, a zednici jsou uz davno v reichu, po letech pro zmenu ne na nucenych pracich, ale za dobrym vydelkem. takze zustali zdici, pizdici a ukrajinsti ucitele a podobne. a to se jeste ti ukrajinsti ucitele zacinaji vracet na ukrajinu a do moskvy, protoze tam plati stejne nebo lip a nemaji problem s papirama....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...