Maverick Odesláno 5. březen 2008 Autor Odesláno 5. březen 2008 Doufejme, že se mi jí podaří co nejdříve zase zprovoznit. Jen doufám že ty ho***a neodrakvili ŘJ:bojim Citovat
aaischa Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 jee tak to je dobre, doufam ze to neni jedinej dobre dopadlej pripad, tak at se da brzo doporadku Citovat
TiborTeam Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 Původně zaslal: Mefisto86 Doufejme, že se mi jí podaří co nejdříve zase zprovoznit. Jen doufám že ty ho***a neodrakvili ŘJ:bojim Jaká tam je klávesnice ? Jednu mám doma z XMka ... Kdybys jí chtěl .... dostaneš dárek Citovat
Maverick Odesláno 5. březen 2008 Autor Odesláno 5. březen 2008 Původně zaslal: TiborTeam Původně zaslal: Mefisto86 Doufejme, že se mi jí podaří co nejdříve zase zprovoznit. Jen doufám že ty ho***a neodrakvili ŘJ:bojim Jaká tam je klávesnice ? Jednu mám doma z XMka ... Kdybys jí chtěl .... dostaneš dárek Mám pocit, že tam byla ta klávesnice s písmenkem S, ale musim se podívat doma na fotky, jestli ji mám někde na fotce...Byl bych ti za ni fakt vděčnej;) Citovat
TiborTeam Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 Mám pocit, že tam byla ta klávesnice s písmenkem S, ale musim se podívat doma na fotky, jestli ji mám někde na fotce...Byl bych ti za ni fakt vděčnej;) Večer se mrknu do garage a vyfotím .... Citovat
Maverick Odesláno 5. březen 2008 Autor Odesláno 5. březen 2008 Původně zaslal: TiborTeam Mám pocit, že tam byla ta klávesnice s písmenkem S, ale musim se podívat doma na fotky, jestli ji mám někde na fotce...Byl bych ti za ni fakt vděčnej;) Večer se mrknu do garage a vyfotím .... Díky:) Citovat
Zila Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 gratulujeme k nalezeni milaška Zila + Erika a ked toho hajzla najdeš nechaj ho prosim Melody na hranie dakujem inač držime palce u repase dver.:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super Citovat
dzavel Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 Gratuluji k nalezení. Jako alarm používám tohle a v létě přibude Patriot (hlídá i pohyb auta a pošle sms s GPS polohou). Citovat
TiborTeam Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 Mefisto86: Tohle mám doma: [upravil dne 5/3/2008 TiborTeam] Citovat
Maverick Odesláno 5. březen 2008 Autor Odesláno 5. březen 2008 Původně zaslal: TiborTeam Mefisto86: Tohle mám doma: [upravil dne 5/3/2008 TiborTeam] Dík za ochotu, ale tahle mi bohužel nepomůže:( měl jsem tam něco úplně jiného. Tak teď jsem našel fotku, kde je ta klávesnice. Citovat
TiborTeam Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 Původně zaslal: Mefisto86 Původně zaslal: TiborTeam Mefisto86: Tohle mám doma: [upravil dne 5/3/2008 TiborTeam] Dík za ochotu, ale tahle mi bohužel nepomůže:( měl jsem tam něco úplně jiného. Tak teď jsem našel fotku, kde je ta klávesnice. To je hodně jiné Citovat
Marcel505 Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 TiborTeam: Tak počet čudlíků souhlasí! Zase by si ji mohl vždy odnést domu, aspoň by mu ji pak nikdo nechtěl vyrvat... Citovat
BiFF Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 Taky gratuluju ze se nasla!!! Kurva tohle udelat mojim 2 milackum tak je zaskrtim na miste na to se normalne nedaji ani vyslovit slova , jsem nasranej za tebe hodne stesti v kompletovani Citovat
Pepito Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 Taky se připojuji ke gratulaci k nalezení autí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.