Petr605 Odesláno 7. leden 2004 Autor Odesláno 7. leden 2004 To Davy: Ocima toho moc nevykoukas. Chce to vzit merak a zacit merit.:D:D Prvne zkusit, jestli do toho jde napajeni a pak pak bych zkousel, co se deje na jednotlivych dratech okolo toho prijimace, kdyz do toho svitis klickem... Tim zjistis, jestli je zavada uz na tom prijimaci, nebo nekde dal. Ale zacal bych uz tim vysilacem v klicku. Vycistit, pocinovat ty plosky od baterie (viz muj predchozi prispevek) a pak teprve rozdelavat auto. Citovat
Spec Odesláno 7. leden 2004 Odesláno 7. leden 2004 Napsán autorem Petr605 To Davy: Ocima toho moc nevykoukas. Chce to vzit merak a zacit merit.:D:D Prvne zkusit, jestli do toho jde napajeni a pak pak bych zkousel, co se deje na jednotlivych dratech okolo toho prijimace, kdyz do toho svitis klickem... Tim zjistis, jestli je zavada uz na tom prijimaci, nebo nekde dal. Ale zacal bych uz tim vysilacem v klicku. Vycistit, pocinovat ty plosky od baterie (viz muj predchozi prispevek) a pak teprve rozdelavat auto. Jojo děti, měřit, měřit, měřit Jinak nic nezjistíte. Citovat
Davy Odesláno 9. leden 2004 Odesláno 9. leden 2004 Tak jsem meril. Kouknul jsem do chytre knizky a nasel jsem schema zapojeni DO. S kolegou jsem potom meril, no a zjistili jsme, ze ta jednotka co je ve strope (VALEO) nebo klíček (VALEO) je v hajzlu. 12V jde do jednotky ale to asi tak vše, ale nevim jak zjistit, co je presne rozbite. Tak mi prosim poradte kolik stoji ta nova jednotka i s DO. Jednou jsem nekde cetl, ze je mozne se naladit na tuto jednotku univerzalnim dalkovym ovladanim co je k televizim. Mate s tim nejake zkusenosti? Citovat
Petr605 Odesláno 12. leden 2004 Autor Odesláno 12. leden 2004 To jste toho, kluci, mnoho nezjistili.:D:D:D:D To je na prd, takovy mereni, kde zmeris jenom to, ze tam jde napajeni. Zkouseli jste sahat merakem na jednotlivy draty pri sviticim klicku a bez sviceni klickem? Klicek vycistenej? Co se da delat, budes to muset sehnat novy, no.:( To bude pekny, az budes otevirat auto dalkacem k televizi.:D:D:D:D Citovat
Davy Odesláno 12. leden 2004 Odesláno 12. leden 2004 merili jsme to i pri zapnutem a vypnutem klicku. Mas jeste nejakej napad, byl bych vdecen. :D:D:D:D:D Citovat
Petr605 Odesláno 12. leden 2004 Autor Odesláno 12. leden 2004 ...a nic, jo? Hmmm, to je divny, ted uz je to na vymontovani toho bazmeku z auta a mereni na stole. Nejdriv, jestli ten klicek vubec neco vysila - muze byt v cudu ta vysilaci dioda. Nekde se tady kdysi davno probiralo, jak se to da poznat. Podle me zkusenosti staci sevrit klicek v dlani (udelat okolo tmu) a pak si posvitit primo do oka - slabe to cervene sviti. Pak uz by to byl jenom ten prijimac. Ale tam jsem taky treba jednou videl, ze z neho vypadaly ven ty prijimaci fotodiody, jak mely shnily nozicky... (To ale asi neni Tvuj pripad). Ja bych si s tim umel jeste pohrat. Zkoukni jeste, jestli sviti ta bila dioda v klicku a dej vedet. Mozna by slo tohle: pokud by jsi byl ochoten pujcit mi vnitrek klicku a prijimac z auta, tak bych Ti na to pres vikend (pres tyden v Praze nemam veci, co bych potreboval) mrknul. Muzeme se dohodnout. Citovat
Davy Odesláno 12. leden 2004 Odesláno 12. leden 2004 Bez problemu zapujcim, k provozu automobilu tyto veci nepotrebuji. Veci ti ale musim predat do ctvrtka. V patek jedu do kerkonos Nejlepsi by bylo kdyby jsi mi dal vedet kam ti to mam privezt mohu sebou vzit multimetr ci neco podobneho. Citovat
petrolinecek Odesláno 13. leden 2004 Odesláno 13. leden 2004 Sorry pokud tu delam zmatek, ale u svy 406tky zkusim zitra ten motorek a kdyby byl OK, tak jeste taky draty, ale kde najdu na 406ce ridici jednotku? Je to trochu na ty 2,1TD preplneni skrinkama, nadrzema plastama a dratama . Diky za nazor a mejte se mnou trpelivost Citovat
petrolinecek Odesláno 13. leden 2004 Odesláno 13. leden 2004 A ještě bych něco napsal k těm DO. Jak jsem psal ve svým článku a dotazech pod mým nickem (petrolinecek ve zprávě P406) tak jsem vypozoroval to, že si klíček bez problému znovu na jednotku nakódoju, ale když přijdu k autu po několika málo minutách, tak už zase DO nefunguje. Dle mého názoru se buď mění frekvence vysílaná z klíčku a to tím, že klíček je na hovno a nedá se asi opravit, nebo je závada v tom, že si ta pitomá řídící jednotka se snímačem neumí zapamatovat tu frekvenci, kterou si přečte a potom ji za pár minutek zapomene a dveře nemůže bez signálu otevřít. Kdo se v tom trochu vyzná, a? napíše svůj názor, dost by mě to zajímalo. Třeba by to šlo odstranit a opravit závadu. Ještě bych chtěl podotknout, že po mé zkušenosti denního kódování svýho klíčku klidně věřím, že bych si dokázal nakódovat i DO od televize, pokud by to bylo v nějakým rozsahu, co bere senzor v autě Já bych to ale radši nezkoušel, co když by to potom nešlo přemáznout a nějakej šulda od vedle by ti při přenání programů otvíral před barákem auto Citovat
voštík Odesláno 13. leden 2004 Odesláno 13. leden 2004 Jenom me tak napadlo: ta ridici jednotka (pokud ma pamet) by mela byt trvale pod napetim ne? Mylsim, ze jestli je to central s plovoucim kodem, tak by to snad mela byt samozrejmos.. a tak bych zkusil checknout, jestli ta krabicka je bez zapnutyho klicku pod proudem..... Jenom napada, tak me nekamenujte :-( Citovat
petrolinecek Odesláno 14. leden 2004 Odesláno 14. leden 2004 Napsán autorem voštík Jenom me tak napadlo: ta ridici jednotka (pokud ma pamet) by mela byt trvale pod napetim ne? Mylsim, ze jestli je to central s plovoucim kodem, tak by to snad mela byt samozrejmos.. a tak bych zkusil checknout, jestli ta krabicka je bez zapnutyho klicku pod proudem..... Jenom napada, tak me nekamenujte :-( Ja bych jen podotknul, že pokud by nebyla pod napětím, nefungovalo by to ani chvilinku. Tzn. že by tě to ty dveře nedovolilo zamknout ani hned po překodování. Ono to zapomene asi tak po několika minutách. Jedině, že by nevysvětlitelně kleslo napětí natolik, že by si ten počítač nepamatoval. Fakt to ale nechápu.... Včera večer jsem to zamknul DO a dnes ráno to musel otevřít klíčkem, potom jsem si to zase nakodoval a zamknul DO a až pojedu z práce, určitě budu muset zase otevírat klíčem. Ten můj plovoucí kod asi natolik plave, že ho nemůžu chytit Citovat
Petr605 Odesláno 14. leden 2004 Autor Odesláno 14. leden 2004 To vypada na zavadu v prijimaci. Zkus vypozorovat, po jakem case to ten kod zapomene. Ci pripadne, jestli, kdyz se s tim cvici dostatecne casto, jestli to vydrzi. Nevim presne, na jakem principu to presne prekodovava, ale jestli se to chova takhle, tak je zavada nekde v te digitalni casti prijimace DO. (Pamet...) Citovat
petrolinecek Odesláno 14. leden 2004 Odesláno 14. leden 2004 ?atim jsem neměl tolik času vypozorovat, jaký čas je potřeba na zapomenutí. Nemohl by být ještě problém v tom, že mi nejde signál do motorku pravych dveří, jak jsem psal ve svém článku? Nemohlo by to mít nějakou souvislost?Přijde mi to divné, ale co když si to ověřuje, jestli jsou dveře zamknutý a když to nedostává signál, tak se to prostě z nějakých důvodů raději zakóduje, aby nedošlo k nějakému otevření jinou osobou.... Citovat
Clown Odesláno 14. leden 2004 Odesláno 14. leden 2004 mam vyzkouseny, ze dalka od 405 se da nacist do takovyho toho malyho pocitace s dotykovym displejem - iPAQ. v nem je totiz funkce umoznujici naucit se ruzne kody ovladacu co pouzivas doma a vsechny je pak nahradi ;-) a kolega z prace umi moje auto odemknout i zamknout a obcas mne tim zlobi :-))) Citovat
Davy Odesláno 14. leden 2004 Odesláno 14. leden 2004 pro IPAQ je totiž nějakej software, kterej potom IPAQ přemení na univerzální dálkový ovládání -> to je to co jsem psal výše!!!!!!! PRUSER Citovat
voštík Odesláno 14. leden 2004 Odesláno 14. leden 2004 petr: jom uze to mit urcite nejakou souvislost. A zkousel jsi odemknout a pak zase zam,knout a pak zase hned odemknout? Prave to, ze se to da zamylkat, ale odemykat nee, bych soudil, ze to ma souvislost s tim motorkem. Jsou tam asi takovy kontakty, ktery kdyz se nespinaji podle toho jak maji byt, tak se asi vyradi nebo zblbne ten DO.... Nekde jsem uz o tom cosi cetl, ze to delaly prave motorky. Akorat nevim, jestli je to u PEU nebo VW :-(... Ale auto jako auto (tada jen konstrukcne) Citovat
petrolinecek Odesláno 15. leden 2004 Odesláno 15. leden 2004 Odemknout to samozřejmě jde, ale jak jsem psal ve svých tématech, tak to funguje jen určitou dobu. Nepodařilo se mi vypozorovat, jak dlouho to funguje, ale dle mých zkušeností to zatím jde otevřít i zavřít řádově hodinu. Čas se těžko dá ověřit. Musel bych to zkoušet, ale kdyby to náhodou šlo třeba po hodině, tak si vem, že potom bych musel čekat třeba dvě a dohromady teda už tři. To bych ztrávil celý den čekáním a počítáním minut. Na to opravdu čas nemám... Ale myšlenka je to reálná. Citovat
Petr605 Odesláno 15. leden 2004 Autor Odesláno 15. leden 2004 S motorkem to nema co delat. To je uplne jina liga, to neni ani stejny hriste, to je uplne jinej sport! :D:D:D:D Citovat
David 106s16 Odesláno 15. leden 2004 Odesláno 15. leden 2004 Padl tady dotaz kde ma 406 ridici jednotku na central. Tak tedy je to pod palubni deskou za odkladaci schrankou. Ta na central je takova placata velka a vedou do ni dva konektory. A pak je tam jeste jednotka od dalkoveho ovladani. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.