Trundik Odesláno 1. březen 2008 Odesláno 1. březen 2008 Dovolím si také reagovat: co se týče místa, t.j. prostoru, tak by to snad mohlo být letos vyřešeno, ale zatím nic neslibuju. co se týče stereotypu, tak doufám, že vloni jsme ten stereotyp trošku narušili letištěm a letos také chystáme něco \"extra\" (snad to vyjde). Musím podotknout, že i pro nás organizátory je velmi náročné vymýšlet něco nového, ale jak již bylo zmíněno, najít v létě podobnou lokalitu s možností velmi blízkého koupání je velmi náročné. Pokud by se ale něco našlo a členové by si zvolili jiný sraz, tak mi nezbývá nic jiného, než se upnout na jinou lokalitu. tuto již mám dlouhodobě vyhlídnutou, je cca 25 km od šebetova, ale bohužel nelze tam pořádat sraz v červenci, takže by to mohl být podzimní a nebo jarní sraz. lokalita - v okolí šebetova je spousta zajímavých míst. Samozřejmě se nemůže brát okolí v okruhu 5 kilometrů, ale např. v okruhu 60-ti kilometrů je zajímavých míst až až. (Bouzov, jeskyně v moravském krasu, zámek, hrad a židovské město Boskovice, zámek rájec nad Svitavou, atd, atd. - kdo hledá, najde) Citovat
Marcel505 Odesláno 1. březen 2008 Odesláno 1. březen 2008 Já nevím, já si na ten \"Stereotyp Šebetov\", nebo jak tomu říkáte, tak nějak zvykl. A vím, že tam v klidu přijedu, v klidu se najím, pokecám apod. Prostě klidný sraz. Citovat
Bohouš Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 No mě na Šebetovu vadí pouze toalety.....respektive jejich nedostatek Citovat
Netopýrka Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 no loni to byl fakt úlet, nicméně za sebe můžu říct, že tam jezdím ráda, a to navzdory faktům: 1/ málo toalet/sprch 2/ mě loni donutili mýt se díky netekoucí vodě vlhčeným záchoďákem, což už doufám nikdy nezažiju! 3/ už jsem tam byla třikrát a chca nechca nejsem zastáncem trávení vzácné dovolené ježděním deset let na stejné místo 4/ je to pro mou lenost daleko a de facto v nepřátelské zóně - pro Pražáky :D takže peace and love, letos chystám repete Citovat
Pit Odesláno 3. březen 2008 Autor Odesláno 3. březen 2008 Jestli se nepletu tak když byl předloni orienták a my jsme s posádkou:)bloudili nebloudili po Boskovicích byla tam i cedule na westernové městečko, myslím si že vždycky se najde po cestě něco co stojí za skouknutí. Citovat
Pepito Odesláno 4. březen 2008 Odesláno 4. březen 2008 Tak to já jsem byl na Šebetově poprvé a doufám,že ne naposled a mě,manželce i synovi se tam moc líbilo Možná někdo namítne,že je to tím,že jsme tam byli poprvé,ale já nejsem na komfort moc náročný,takže bych \"Šebetovu\" nic nevytknul.Spíš naopak,organizátoři to vše zvládli a ještě jednou jim za vše děkuji a doufám,že se letos stihnu se všemi (s kterými jsem to loni nestihnul) seznámit.Už se na vás všechny moc těším Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. březen 2008 Odesláno 4. březen 2008 taky snad vyrazime, :-), ale poporade pratele, ted se tesim na kveten Citovat
savrill Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 kolikátého že bude šeberov,prosím:myslim? jsem línej to hledat Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 lenochy tu radi nemame, nejdriv hledat pak se ptat, druhy vikend v cervenci, datum si najdi.....kalendar snad znas Citovat
savrill Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 nejsem lenoch.jenom jsem zrovna neměl chuť to hledat,ale dík:super Citovat
Berkoff Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 druhy vikend v cervenci, a co sem koukal na mapu tak to je kousek od brna ....hm hm hm, tesim se na vice info o tom co a jak. jsou nekde ceny nebo kde ze je ten kemp? ja vim hledat, ale dyz me to nejak nefakci Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Původně zaslal: Berkoff druhy vikend v cervenci, a co sem koukal na mapu tak to je kousek od brna ....hm hm hm, tesim se na vice info o tom co a jak. jsou nekde ceny nebo kde ze je ten kemp? ja vim hledat, ale dyz me to nejak nefakci Mapy.cz a tam - 49°32\'28.897\"N, 16°43\'11.223\"E Citovat
Trundik Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 ceny, program atd - prosím vydržte. Vše se plánuje Citovat
Berkoff Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Berkoff druhy vikend v cervenci, a co sem koukal na mapu tak to je kousek od brna ....hm hm hm, tesim se na vice info o tom co a jak. jsou nekde ceny nebo kde ze je ten kemp? ja vim hledat, ale dyz me to nejak nefakci Mapy.cz a tam - 49°32\'28.897\"N, 16°43\'11.223\"E Diky, nasel jsem to predtim dobre, jen jsem nevedel kde je ten camp, takze pohodova cesta, Celková délka: 146.1 km Celkový čas: 2 hod. 28 min Citovat
alternativ Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 A nechcete to posunout az na treti tyden? Citovat
rgot Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 Taky bych jako nováček dojel jsem z Rájec - Jestřebí ale bohužel v tomto termínu je i Masters Of Rock a já su přeci jenom větší metalista než pežotista. Citovat
švejk Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 tak bohuzel... uz je to definitivni, na sraz nemuzu :-/ budu muset pracovat i pres vikend. Kazdopadne vsem, co se ucastni preju hezky straveny vikend v Sebetove, v prijemnem prostredi a pokud mozno co nejlepsim pocasi ...snad mi to priste vyjde, rad bych vas taky poznal :-) Citovat
f3Rd@ Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 Ja ted koukam, ze se to tluce s hodama ktery jsou u nas zrovna ten vikend. :( Chjo, jsem se tesil, ale neklapne to. Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 neves hlavu kdy a kde jsou hody a smazneme to pri orientaku :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.