Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

Tom: jde mi jenom o to ze ty prahy jsou dost nizko tak aby ti navazovala na to zad ;)

Zdání klame. seriový nárazník je vysoký 42cm jak přední tak zadní a prah ma 14cm. ECOSSE má nárazník asi 43cm a prahy 15cm.

U serie je vzdálenost mezi prahem a zemí vzadu 14cm a mezi nárazníkem a zemí 21cm tak,že už v sérii je zadní nárazník schválně výš aby to opticky vypadalo dobře. Nemyslím si že to bude vypadat o moc jinak než teď nehledě na to že ten zadní se jim moc nepovedl.

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Původně zaslal: BiFF

Tom: jde mi jenom o to ze ty prahy jsou dost nizko tak aby ti navazovala na to zad ;)

Zdání klame. seriový nárazník je vysoký 42cm jak přední tak zadní a prah ma 14cm. ECOSSE má nárazník asi 43cm a prahy 15cm.

U serie je vzdálenost mezi prahem a zemí vzadu 14cm a mezi nárazníkem a zemí 21cm tak,že už v sérii je zadní nárazník schválně výš aby to opticky vypadalo dobře. Nemyslím si že to bude vypadat o moc jinak než teď nehledě na to že ten zadní se jim moc nepovedl.

já bych nedával ani ty prahy .... utopí to trochu kola, vyměnil bych jen přední nárazník

Odesláno

Tak a je to- Od ecosse je objednáno tak že jen vyřídíme platby a kit na coupé jede do čr. A další novinka je v podobě celokarbonové kapoty kterou odvážím tento víkend na výrobu formy a následně kapoty .Jasně že pohledový karbon!:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Na kolik ta kapota vyjde? Ktera firma ti to bude delat?

je to firma někde u Olomouce.Je to na doporučení Libora T16.

Cena se bude pohybovat něco okolo 13-15tis. podle náročnosti provedení. Ale já těch dílů z karbonu budu mít více.

Odesláno
Původně zaslal: KingSpade

no vypadá to že to bude krásná 406ka...jen doufám že ji někde uvidím jet po Ostravě:)

Ostravu projíždím nejčastěji. Centrum, nákupní centra apod..

Tak snad mě potkáš ale teď určitě nee:D .Je kapku zima

Odesláno

Ta firma z Olomouce co bude dělat tu kapotu není to náhodou Havel Composites někde jsem o nich četl že jsou na karbon a kompozity fakt špička že dělají dokonce i díly pro fabrický WRC.

Odesláno
Původně zaslal: doktor

Ta firma z Olomouce co bude dělat tu kapotu není to náhodou Havel Composites někde jsem o nich četl že jsou na karbon a kompozity fakt špička že dělají dokonce i díly pro fabrický WRC.

ano je to ono

Odesláno

Tak tady jsou obrovské brzdiče brembo které budou na coupé místo sériových. Velikost brzdiče je 27cm!!

Kotouče budou na zakázku vyrobené s plovoucím uložením.Velikost kotoučů 330-340mm

post-0-14109612487689_thumb.jpg

Odesláno

Na to se asi 16ky uz nedaj nasadit co? :) Jen tak pro info, dej sem prosim pak vahy novych a starych Brembo brzd včetně kotoucu. Docela by me to zajimalo. ;)

Odesláno

Na to se asi 16ky uz nedaj nasadit co? :) Jen tak pro info, dej sem prosim pak vahy novych a starych Brembo brzd včetně kotoucu. Docela by me to zajimalo. ;)

no 16\" bych si na coupé nikdy ani nedal:D

Odesláno

Tak to koukam ze ty vetsi kotouce budou vazit min, dobry. ;) Ty 16ky jsem myslel tak leda na STK. :D

na STK vždy 18\":D no měl jsem doma kotouče racing a při rozměru 310x32 měly jen 3kg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...