Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Bez křídla a aby to vypadalo tak nádherně jako ta červená. Tak pěkný coupé jsem snad ještě neviděl. :o Mohl by si hodit odkaz na více fotek té červené pokud nějaké ještě jsou? Nebo je dát sem. Díky.

Odesláno
Odesláno

no tak to kridelko jednoznacne super, do toho by som siel a aj pojdem...

len neviem, mne na coupecko nepasuje ziaden body kit, tak ako pisal Stifler, tymto by si to pokazil, to nie si ty!!!

Odesláno

ved prave o to ide, ze tomove coupecko je originalne v tom, ze na prvy pohlad nevyzera nijak vyzyvavo, az ked sa lepsie pozries, zistis ze to je pecka auto od zakladov prerobene. a to sa mi na tom aute paci najviac, ze je take \"nenapadne\". no ale body kit ho tej nenapadnosti zbavi..

Odesláno
Původně zaslal: BrankoKK

ako chces tome, no, zasa moj nazor, do kapusty ti neleziem!!!

zvažuju vše pro a proti ale serie je hezká v sérii to určitě ano ale

ve větších úpravách je dobré zdravě zariskovat. Kdybych držel uzdu moc tak nekoupím téměř nic.

musí se to dobře sladit-do tlamy narvu jiný chladič a zase to bude jinak vypadat. Série ecosse je pěkná ,ale stačí tam dák kousek tahokovu a je to tuzing jak vyšitý

Odesláno

No tak nad tim Ecosse narazníkem a prahama se určitě Pininfarina nebude otáčet v hrobě velice pěknej přední nárázník, ted mě sere to že už mám ten seriovéj nově nalakován. Dokonce mám stejnou barvu jako ty jenom jinej motor. To bleděmodré coupe mi spíše připomělo Passat CC a to se mi teda moc nelibi máš k těm Ecosse nějkou webovku? Decentí křídlo určitě tím nic neskazíš.

Odesláno
Původně zaslal: Grlik

No tak nad tim Ecosse narazníkem a prahama se určitě Pininfarina nebude otáčet v hrobě velice pěknej přední nárázník, ted mě sere to že už mám ten seriovéj nově nalakován. Dokonce mám stejnou barvu jako ty jenom jinej motor. To bleděmodré coupe mi spíše připomělo Passat CC a to se mi teda moc nelibi máš k těm Ecosse nějkou webovku? Decentí křídlo určitě tím nic neskazíš.

http://www.ecosse-peugeot.co.uk/show_product.asp?id=553

jinak svůj nárazník už mám na prodej tady i s komplet chladičem oleje pokud bude zájem:http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=68069

Odesláno

ten naraznik som zvazoval ked mi vletela jelenica pod auto a praskol stary.bol vtedy na nemeckom ebay za par supov.aj som si vtedy pozeral fotky podobnych aut a aj sa mi to pacilo ale rozhodol som sa nakoniec pre origo z noveho modelu.podla mna je krajsi a urcite v buducnosti predajnejsi ako tento.ale aj tento sa mi paci

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...