Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Původně zaslal: klm16

super super no a ako vyzera radicka ??? mas ju hotovu ??

ještě nemám. byl jsem pracovně dlouho pryč tak ted se na tom pracuje.ještě vybírám kola a to zřejmě 8,5 a 9,5x18 s pneu 225/40 a 255/35 od ROTA WHEELS

Bedo: tady píše co tam obuje.......

Odesláno

ocenujem zmysel pre detajl, velmi pekne.

Inak este k tomu filtru, mal som na byvalom aute CAI od AEM vyvedene zhruba do toho mieta ako mas ty a voda problem bola, riesi sa to bud s hydroshieldom co sa mne osobne velmi nepaci natahovat cez filter nieco co urcite neni uz tak priepustne ako bez toho, alebo potom na vodu to davat dole adat origo box. Mokry filter zhorsuje priepustnost plus ked je tak dlhsie zalepia sa pory zmesou prach+voda U teb a je to ale trochu ine kedze nemas vzduchotesne prepojeny filter s tym otvorom ako som mal ja, ked som dal sanie po cca 2 mesiacoch dole prekvaplili ma neprijemne necistoty zachytene na sitku vahy vzduchu, pricinou je zrejme to ze to saje tesne od zeme.

Kazdopadne budem zvedavy ako budes pokracovat, zaujimal by ma najma vysledok z valcovej brzdy

Odesláno
Původně zaslal: Přema

ještě nemám. byl jsem pracovně dlouho pryč tak ted se na tom pracuje.ještě vybírám kola a to zřejmě 8,5 a 9,5x18 s pneu 225/40 a 255/35 od ROTA WHEELS

Bedo: tady píše co tam obuje.......

no vida, prehlidl jsem to.. :)

Odesláno

kola jsou z lehké slitiny .jsou určená hlavně pro japonské vozy k driftu. 8,5\" x 18 váží asi 8kg což je hodně málo. Jinak obutí bude nejspíš 245/35/18 na všech kolech.Jinakpro představu jedno kolo vychází na 7500kč:papa:papa

Odesláno

kola jsou z lehké slitiny .jsou určená hlavně pro japonské vozy k driftu. 8,5\" x 18 váží asi 8kg což je hodně málo. Jinak obutí bude nejspíš 245/35/18 na všech kolech.Jinakpro představu jedno kolo vychází na 7500kč:papa:papa

Tak to je hodně dobrá váha,ale i cena není nijak špatná:) Tak že to bude mít s nahuštěnou pneumatikou nějak okolo 13 kg?To vážilo jedno moje kolo 7x15 a to bez gumy:D

Odesláno

18\" guma bude urcite tazssia, najlahsie 215/40/17\" maju cca 9,5kg (Pirelli Zero Nero, Continental Sport Contact...), Rota robi prakticky vsetky disky velmi lahke, dobra volba.

Odesláno
Původně zaslal: kukikuk

Tome, ty s tim snad chces jezdit zavody ne :D koukam ze tam mas uz i skorepiny. Nebo si to chces udelat vic do sportovni verze?;o)

Závody nee ale hrozně mám rád ten styl vozů i když to není zrovna na závodění ale ty věci na autě musí být pravé a funkční jinak je to o ničem:mrk
Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Kdy je budeš nazouvat? To všechny 4 stejnej rozměr? Jde o to, jestli někdo bude schopnej je na ty 9.5\" dát.

ty jsi asi četl původní záměr 9,5\" ale koupeny byly 4ks 8,5 x 18\" a na to je 235ka perfektní.:papa A nazouvat to budu až dorazí. vše je na cestě z británie k nám:)

[upravil dne 13.12.2008 tom406]

Odesláno

Původně zaslal: Fusion

Kdy je budeš nazouvat? To všechny 4 stejnej rozměr? Jde o to, jestli někdo bude schopnej je na ty 9.5\" dát.

ty jsi asi četl původní záměr 9,5\" ale koupeny byly 4ks 8,5 x 18\" a na to je 235ka perfektní.:papa A nazouvat to budu až dorazí. vše je na cestě z británie k nám:)

[upravil dne 13.12.2008 tom406]

Ok, díky.

Odesláno

dnes jsem trochu pokročil v interiéru.Usadil jsem středový panel a pozici budíků. Jinak ještě budu řešit díru okolo páky řazení.A budíky budou taky v pouzdrech.Tady máte zase pár fotek:papa:papa

post-0-1410960367234_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...