Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: mindwipe

Původně zaslal: tom406

a tohle taky na 206. v británii. vyšlo by to na 1000kč

wow to su presne tie ktore potrebujem, som hladal na slovenskych a ceskych strankach, ale vsade mali iba budiky s displejom dnu v nich (nie medzi), nikde som nenasiel presne taketo... prosim ta posles link na ne?

no už nevím.musel bych to najít ale je to z británie! z E-BAY

Odesláno
Původně zaslal: MPavel

Hezky to pokračuje... Když už zacházíš tak daleko, co takhle vyndat klima pokud už není venku... Další kila dolů.

klimu nee. v létě bez klimy ne. to raději oželím ty kila a nahoním je jinde. I WRC na peugeotech 307 zjistili že když dají klimu tak jezdec s relativně slabším autem(protože vozí klimu) má lepší výsledky než ten stejný pilot s autem bez klimy. prostě když má komfort tak se víc soustředí a líp zajede. ale to jen tak mimo. klimu nechávám:papa

Odesláno

ale snad si nikdo nemyslí že mi to tam bude držet třeba na pásce s volně ležícími dráty:bojim:D

To si tady zcela jistě nikdo nemyslí ;)

Už máš kapličku vybranou, bo bude nějaká custom práce na míru?

Jen sem poznamenal, že se mi víc líbí zástavby do A sloupku, než někam jinam :cool:

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

ale snad si nikdo nemyslí že mi to tam bude držet třeba na pásce s volně ležícími dráty:bojim:D

To si tady zcela jistě nikdo nemyslí ;)

Už máš kapličku vybranou, bo bude nějaká custom práce na míru?

Jen sem poznamenal, že se mi víc líbí zástavby do A sloupku, než někam jinam :cool:

ne, beru to ze srandy.:papa na tom sloupku je to parádní ale jak říkám jedině ty menší budíky 52mm

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

jsou krasny ale 19nact?? neni to uz trosku moc??

není když dáš gumy s profilem 35. Však 225/40/18 je průměrově menší kolo než originál 215/55/16:papa:papa

Odesláno

Původně zaslal: Béďa

jsou krasny ale 19nact?? neni to uz trosku moc??

není když dáš gumy s profilem 35. Však 225/40/18 je průměrově menší kolo než originál 215/55/16:papa:papa

to jo, jen jestli se s tim pak da jeste vubec jezdit.. :)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: Pe.Tr

slinty slinty

:super:super:super

To je škoda že nám by se to s takovýma kolama už nehlo viď? :(:D:D:aut

Ale hlo;)

tom406: moc pěkný. mají je nen v bílé?

Odesláno

Tome neváhej. Vypadají parádně;)

člověče váhám váhám.ale cena 8200kč za sadu a to naprosto nových z fabriky to mě drtí + něco za poštu z usa ale to by se zmáklo. a na to 225/35/19:) sem se zamiloval:D

Odesláno

člověče váhám váhám.ale cena 8200kč za sadu a to naprosto nových z fabriky to mě drtí + něco za poštu z usa ale to by se zmáklo. a na to 225/35/19:) sem se zamiloval:D

8200:o:o

ja dal za svoje jetý 17\" 10 000:bojim

Odesláno

Absolutně nechápu ty tvoje ceny.........:myslim

V nakupování dílů si fakt borec ;) Ale ty kola a ty sedačky to teda vede....Takovýhle ceny má snad jen \"tom406\" :D

Odesláno
Původně zaslal: razor

Absolutně nechápu ty tvoje ceny.........:myslim

V nakupování dílů si fakt borec ;) Ale ty kola a ty sedačky to teda vede....Takovýhle ceny má snad jen \"tom406\" :D

no jo když je sedím a kopu a kopu ale v podstatě nehledám nic určitého a tak sem tam narazím na něco co by se mi aji hodilo:D

a pak to tak dopadne že z toho nespím:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...