Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Moc pěkné!Co všechno budeš dávat do karbonu?

No je to carbonová tabule tak s tím jedině rovnější plochy.Ctěl bych nechat zhotovit karbonovou lištu místo té původní plastové co je pod př. nárazníkem.jina něco v interiéru.Ještě uvidím. Každopádně mám i karbonové zámky kapoty ale ještě zvažuji jestli je tam dám.I když vypadají tam moc pěkně

post-0-1410960235773_thumb.jpeg

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: tom406

Právě jsem koupil sedadla MOMO Street Race GT.Tak jsem zvědavý až dorazí z británie.Naprosto unikátní nákup.Jsou nové:papa

Nádhera...řekl bych, že to asi nebyl levný nákup, ale tobě se určitě vyplatí. :super

Odesláno

jsem rád že se líbí. no jedna sedačka stojí 15000kč http://www.rusmich-tuning.cz/MOMO/Sedacka-MOMO-Street-Racer-GT-Black_g4569.html ale já jsem pátral a našel jak jinak než na ebay.co.uk za 360liber což je 11500kč ale pozor to je cena za dvě!! sedačky a nebudete tomu věřit ale pošta je zadarmo!! myslím tím pošta z británie do čr. No buď to klučina ukradl nebo je blázen.Každopádně jsou koupené a po neděli pojedou do čr. Tak doufám že byznys dopadne jak má:papa:papa:papa

Odesláno

Ty voe zachvíly z toho bude auto na okruhy,kde si nějaké porsche bude dívat maximálně na tvoji prdel,pokud to stihne:D:D

Držím palce v dalším vývoji auta,ale hlavně smekám:super

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Ty voe zachvíly z toho bude auto na okruhy,kde si nějaké porsche bude dívat maximálně na tvoji prdel,pokud to stihne:D:D

Držím palce v dalším vývoji auta,ale hlavně smekám:super

Díky.:D ale to porsche bych určitě nedal:D:D

Odesláno

Taky chávím, začíná z toho být luxusní výstavní kousek... Tak až sám naznáš, že už na autě není co zlepšovat, tak Ti přistavím moje Coupe, co Ty na to? :D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: gasaxx

Taky chávím, začíná z toho být luxusní výstavní kousek... Tak až sám naznáš, že už na autě není co zlepšovat, tak Ti přistavím moje Coupe, co Ty na to? :D :D :D

:D:D to zkopíruj a budou dvojčata:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...